Therme Scrubzout Thalasso

Therme Scrubzout Thalasso

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Therme Scrubzout Thalasso
Prijs: € 4.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Scrub, Therme

Therme Thalasso Scrub Salt is een therapie op basis van Dode Zeezout en Mineralen. Het verwijdert de bovenste laag dode huidcellen en maakt deze glad en zacht. Bovendien stimuleert het de doorbloeding waardoor het stofwisselingsproces van de huid wordt U bent niet ziek, u dorst hebt; water: voor de gezondheid, voor genezing, voor het leven; f. de wekelijkse, online documentaire serie volgt twee mensen die reizen de wereld te leren en te filmen hoe mensen echt eten in hun eigen land. Het duo, chef-kok Daniel Klein en cameravrouw Mirra prima, vinden hun weg naar huis keukens, op boerderijen en vissersboten. En ze hebben een doel: 12 Landen, in de diepte, in 18 maanden Lichaamsverzorging. Ik was op zoek naar een aantal van de toelichting op uw site, en je praat over een familie in Sri Lanka, dat een kokosnoot plantage heeft. Voor het volk van Sri Lanka, de kokosnoot is echt een bron van leven. Niet alleen omdat het een ingrediënt dat wordt gevonden in de meeste Srilankaanse voedingsmiddelen, maar ook omdat de kokosnoot boom zelf, uit de stam naar de bladeren naar de werkelijke moer wordt gebruikt in de non-food elementen van hun leven. Dus toen we in Sri Lanka geland, we wilden stellen om alle vormen van gebruik van de kokosnoot te ontdekken Therme Scrubzout Thalasso. We vonden een familie die op gewoond en was eigenaar van een kokosnoot plantage. Coconut palmen zijn enorm zijn ze als wolkenkrabbers. Het is te gek: ze vrij klimmen dit 100 voet kokospalm.

Ik heb geprobeerd om omhoog te klimmen een kokosnoot boom, door de manier waarop. Er zijn twee manieren die we zagen hoe een kokosnoot te klimmen boom. Een daarvan is dat ze snijden brokken van de kokosnoot en bind het rond de boom met touw gemaakt van vezels van de kokosnoot Huidverzorging – Alledaags. Ze bind deze met tussenpozen langs de stam. Ja, als een man maakte ladder een zeer enge ladder. Deze man zal klimmen gebruiken, wordt geen netten of veiligheid touw naar de top van de boom aan te boren voor grog, dat is een soort van alcohol die afkomstig is van het sap van een kokosnoot boom. Het is op de top van de boom waar het moet worden gedaan? Het is op de top van de boom waar een shoot buiten komt die uiteindelijk verandert in een bloem die uiteindelijk zal produceren de moer Therme Scrubzout Thalasso. Voor die bloem uit komt, sneden ze de kiem. Dan zullen ze het te binden met een band die is gemaakt van de werkelijke kokosnoot zodat het sap. kan verzamelen Na 3 weken terug gaan ze weer omhoog en verzamel alle sap in een pot. Ze koorddansen vanaf de top van een kokosnoot boom naar de volgende. We zetten een camera op het hoofd van de man voor onze video's, zodat u kunt zien hem scaling deze boom en lopen over Therme.

Ze bidden om de boom voordat ze omhoog te klimmen, omdat ze beseffen hoe gevaarlijk het is. Ze weten dat ze geluk hebben om veilig te zijn Op elk van deze bomen. Ze gaan van de ene boom naar de naast alle sap verzamelen en ze tenslotte af komen met zogenaamde sweet grog, omdat het nog niet gefermenteerd. Of wordt gefermenteerd het op ongeveer 1 procent alcohol op dat punt. Dus gewoon 's nachts met de hitte, is het al begonnen om dat fermentatie krijgen. Door die avond zal zijn gestegen tot 3 of 4 procent alcohol. Maar niet genoeg gefermenteerd grog genoemd te worden. De zoete grog is verbazingwekkend; we hebben om het te proberen. Het ziet eruit als limonade in kleur en het smaakt zoet Kombucha gemengd met kokos. Coconut Kombucha een beetje bruisend. Het was in leven met gekke smaak en kokos zoetheid; het is echt heerlijk. Maar ook het had veel van bijen in het en verschillende dingen. Ze verkopen echt elk deel van de kokosnoot Verzorgingsproducten. Ze verkopen de grog om een grog producer, ze verkopen hun kaf aan een touw producent, verkopen ze de olie tot een olieproducent, en dan gebruiken ze de kokosnoten voor hun eigen keuken en ook om hutten en dat soort dingen te bouwen. Elk deel van die plant cijfers in hun leven op een bepaalde manier. Hun keuken is buitenkant van hun huis; het is in de achtertuin.

Het is een geïmproviseerde hut die vrijwel geheel is gemaakt van de kokosnoot boom. De structuur is gemaakt van balken die werden gemaakt uit de kofferbak; het dak is gemaakt van de kokosnoot boom bladeren die werden geweven en gedroogde. En in de open haard, het hout kwam uit de kokospalmen. Wat betreft het eten gaat, we weten over kokosmelk en geraspte kokos Therme Scrubzout Thalasso – Dat zijn de primaire toepassingen, maar ze gebruiken ze op veel verschillende manieren. kokosmelk wordt gebruikt in zowat elk gerecht. Het is een van de nietjes van Sri Lanka's sambal, die wordt geraspte kokos ze vermalen het over vijzel en stamper, uien, chili, en soms gedroogde vis of garnalen. Ze serveerden het bij ons terecht voor ontbijt met kokos rijst; ze koken rijst en ze giet er een beetje kokosmelk aan het einde, laat het zitten, en serveer het dan. In ware stijl van het eiland, maakte ze een kokosnoot roti, die is als Naan brood, maar een beetje meer dicht en rond. en zij maakten dat door het mengen van meel met geschaafde kokos, waardoor het in een pasteitje, en dan het op een enorm blad dat ze boven op een hete plaat, en dan koken het op die manier. En dan is er natuurlijk de kokoswater, die hier populair is geworden. Maar er overal langs de weg, iedereen verkoopt koning kokosnoten gewoon te kraken open en drinken. Dus ik maakte er een punt om op zijn minst een kokosnoot hebben elke dag in Sri Lanka. Ze crack hem open, sneden ze een klein stukje, en ze maken een lepel uit de kant van de kokosnoot; dan schep je uit het binnen en je hebt dit pudding.