Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr

Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Suiker en Honing, Honing, Traay

In landen als Italie, Spanje, Griekenland en Cuba weet men het al heel lang: de smaak van honing met citroen is een bijzonder lekkere combinatie en het wordt dan ook in vele gerechten en dranken toegepast. De nectar wordt door bijen verzameld op wilde In de handel verkrijgbare bronnen van oligomeren (Pycnogenol) of PCO kort onder meer extracten uit druivenpitten en de bast van de maritieme (Landes) grenen. Studies tonen aan dat de druivenpitten extracten zijn aanzienlijk krachtiger en effectiever dan het extract van den bast. Het is veel voordeliger om PCO uit druivenpitten extract dan het is van den bast Honing. Als gevolg daarvan de druivenpitten extract biedt meer waarde aan een lagere prijs. Pycnogenol voegt zich nu de brigade van andere natuurlijk verkregen antioxidanten, zoals vitamine C, vitamine E, selenium en bètacaroteen. In vitro testen toont pycnogenol tot 50 maal krachtiger dan vitamine E en 20 keer krachtiger dan vitamine C als antioxidant. Jack Masquelier van de Universiteit van Bordeaux in Frankrijk, de onderzoeker die het eerst ontwikkeld de denneschors extractie proces zijn, is toegekend een Amerikaans patent voor het gebruik van deze natuurlijk verkregen als vrije radicalen aaseters Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr. Hoewel pycnogenol is relatief duur, het is de meest krachtige, natuurlijke vrije radicalen nog niet ontdekt. Voordelen zijn onder andere het voorkomen of minimaliseren van de ernst van sportblessures en preventie van diabetische retinopathie.

Het is ook nuttig voor patiënten met capillaire fragiliteit en voor iedereen die maximale antioxidantfunctie in het lichaam, zoals patiënten met een grote neiging voor atherosclerotische plaquevorming Traay. Het is zeer nuttig voor collageen aandoeningen. Pycnogenol verbetert de effectiviteit van vitamine C, dus het wordt vaak verkocht in een combinatie capsule van vitamine c en pycnogenol genoemd pyc c. Het is wetenschappelijk bewezen giftig en zeer biologisch te zijn en nog steeds doeltreffend na gebruik op lange termijn te zijn. Het is uiterst stabiel, toont geen verlies van de potentie na 12 jaar van de opslag. Explorers en kolonisten in Nederland vaak te danken hun leven aan de hulp van vriendelijke indianen, die de lokale geneeskrachtige kruiden wist Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr. Dit was het geval met de Franse ontdekkingsreiziger Jacques Cartier. Lawrence rivier in Canada aan het begin van de winter. Zijn schip werd gevangen in het ijs en het duurde niet lang of de bemanning werd gereduceerd tot een dieet van zout varkensvlees en koekjes. Natuurlijk, zonder enige verse groenten en fruit, de bemanning ontwikkeld scheurbuik en 25 van het 110 leden overleed voordat vriendelijke indianen kwamen om hun hulp Traay. De indianen behandelden hen met een thee gemaakt van dennennaalden en schors. Een professor aan de universiteit van Bordeau frankrijk, die in het onderzoek nauw betrokken was aan flavonoïden en vrije radicalen. Hij begon met het testen van monsters van dennen uit de hele wereld.

Pine naalden bevatten een kleine hoeveelheid vitamine c. Welke verbeteren van de benutting van deze belangrijke vitamine. In zijn testen Masquelier bleek dat slechts een paar soorten bevatten een zeer actieve stof genaamd. Welke zijn nauw verwant aan bioflavonoïden. Bijvoorbeeld, was één van de Almeda dennenboom, die de indianen gebruikt, en een andere was de Franse maritieme den (Pinus pinaster). Masquelier gemaakt en getest een uittreksel van deze stof uit de frans grenen en in 1987 werd een u. Patent voor zijn product pycnogenol (Grapine) toegekend. Pycnogenol is een van de meest krachtige antioxidanten en vrije radicalen aaseters bekend Suiker en Honing. Het is 50 maal krachtiger dan vitamine E en 20 keer krachtiger dan vitamine C. Het versterkt ook de effectiviteit van andere antioxidanten zoals vitamine C, vitamine E. Pycnogenol regenereert vitamine E na geoxideerd door vrije radicalen en helpt vitamine C waar het nodig is in het lichaam te transporteren. Aangezien een effectieve anti-oxidant, pycnogenol helpt ons lichaam te weerstaan bloedvat en beschadiging van de huid, ontsteking, en andere schade veroorzaakt door vrije radicalen. Een van de factoren die maakt pycnogenol zo waardevol is dat het in water oplosbaar is itsBioavailable. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam en blijft in het bloed voor 72 uur Traay Citroenhoning Knijpfles 375gr – Het kruist ook de bloed-hersenbarrière betekenis. Pycnogenol kan helpen bij de bescherming van de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

Klinische studies hebben aangetoond dat pycnogenol vertoont veel van dezelfde voordelen als bioflavonoïden. Het helpt mensen die fragiel haarvaten en bloeduitstorting gemakkelijk. Pycnogenol is ook nuttig voor spataderen, met een onderzoek waaruit blijkt dat 80 procent verbetering in de mensen met dit probleem en 90 procent verbetering in de mensen met krampen in de benen. Pycnogenol remt de enzymen die breken collageen. De lijm die de cellen van het lichaam bij elkaar houdt. Daarom pycnogenol kan worden gebruikt om af te stemmen op de weefsels. Het blijkt om een snelle herstel van verstuikingen, wendingen en spierscheuren. Pycnogenol is een anti inflammatoir middel en is nuttig voor artritis. Het kan ook het risico op ziekten veroorzaakt door vrije radicalen, waaronder kanker, hart-en vaatziekten en beroerte te verminderen. Pycnogenol wordt gerapporteerd aan de ogen van mensen met diabetes te beschermen. Druiven en veenbessen in kleine hoeveelheden. Ze zijn één van de stoffen die helpt geven een samentrekkende smaak aan levensmiddelen.