TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st

TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st

€ 18.50

Meer informatie >>

Naam: TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st
Prijs: € 18.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, TopPharm

Een prima dragee voor volwassenen, kinderen en mensen die moeite hebben met tabletten slikken. De samenstelling van TopPharm Super Multi Mini is, in tegenstelling tot de andere multi's, niet gebaseerd op de ODH, maar op de ADH. Voor mensen die iets extra's Nieuw onderzoek suggereert dat door het opnemen van gezonde olijfolie in uw dagelijkse voeding, kunt u in staat om jezelf te beschermen tegen niet alleen hart- en vaatziekten, maar ook kanker en inflammatoire aandoeningen zoals reumatoïde artritis. 2 Terwijl veel olijfolie menigte de schappen van de supermarkt, studies suggereert dat ongeraffineerde olijfolie kunnen aan de grootste gezondheidsbevorderende voordelen te wijten aan het hoge gehalte aan gunstige polyfenolen TopPharm. Overvloedig bewijs ondersteunt de rol van de olijfolie in de bescherming tegen hart- en vaatziekten. Hoewel het is al lang bekend dat olijfolie helpt bij het verminderen totaal cholesterol en low density lipoproteïne (LDL) niveaus, wordt 4 nieuw onderzoek werpt een nieuw licht op het is extra cardiovasculaire voordelen. Een recente studie uiteengezet om de effecten van drie verschillende klassen van meten olijfolie (met laag, gemiddeld of hoog gehalte aan polyfenolen) op plasmalipideniveaus en maatregelen van oxidatieve stress TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st. In een crossover, gecontroleerde studie ontwerp, werden 200 gezonde mannen willekeurig toegewezen om te consumeren 25 ml van elk type olijfolie elk dag gedurende drie weken, voorafgegaan door een twee weken durende wash-out periode.

LDL, HDL, bloedsuiker, triglyceriden, en oxidatieve stress markers werden gemeten na iedere ingreep TopPharm. Terwijl trigclyceride daalden net zo met alle drie de soorten olijfolie, de polyfenolen rijke vergine olijfolie geproduceerd de grootste verbeteringen in HDL-gehalte en de meest dramatische dalingen in oxidatieve stress markers. Een studie uitgevoerd in Spanje gevonden dat vergine olijfolie helpt bij het bestrijden van andere factoren in verband met hart-en vaatziekten. Onderzoekers meten van het effect van de consumptie van geraffineerde olijfolie versus maagdelijke olie op inflammatoire markers in 28 stabiele hartpatiënten TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st. Elk onderwerp sequentieel verbruikt 50 gram (iets minder dan twee gram) olijfolie van eerste persing en geraffineerde olijfolie over twee periodes van drie weken, voorafgegaan door twee periodes week wash-out. De consumptie van olijfolie geproduceerd significante vermindering van de interleukine-6 en C-reactive protein, inflammatoire markers die worden geassocieerd met een verhoogd risico op hart-en vaatziekten bij mannen Vitamine en Supplementen. De onderzoekers concludeerden dat de consumptie van olijfolie positieve effecten in een stabiele coronaire hartziekten zou kunnen bieden patiënten als extra interventie om de farmacologische behandeling. epidemiologische studies lang gesuggereerd dat een medi landse stijl dieet rijk aan olijfolie is geassocieerd met een verminderd risico van vele soorten kanker.

Wetenschappers hebben voorgesteld dat verschillende bestanddelen van olijfolie kan verantwoordelijk voor anti kanker werking. Deze omvatten het anti- oxidant polyfenolen en de lipide oliezuur, dat zeer goed bestand tegen peroxidatie. Onlangs, oncologie onderzoekers opgewonden te ontdekken dat oliezuur, de belangrijkste enkelvoudig onverzadigde vetzuren in olijfolie kanker kunnen bestrijden door interactie met het menselijke genoom. Oliezuur echt werkt het onderdrukken overexpressie van een goed gekarakteriseerde oncogen dat een sleutelrol speelt in de etiologie invasieve progressie en metastase van verschillende menselijke kankers. 8 Deze Opvallend kan leiden tot de ontwikkeling van nieuwe olijfolie gebaseerde kankertherapieën Vitamine en Supplementen. Verhoogde olijfolieconsumptie in verband gebracht met een verminderd risico op reumatoïde artritis, een auto-immuunziekte gekenmerkt door Inflam matie en pijn, met name in gewrichten. 2 A klinische proef bleek dat reumatoïde artritis patiënten aangevuld met olijfolie en visolie ervaren grotere verbeteringen in de klinische metingen van de ziekte dan patiënten die aangevuld met visolie alleen deed. 9 Deze spannende waarnemingen suggereren dat olijfolie kan helpen voorkomen reumatoïde artritis en kan mobiliteit en functie in de reeds door de ziekte getroffen te herstellen TopPharm Super Multi Mini Dragees 240st – Wetenschappers hebben ontdekt dat olijfolie bevat een anti Inflam matory stof genaamd oleocanthal.

10 Deze veelbelovende bevindingen suggereren dat de consumptie van olijfolie zou kunnen verminderen van de noodzaak om gemeenschappelijke pijnstillers gebruiken. Olive olie bescherming kan bieden tegen maagzweren en maagkanker het bestrijden helicobacter pylori. Pylori is een bacteriesoort die is verbonden met peptische (slokdarm, maag of twaalfvingerige darm) ulcera en gastrische (maag) kanker. Voorlopig onderzoek gebleken dat maagdelijk olijfolie bevat verbindingen die sterke bactericide activiteit uit te oefenen tegen acht stammen van helicobacter pylori, waarvan er drie zijn resistent tegen bepaalde antibiotica. Deze resultaten openen de mogelijkheid overweegt vierge olijfolie een chemopreventief agent voor een maagzweer of maagkanker, de onderzoekers gemeld. De meeste van de wereld olijfolie wordt geproduceerd in de mediterrane regio's van Griekenland, Spanje, Frankrijk en Italië. Vele soorten olijfolie zijn verkrijgbaar in supermarkten. Hoe groener de olie, hoe minder zuur bevat.