Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g)

Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g)

€ 12.50

Meer informatie >>

Product: Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g)
Prijs: € 12.50
Inhoud: Afmetingen: 2.4 x 5 x 8 in, 1 lbs (0.45 kg)
Trefwoorden: Topfer, Topfer, Topfer

Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g): Töpfer, Topfer. Töpfer, Lactopriv / B, 14 oz (400 g) Probiotische, Enhanced probiotische formule voor de gezondheid van de darmen en de ondersteuning van het immuunsysteem, Lactosevrij Glutenvrij Vegetarisch, Immuunsysteem Bifidum Complex, Lactopriv / B bevat een natuurlijke cultuur van de live bifidobacteriën in een speciaal eten basis die verbetert hun proliferatie en is een betrouwbare bron van deze organismen menselijk darmkanaal. Om een portie te bereiden: (Meten Spoon bijgevoegd) Voeg 5 afgestreken lepels (1oz.) Te approx5oz. (Iets meer dan 1/2 kopje) warm (niet heet) water of melk. Mix, schudden of mengen om goed op te lossen voor het drinken. Elke maatlepel komt overeen met een licht afgeronde eetlepel. Aanbevelingen. Kan ieder moment van de dag worden ingenomen, met of tussen de maaltijden. Volwassenen: Neem bovenstaande mengsel 1-3 maal daags zoals gewenst. Topfer Kinderen: Neem 1 / 2-1 portie per dag. Zuigelingen: Neem 1 / 2-1 maatlepel per dag. Indien het mengen in zuigelingenvoeding controleer om te zien dat de fles tepel niet verstoppen. Andere ingrediënten. Maltodextrine, soja-eiwitisolaat, rijst poeder, palmolie, koolzaadolie, palmpitolie, zonnebloemolie, kaliumcitraat, kaliumchloride, ascorbinezuur, calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, dicalciumfosfaat, niacinamide, L-methionine, d -alfa tocoferolacetaat, d-calciumpantothenaat, ijzersulfaat, retinolacetaat, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitraat, bifidobacteriën, fytomenadion, foliumzuur, biotine, cholecalciferol en kaliumjodide. Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g) Bevat soja. Versheid van het product en de volledige potentie van de live gegarandeerd, bij ongeopende verpakking bifidobacteriën organismen, totdat de datum gestempeld op de bodem van de doos. Eenmaal geopend, gebruiken gehele inhoud binnen 4 weken voor het beste resultaat. Speciale kweken en beschermende verpakking houdt bifidobacteriën levend en levensvatbaar zonder koeling. Verwijderd houden van warmte. Topfer Dit product wordt beschermd binnen een speciaal verpakt folie zak.

Na elk gebruik onmiddellijk dicht tas stevig vast. Niet voor gebruik als een zuigelingenvoeding of als enige voedingsbron. Dosering: 1oz. bevat. Dosering: 5 maatlepels (28g) (maakt 5 fl oz voorbereid). Porties per container: ongeveer 14. Calorieën: 130 calorieën uit vet: 60. Totaal Vet: 6g. 9%. Verzadigd vet: 2,5 g. 13%. Totaal Koolhydraten. 16g. 5%. Suikers. 1g. Protein. 4g. 8%. Vitamine A. 517 IE. 10%. Vitamine C. 20.33%. Vitamine D 120 IE. 30%. Vitamine E 3 IE. 10%. Vitamine K. 15mcg. 20%. Vitamine B1.110mcg. 7%. Niacine. 2 mg. 10%. Vitamine B6.145mcg. 7%. Foliumzuur. 15mcg. 4%. Biotine. 8mcg. 2%. Pantotheenzuur. 570 mg. 6%. Calcium. 105 mg. 10%. Ijzer. 2 mg. 11%. Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g) Fosfor. 70mg. 7%. Jodium. 20mcg. 13%. Magnesium. 20mg. 5%. Koper. 70mcg. 4%. Natrium. 40mg. 2%. Bifidobacteriën (B. bifidum, B. breve, B. infantis, B. longum). min. 30, 000, 000 organismen / 28 mg. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik kreeg een darm-test door mijn arts waaruit bleek dat ik ontbrak in de Bifidum bacteriën. Topfer Dit product is de beste manier om mijn Bifidum bacteriën die ik heb gevonden te verhogen. goede vegetarisch probiotische. mijn dokter zette me op dit product te nemen in de vorm van een klysma in plaats van het slikken te worden bewaard. Hij gelooft dat dit om een meer effectieve methode om de dikke darm met de goede bacteriën te koloniseren. we zullen zien na het testen of het werkt zo goed als hij hoopt. kon niet dit product heel gemakkelijk te vinden. Ik ben dankbaar voor de biologische uitvoering ervan. BESTE PRIJS, best smakende goede bacteriën! BEDANKT biologisch. Goed product, goede prijs en ook zeer snelle verzending. Dat is de reden waarom men moet kijken natuurlijke gezondheid supplementen die ook zijn goede gezondheid supplementen.

