Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml

Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml
Prijs: € 5.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Normaal Haar, Traay

Traay Bee Natural Lavendel & Stuifmeel Shampoo voor dun en normaal haar en een gevoelige hoofdhuid.De 100% natuurlijke shampoos reinigen en verzorgen uw haar op een milde manier. Dit komt de conditie van het haar en de (gevoelige) hoofdhuid zeker ten goede wat moet ik doen als mijn platen werden vernietigd in de 1973 brand? 1947 1963 (voor personen met de laatste namen van een door Hubbard, james d. Voor service tijdens 1947 1963 (voor personen met de laatste namen na hubbard, james d. Een studie wees uit dat citrusvruchtensappen mogelijk meer van unieke antioxidanten groene thee's na gesimuleerde digestie blijven, waardoor de koppeling nog gezonder dan gedacht Haarverzorging. De studie vergeleek het effect van verschillende dranken additieven op catechinen, natuurlijk voorkomende antioxidanten in thee. De resultaten suggereren dat aanvulling groene thee met ofwel citrusvruchten of vitamine C waarschijnlijke verhoogt de hoeveelheid catechines beschikbaar voor het lichaam te absorberen. Hoewel deze resultaten zijn voorlopig, ik denk dat het is bemoedigend dat een groot deel van de puzzel komt neer op eenvoudige chemie, zegt Mario Ferruzzi, assistent-professor in de voedingsleer aan de Purdue University en de studie van de eerste auteur Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml. Catechins (Uitgesproken Kateh kins), gezondheid weergave bevorderen kwaliteiten en kan verantwoordelijk zijn voor een aantal van groene thee zijn gemeld voordelen voor de gezondheid, zoals verminderd risico op kanker, hartaanval en beroerte Verzorgingsproducten.

Het probleem, Ferruzzi zei, is dat catechines zijn relatief onstabiel in niet zure omgevingen, zoals de darmen, en minder dan 20 procent van de totale overblijft na vertering. Uit de vleermuis u het elimineren van een grote meerderheid van de catechines uit gewone groene thee, Ferruzzi zei. Wij hebben om dit feit te pakken als we willen lichamelijke absorptie te verbeteren. Ferruzzi getest sappen, creamers en andere additieven die hetzij algemeen worden toegevoegd aan vers gezette koffie of gebruikt om klaar om thee te drinken producten door ze via een model simuleren van maag en dunne darm te maken spijsvertering Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml. Citrus sap toegenomen hersteld catechine levels met meer dan vijf keer, de studie gevonden. Ascorbinezuur of vitamine C, gebruikt om de houdbaarheid in gebruiksklare producten te drinken te verhogen, verhoogde hersteld niveaus van de twee meest voorkomende catechinen door zesvoudige en 13 respectievelijk een factor. De studie, deze maand in moleculaire voeding en voedsel onderzoek gepubliceerd, vond ook dat soja, zuivel en rijst melk bleek matig stabiliserend effect hebben Traay. Maar Ferruzzi zei dat het resultaat is misleidend; een chemische interactie tussen melkeiwitten en theecatechins blijkbaar helpt onderdak het complex tegen degradatie, een kracht waarschijnlijk overwonnen door enzymen binnen een gezond menselijk spijsverteringsstelsel. Citroenen en thee gaan zelfs nog beter bij elkaar dan hun populariteit zou kunnen suggereren.

Citroensap veroorzaakt 80 procent catechines thee te blijven, de studie gevonden. Na citroen, in termen van het stabiliseren van de macht, waren oranje, limoen en grapefruit sappen. Ferruzzi zei zowel vitamine C en citrus sappen moeten communiceren met catechines voor hun achteruitgang in de darmen voorkomen, hoewel gegevens duidelijk gemaakt dat sap van citrusvruchten hebben stabiliserend effect dan wat voorspeld zou worden uitsluitend op basis van hun vitamine C-gehalte. Als u meer uit uw groene thee wilt, voeg wat sap van citrusvruchten om je kopje na het brouwen of kies een kant en klaar product te drinken geformuleerd met ascorbinezuur, Ferruzzi zei Verzorgingsproducten. Klaar om groene thee producten drinken moet optimaal bevatten 100 200 mg catechines, maar vaak niet over voldoende niveaus van thee-extract, omdat sommige mensen houden niet van de smaak van groene thee's, Ferruzzi zei. Hoewel deze studie onderzocht alleen groene thee. Ferruzzi zei hij denkt dat sommige resultaten ook kunnen gelden voor zwarte thee, die wordt geproduceerd door fermentatie van groene thee. Veel voorkeur smaak zwarte thee, maar het bevat lagere totale niveaus catechinen Traay Bee Natural Shampoo Lavendel en Stuifmeel 250ml – studies getoond catechines uit de groene theeplant, Camellia sinensis, zijn in staat om te ontgiften ify giftige chemicaliën, remmen kanker cel activiteit en het stimuleren van de productie van het immuunsysteem versterken enzymen.

Het vinden van methoden ter verbetering van de opname van deze catechines kan daarom van belang zijn in het verbeteren van de gezondheid, een deel van het doel van de studie, Ferruzzi zei. De studie werd gefinancierd door de National Institutes of Health. Ferruzzi is momenteel bezig met een in vivo onderzoek, of studie op een live-organisme, om het vermogen van sappen en vitamine c om het niveau te verhogen kwantificeren catechines in de darmen en bloed van dieren en, bij uitbreiding, bij de mens. Hij werkt samen met de NIH gefinancierd purdue plantaardige onderzoekscentrum over dit project. Deze volgende studie is bedoeld om ons voorbij de beperkingen van onze spijsvertering model beperkingen, dat is eigenlijk gewoon een eenvoudige screening proces dat steunt op vooraf ingestelde fysiologie parameters, zei hij. Human spijsvertering is een stuk ingewikkelder.