TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten

TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten
Prijs: € 9.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Vitamine, Foliumzuur, TopPharm

Foliumzuur is één van de bekendere vitaminen. Het wordt door de Gezondheidsraad aanbevolen voor vrouwen met een kinderwens en zwangere vrouwen om extra foliumzuur te gebruiken, ter verlaging van het risico op een open ruggetje. Verder is Wat volgt is de meest evenwichtige en informatief artikel over dit onderwerp dat we tijdens ons onderzoek tegengekomen. Als dit onderwerp is van belang voor u, dan kunt u er zeker van zijn om het hele artikel dat volgt. Schrik niet wanneer je voor het eerst kennis met de verwijzingen naar de vitamine k shots wordt gekoppeld met een verhoogd risico op het ontwikkelen van kanker te lezen TopPharm. Wanneer je naar de sectie die is ondertiteld de nummers, zult u zien dat de statistieken niet duidelijk voorstander van het geven of niet geven van een vitamine K schot om pasgeborenen. Als u verwacht om een baby te krijgen, we hopen dat u deze informatie nuttig zijn als u een beslissing neemt dat voelt goed voor uw unieke omstandigheden. Pasgeborenen routinematig ontvangt een vitamine K schot na de geboorte om te voorkomen dat (of langzaam) een zeldzaam probleem van een bloeding in de hersenen weken na de geboorte TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten. De foetus heeft een lage niveaus van vitamine K ook andere factoren die nodig zijn in de bloedstolling.

Het lichaam onderhoudt deze niveaus heel precies. (1) Suppletie van vitamine K aan de zwangere moeder niet de k status van de foetus Tegen het veranderen, waarin het belang van het specifieke niveaus. einde van de zwangerschap, de foetus begint ontwikkelen andere stollingsfactoren. ontwikkelen van twee sleutelfactoren net voor vroeggeboorte. (2) Er is onlangs aangetoond dat deze strakke regulering van vitamine K ontstaan helpt de snelheid van snelle celdeling tijdens de foetale ontwikkeling Vitamine en Supplementen. Blijkbaar, hoge niveaus van vitamine K kan toestaan celdeling om uit de hand, wat leidt tot kanker. Het probleem van een bloeding in de hersenen komt vooral voor 3-7 weken na de geboorte in iets meer dan 5 op de 100.000 geboorten (zonder vitamine k injectie); 90% van de gevallen zijn kinderen die borstvoeding krijgen (3) Omdat de formules worden aangevuld met een onnatuurlijk hoge niveaus van vitamine k TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten. Veertig procent van deze kinderen lijden blijvende hersenschade of de dood. De oorzaak van deze bloeden trauma is over het algemeen leverziekte die niet heeft gedetecteerd totdat het bloeden optreedt. Verschillende leverproblemen kan het vermogen van de lever om de bloedstolling factoren maken van vitamine K verminderen; daarom extra k helpt deze situatie Vitamines en Mineralen. Zuigelingen blootgesteld aan drugs of alcohol door middel van alle middelen zijn vooral in gevaar, en die van moeders op anti epileptische medicijnen zijn zeer hoog risico en hebben speciale aandacht nodig.

Dergelijke complicaties verminderen de effectiviteit van vitamine K, en in deze gevallen kan een hogere beschikbare k de tragische intracraniële bloeden voorkomen. Deze zeldzame aandoening bloeden is gevonden zeer voorkomen worden door een grote dosis injectie vitamine K bij geboorte. Het nadeel van deze praktijk is echter een mogelijkerwijze 80% verhoogd risico op het ontwikkelen van leukemie bij kinderen. Terwijl een paar studies deze suggestie hebben weerlegd, hebben diverse strak gecontroleerde studies aangetoond deze correlatie te hoogstwaarschijnlijk. (4,5) De meest recente analyse van zes verschillende studies suggereert het is 10 of 20% verhoogd. Dit is nog steeds een aanzienlijk aantal vermijdbare kankers. Blijkbaar de celdeling steeds vrij snel na de geboorte blijft afhankelijk van precieze hoeveelheden vitamine k verlopen bij de juiste snelheid Vitamine. Introductie van de niveaus die 20.000 maal het pasgeboren niveau, de hoeveelheid meestal geïnjecteerd, verwoestende gevolgen kunnen hebben. Nursing verhoogt vitamine k niveaus van de baby heel geleidelijk na de geboorte, zodat geen de regeling optreedt die zou leukemie ontwikkeling aan te moedigen. Bovendien, het stollingssysteem van de gezonde pasgeborene is goed gepland, en gezonde zuigelingen die borstvoeding krijgen hebben geen last bloedingscomplicaties, zelfs zonder suppletie. Terwijl borstgevoede zuigelingen tonen lagere bloedspiegels van vitamine k dan de aanbevolen hoeveelheid, ze tonen geen tekenen van vitamine K-deficiëntie (Leading één af te vragen waar het aanbevolen niveau voor zuigelingen kwamen uit) TopPharm Foliumzuur Complex Tabletten – Maar met vitamine K-injecties bij de geboorte, kan schadelijke gevolgen van een aantal zeldzame aandoeningen worden afgewend. zijn zuigelingenvoeding aangevuld met hoge niveaus van vitamine K, in het algemeen voldoende om intracraniële bloeden in voorkomen het geval van een leverziekte en in een aantal andere zeldzame aandoeningen bloeden. Hoewel flesvoeding wordt gezien om de algemene tarieven kanker bij kinderen te verhogen met 80%, dit is waarschijnlijk niet gerelateerd aan de toegevoegde vitamine K. Het extraheren van gegevens uit de beschikbare literatuur blijkt dat er zijn 1. 5 extra gevallen van leukemie per 100.000 kinderen door vitamine K injecties en 1. 8 Meer blijvend letsel of sterfgevallen per 100.000 vanwege hersenen bloeding zonder injecties. de besmetting of beschadiging toevoegen vanaf de injecties, waaronder een lokale huidziekte genaamd sclerodermie die zelden wordt gezien met k injecties (8), en zelfs het toevoegen van de mogelijkheid van een gezonde overleving van leukemie, blijven de schalen getipt richting van borstgevoede zuigelingen ontvangen van een profylactisch vitamine K-suppletie.