Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml

Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml

€ 24.00

Meer informatie >>

Naam: Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml
Prijs: € 24.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Mannen Parfum, Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger bracht in 1995 het parfum Tommy op de markt. Het is een typisch Amerikaans parfum met pittige en scherpe geur. De ingrediënten van Tommy zijn onder andere: grapefruit, cranberry, lavendel, munt, amber, citrus en houtextracten. Deze Opgegroeid in Los Angeles door haar adoptieouders, muzieklegende Lionel Richie en zijn toenmalige vrouw Brenda (Het gezin, recht, in 1985), worstelde ze met drugs als een teen. (Lionel en Brenda Richie scheidden in 1993.) Na een reeks arrestaties en autowrakken, controleerde ze in afkickkliniek. Dan, slechts 10 dagen na het voltooien van de behandeling, begon ze het filmen van de reality tv-show dat haar een huishouden gemaakt te noemen Mannen Parfum. En Richie werd snarky, ondeugende tegenhanger van Paris Hilton. Afgebeeld als de zilveren lepel gevoed nakomelingen van de rijke en beroemde ouders, de twee namen op laag betaalde banen, zoals koeien melken en het schoonmaken van badkamers. Hoewel ze jammerlijk gefaald bij hun taken, de show werd een verrassende hit in première 2003 trok 13 miljoen kijkers. Echter, aan het eind van t hij eenvoudige stillevens vijf seizoen run in 2007, Richie had een persoonlijk keerpunt Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml. Met haar reputatie aan de beterende hand en in een stabiele bereikt relatie met Good Charlotte's Joel Madden, zou ze gestopt met de uitoefening van tabloid waardig capriolen. In plaats van de aandacht te trekken voor wat ze deed, werd ze krijgen van gemerkt voor wat ze droeg en werd een voorbeeld van moderne bohemien chique.

Vreemd genoeg, kunstschaatsen een hobby niet precies bekend, want het is kleermakers verfijning was wat eerst bloot haar naar de wereld van mode en design Mannen Parfum. Toen ik klein was, de vrouw die maakte mijn vader's tour kostuums zou me een bijpassende kunstschaatsen outfit te maken uit de overtollige stof, Richie herinnert. Ik zou altijd vertel haar precies wat ik wilde. Ik was geobsedeerd door Shirley Temple, zodat de schouders werden opgeblazen, de rok was uit. Dus Richie begon tijd doorbrengen op het kantoor van de ontwerper. Dat hele wereld was spannend voor mij, zegt ze. Het werd dit proces van iets dat ik wist hoe dat te doen Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml. De tijd Richie besteden aan het ontwerpen ensembles voor de uiteindelijk afbetaald. In 2008 ijs, lanceerde zij House of Harlow 1960. Een lijn van sieraden, handtassen en andere accessoires, volgde het jaar daarop door dameskleding label winter kate. Vandaag zijn beide merken uitgevoerd in de grote high-end warenhuizen als Bergdorf Goodman en Neiman marcu s. Ze benadrukt dat haar enorm succes als ontwerper is niet veranderd haar leven heel erg Parfum en Cosmetica. Het is niet net als jij op een dag wakker en ineens je leven is anders, zegt ze. Wat heeft bestaan Richie's getransformeerd is de familie die ze en Madden hebben gecreëerd (De foto van het paar, links, werd genomen in 2011).

De twee ontmoetten elkaar in 2006 en trouwde in 2010, maar verder dan het openbaren van die feiten, ze is niet bereid om meer te zeggen. Ik heb niet echt praten over mijn persoonlijke relatie met hem, zegt ze. is Richie even bewaakt als het over haar opvoeding. Een van de grootste verschillen in de manier waarop ik ben het opvoeden van mijn kinderen ten opzichte van de manier waarop ik werd opgevoed is dat ik op tournee was een hoop. Ik niet echt doen met mijn kinderen, zegt ze. Het is belangrijk voor mij dat ze de stabiliteit. Ze voegt eraan toe: ik werd van school gehaald, en had docenten. Tegen de tijd dat mijn vader ging op het podium, ik sliep. Dus werd ze negatief beïnvloed door een jeugd op de weg Parfum en Cosmetica. Er is geen juiste of verkeerde manier om een gezin te stichten, zegt ze diplomatiek. Kijk, ik weet niet wie kan zeggen dat ze niet gewoon proberen en doen het beste wat ze kunnen doen. Hoewel het bespreken van persoonlijke zaken veroorzaakt Richie knop omhoog, ze is aanstaande, wanneer het gesprek op haar carrière. Haar ogen lichten op als ze beschrijft het moment dat ze hield een stukje van haar eigen sieraden een zonnestraal opgehemeld ring voor de eerste keer. Ik kan niet eens en hellip; ik kan niet eens zetten het in woorden.

Richie put uit ervaringen als deze toen ze mentoren de jonge beloften op tv's fashion ster. Ze kent de hoogtepunten van het creatieve leven, maar ook de dieptepunten Tommy Hilfiger Eau De Cologne Heren 30ml – Het is mijn taak om hen te laten weten dat ik hier ben voor hen, en als ze de angst voor het tonen hun ware kleuren, dat ik precies weet hoe dat voelt. Ze legt uit: Elk seizoen, ik heb stukken die ik ben gepassioneerd over, maar om wat voor reden dan ook de winkels willen ze niet. Je moet krijgen gewend, laat ze nog een seizoen. Momenteel is ze gedumpt de bezwete leger gewaad en zit rustig, gebundeld in een badjas. Maar als ze spreekt, Richie laat zien dat als hawn privé benjamin, wordt ze geleerd hoe te rollen met de stoten. Wees altijd open voor kritiek, adviseert zij. Kritiek is het beste wat je ooit kunt krijgen want het is iemands eerlijke mening die u nodig hebt om het te horen. Wat is het punt van het horen hoe geweldig je bent alles de tijd? En Richie zou niet willen dat een andere manier. Ik wil nooit meer naar een plek waar ik het gevoel dat ik alles heb veroverd en ik heb niets anders te doen om te krijgen, zegt ze. Vandaag wil ik met u delen een bericht door de fabelachtige charlie van vijftig bruiloft.