Terwijl zowel n en n 6s 3 vetzuren zijn belangrijk voor het lichaam, de laatste groep speelt een vitale rol in het houden van het lichaam gezond. Ten tweede kunnen we niet zeggen hoeveel gram eiwit die je krijgt van het eten van vis of calcium als we al hadden genomen door het drinken van melk meer of minder. De zaden zijn ook uitstekend om te eten en zeer de moeite waard verzamelen nazomer: Een paar aan de werf de meeste van de keuken. De vaststelling van onmiddellijke maatregelen vooruit kan je een goede weerstand tegen de precipiterende factoren die uiteindelijk leidt tot deze voorwaarden. Topfer Waarschijnlijk het grootste probleem betrokken bij normale dieet, echter, is dat het lichaam is geconfigureerd spier in nagenoeg dezelfde verhouding die vet verbrandt verbranden. Het niet geabsorbeerde vet wordt geëlimineerd in de onderstaande ontlasting. Topfer, Lactopriv/B, 14oz (400g) Dit is effectief in het voorkomen van huidveroudering en UV vroegtijdige huidbeschadiging veroorzaakt door vrije radicalen veroorzaakt het vijandige milieu aangetast. Sommige kruidendokters verwijzen naar het als de donkere kant van de natuur. Elke vezel van ons lichaam afhankelijk eiwitten. De açai-bes is nu beschikbaar in vele winkels commerciële gezondheid. Maar wie is de koning? Ik zal een snelle vergelijking van de twee eiwitpoeder doen. Studies hebben aangetoond, in feite, dat binnen 30 dagen een dieet tekort aan choline, tekenen van leverproblemen zichzelf gemanifesteerd. Vraag uw arts als u kurkuma wortel extract nodig zou kunnen hebben als een onderdeel van uw dagelijkse aanvulling van vandaag kan je leven van morgen te redden. Zoals je eerder door andere lezing materialen kunnen hebben geleerd, kunnen alleen de noodzakelijke voedingsstoffen om uw dagelijkse inname te verkrijgen van uw dieet.

Dit is een groot voordeel voor het gevoel van eigenwaarde. Veel vrouwen zeggen dat hun voortdurende jeugdigen optredens zijn het gevolg van regelmatig gebruik van olijfolie als een moisturizer. Maar zorg ervoor dat u precies weet wat er gebeurt in je lichaam en risico's. Terwijl vis zijn rijk aan omega-3 vetzuren vis je wilt eten omvatten zalm, forel, makreel en tonijn. Gebruikt voor de behandeling: 1: Probleem 2: Ontsteking 3: maagproblemen Constipatie spijsvertering 4: 5: 6: 7: bloeden pijn in het lichaam Blauwe plekken, in de Indiase keuken, kurkuma of longa curcoma dat is de naam wetenschapper, is gebruikt als specerij, als ze uitstoten gelige kleuring lekkernijen. Andere voedingsmiddelen vitamine D, zoals eieren, vis en orgaanvlees. Zoals u wellicht weet hoe zuiver het is een vis? Nou, het is belangrijk om te weten dat verontreinigende stoffen en giftige stoffen worden gehouden in het vet van enig schepsel, en visolie niet te ontgiften. U mag alleen multivitamine hebben.