Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr

Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr
Prijs: € 9.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Suiker en Honing, Honing, Traay

Zachte bloemenhoning.Land van herkomst: Zuid-Amerika. &nbsp Groeiende kennis over bacteriële biochemie, alsook als over de ziekte van specifieke risicofactoren, heeft op het gebied van probiotica één van de meest opwindende onderzoeksgebieden in preventie van ziekte en een lange levensduur. Lang over het hoofd gezien als een zaak van belang is gemaakt, wordt de darm microbioom nu gezien als een spelen een belangrijke rol in het behoud van een optimale gezondheid en afweren van ziekten van veroudering. Probiotica worden steeds onderzocht op hun vermogen om niet alleen risicofactoren veranderen in het maagdarmkanaal, maar ook die in het lichaam als geheel, in het bijzonder het cardiovasculaire systeem Eten en Drinken. Op dit punt, wetenschappers nog maar net gekrast het oppervlak van de potentiële voordelen van probiotica voor specifieke ziekten. Dit komt vooral omdat in de meeste gevallen, de mechanismen waarmee probiotica oefenen hun indrukwekkende gunstige effecten worden nog steeds onderzocht als is hoe ze aan te passen aan specifieke ziekte te verminderen risicofactoren. Reuteri heeft de mogelijkheid om cholesterol te verlagen op twee manieren: door het verhogen cholesterol verlies uit het lichaam ontlasting en door de verdeling van cholesterol (Catabolism) in de lever Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr. verhoogd cholesterolgehalte, vooral LDL (slechte) cholesterol, zijn in verband gebracht met hart- en vaatziekten en vroegtijdige dood voor meerdere decennia.

Maar zelfs met zo veel mensen die cholesterolverlagende medicijnen, sommige risico lopen mensen niet in staat zijn om hun cholesterol onder controle te krijgen Eten en Drinken. Dat is waar probiotische cardiovasculaire beschermende therapie met l. Reuteri heeft krachtige cholesterolverlagende eigenschappen. In één studie werden varkens gevoed met een hoog vetgehalte, hoog cholesterol, lage vezelrijk dieet (zoals die van veel Amerikanen). Na vier weken van suppletie met l. Ze ervaren significant lager totaal en LDL-cholesterol in vergelijking met varkens controle, zonder veranderingen in HDL (goede) cholesterol. Een soortgelijke studie bij muizen toonde positieve veranderingen in cholesterol in veel minder tijd Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr. Na slechts zeven dagen, muizen aangevuld met l. Reuteri ervaren een vermindering van 38% van de totale cholesterol, in de buurt brengen van hun niveau met die van gezonde controles. 17 Suppletie ook verminderd bloed triglyceriden met 40% en verhoogde de verhouding van gunstige HDL naar LDL-cholesterol met 20%. De onderzoekers namen de studie een stap verder te bepalen of suppletie aan l. Reuteri kunnen voorkomen ongezond stijgingen cholesterol Eten en Drinken. Reuteri voordat gevoed een vetrijke dieet, het probiotische kon verhogingen cholesterol voorkomen en verhoging van de gunstige HDL naar LDL.

Reuteri aangevuld muizen gevoed een westerse stijl dieet dat aanzienlijke cholesterol bevatte significant veel minder lichaamsgewicht, met lagere totale en lever vetophopingen, dan deed unsupplemented controle muizen gevoed hetzelfde dieet. U gevalideerd wat ik heb gevoeld voor zoveel jaren. ik lees je boeken en keek je lezingen over en weer en was gefascineerd door uw kennis en bevindingen. Ik ben een therapeut in NYC, gespecialiseerd in eetstoornissen en ik ook hersteld van anorexia en boulimia. ik heb glutenvrij meer dan een jaar en, na het lezen van uw boek, ben ik hard aan het werk op het zijn tarwe vrij. Voorafgaand aan het zijn tarwe vrij, ik liep ernstige pijnen en krampen in mijn maag. Na een aantal mislukte pogingen om verschillende artsen vragen waarom ik hebben ervaren zoals ongemak, vooral na het eten tarweproducten, heb ik besloten om het eliminatiedieet doen Traay. Ongeveer een maand nadat ik ging tarwe vrij, merkte ik grote veranderingen in de manier waarop ik werd fysiek en emotioneel gevoel. Voorafgaand aan het gaan tarwe vrij, ik last van tendinitis die zeer slopende was. De dokter zag ik vertelde me dat ik had een ontsteking in mijn knie en dat ik moest minstens twee keer naar fysiotherapie per week en neem medicatie. Toen ik vroeg waarom ik zulke ernstige pijn die me op te vallen zou kunnen hebben gehad verschillende gelegenheden, zei hij dat het genetische en medicatie moet de pijn te verlichten.

Ik ging nooit naar fysiotherapie en ik heb geen medicatie te nemen voor de pijn Traay Bloemenhoning Creme Eko 900gr – Twee maanden na het gaan tarwe vrij, ik had bijna geen pijn of ongemak met mijn knie of mijn maag. Toen ik ging terug naar de dokter zei hij dat het toeval dat mijn knie pijn gestopt nadat ik ging tarwe vrij moet zijn geweest. Ik wist dat het eten van tarwe veroorzaakt mij veel ongemak en als ik lees uw boeken en luister naar uw lezingen die ik wilde schreeuwen dank je wel. Toch bleef hij geduldig, wetende dat de gevreesde, blootgesteld, hobbelige, atv bereden atv parcours was het volgende deel van de cursus. Hij was niet vooruit zo goed als hij zou hebben gewild, en ergens langs deze kaart werd hij gepasseerd door een andere loper, het plaatsen van hem in de vijfde. David gezworen, al was het maar voor zichzelf, dat hij niet meer de grond niet zou verliezen aan iedereen, periode.