Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower

Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower
Prijs: € 7.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Bodyspray, Therme

Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower is een melkachtige bodyolie met exclusieve moisturizers, Soja-olie en Rijstmelk. De niet-vette formule hydrateert intensief, verbetert de elasticiteit en laat de huid onweerstaanbaar ruiken Shifting duif (Met of zonder band): Geweldig om te werken aan externe en interne rotators van de heupen. Partner kalven fascial vrijlating of kalven stampen met barbell: Strakke kalveren zijn vaak de boosdoener op niet te volle rom in onze kraakpand te bereiken. Zorg ervoor dat u laat u de fascia voordat uw go te rekken in hen Therme. Dit zal de rek je kunt krijgen in je kuiten. Foot stretch verhogen: Top voetboog geplaatst op de muur en de hiel op de vloer. Duck lopen: Houd je knieën voorbij je tenen, voeten plat op de vloer, en breken niet 90 graden. U bent op zoek naar prime dat explosieve bewegingspatroon in de onderkant van je squat. Meer lucht squats: Test opnieuw je squat patroon om ervoor te zorgen dat u zijn het houden van uw rug recht (Neutraal), steeds dieper heupflexie, knieën voorbij de tenen, voetzolen actief om uw gewicht over te brengen. Als je eenmaal hebt voltooid een goede mobiliteit warmen je moet zoeken om u te stabiliseren spieren om ervoor te zorgen je bent sequencen alles goed Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower. Dit zal u helpen om de meest bang voor je buck wanneer u probeert om de wereld te tillen. Hier zijn enkele voorbeelden van grote stabilisator oefeningen.

Let op: Je zou moeten werken op de lumbale wervelkolom en het bekken stabiliseren voordat verhuizen naar enkele kracht in de benen Huidverzorging – Alledaags. lumbale wervelkolom en bekkenstabilisatie adem werk: Op zoek naar de bekkenbodem, dwarse buikspieren, multifidus, en het middenrif te vuren als je uitademt om een betere controle te krijgen over uw lumbale wervelkolom en stabiliteit. 6 Punt 4 punt roept: Down on handen en voeten met je enkels op een roller, vind uw neutrale bekken positie, en als je uitademt en voel de bekkenbodem lift, drukt u op de knieën van de grond zonder uw lumbale stabiliteit in gevaar te brengen. Glute bruggen (Single en dubbele been): Net als goede olJane fonda gebruikt om, op je rug liggen, plaats je voeten onder je knieën neutrale bekken vast, adem uit en til je kont van de grond Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower. U bent op zoek naar uw squat spieren patroonvorming hier na te bootsen. Foot bogen vuren samen, gewicht in hele voet, de overgang van uw benen om adductoren hebben, en bilspieren vuren, opnieuw, zonder dat je je onderrug. isometrische werk is zeer geschikt voor het ontwikkelen van meer werving spier Lichaamsverzorging. Deze oefening wordt gebruikt om uw stabiliteit te trainen in de onderkant van je squat positie. Net als in de Glute brug boven, maar nu u toevoegt in meer lading en vast te houden zonder te storten in uw lumbale wervelkolom, zwakke bilspieren, adductoren of voeten. Split squat: Werken eenzijdig is waanzinnig belangrijk om onevenwichtigheden te corrigeren in uw formulier.

Als je nog nooit op deze manier te werken, kan je nooit ontdekken onbenut verborgen potentieel van kracht in jezelf. De realiteit is dat je een minder gecoördineerde kant. Waarom? Omdat je nooit zo veel tijd gebruiken. In plaats daarvan, je vertrouwen op je sterker meer gecoördineerde kant kunt u door de training. Maar als je enige tijd opnieuw aan te sluiten en om te buigen die zwakkere gecoördineerde patronen, kon je een superheld te zijn. In de longe, zorg ervoor dat u het bijhouden van uw knie over en voorbij je tenen, drukken in de grond met je hele voet, en de voltooiing van de overdracht van gewicht Lichaamsverzorging. Klik hier voor zo laag als je kunt, terwijl het houden van uw adductoren, bilspieren, en lumbale wervelkolom in controleren. Het is een kraakpand voor de voorste been en een mooie stretch voor het achterste been heupbuigspieren. Voor diepere heupflexie, doe dit met je voorste voet op een lage doos. Pistols: Zodra u hebt afgestemd jezelf om te sequencen uw beenspieren correct in de squat, nog niet alles. Werk balans oefeningen zoals het pistool, superman squat, garnalenvisserij, enz. Deze oefeningen zijn waar de echte kracht in de benen ontwikkelt.

Balanceren jezelf op één been, de andere uit te breiden in het bijzijn van u langs tenen je ondersteunende been en het tempo van uw afdaling Therme Moisturizing Olie Spray Bali Flower – Zorg ervoor dat u in de controle door het hele beweging. Do flopping niet accepteren rond, Kipping back-up, of met behulp van een tegengewicht. Deze zal alleen maar leiden tot afhankelijkheid en belemmeren u uit echt coördinatie van de beweging om de meer kracht winsten van te maken als volgt de diepte die je je lichaam. 3 tot 5 tellen naar beneden kan besturen krijgen. Ik stel voor tempo, 2 3 Houd isometrische greep aan de onderkant, exploderen up, 2 tellen hold balanceren op een been voor de volgende rep (53X2). Ben je nog steeds met me mee? Ten slotte moet u om te werken aan de flexibiliteit om te kunnen alle mooie werk dat je deed het mobiliseren en stabiliseren behouden. Hier volgen enkele algemene stukken die een deel van uw normale routine zou moeten zijn na het kraken. Hier is je dessert: Hoe meer je ontdekken beweging en nieuwe uitdagingen te introduceren, hoe beter je wordt. Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe gecoördineerde vaardigheden, het verhogen van uw atletisch potentieel. Een goede mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit praktijk is essentieel voor het houden van uw lichaam loopt als een goed geoliede machine, zodat u kunt houden deze nieuwe uitdagingen en sterkte winsten voor u beschikbaar.