Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen

Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Handverzorging, Handzeep, Pompjes, Traay

De Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen is allergenenvrij en met een zeer milde werking, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid Een high profile medische tijdschrift in twijfel heeft getrokken van de voordelen van vitamine D-suppletie, waarschuwt tegen de valse geruststelling van wijdverbreide suppletie. En het maakt een duidelijke aanbeveling dat de artsen in het Verenigd Koninkrijk te stoppen vitamine d testen op hun niet osteoporose patiënten. Maar de redactie, geschreven voor het British Medical Journal (Bmj) door twee onderzoekers van de Britse Hartstichting, eigenlijk onthult meer over de zwakke punten van de mainstream denken aan voedingsstoffen dan over de toestand van vitamine d onderzoek Traay. Het is gebeurd voor oa antioxidanten. vitamine E en foliumzuur en nu is er gebeurt met vitamine d. Het patroon gaat als volgt: Veelbelovende waarnemingsgegevens en klinische rapporten prompt verder onderzoek; gerandomiseerde, gecontroleerde klinische trial (RCT) de resultaten zijn twijfelachtig of zelfs negatief; en reguliere geneeskunde keert zich tegen de betrokken voedingsstoffen, verklaren ze grotendeels nutteloos of zelfs gevaarlijk. Daardoor onderzoek kraampjes en klinische aanbevelingen worden bewaakt of vijandig Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen. Toen we monteren wat zijn, voor ons, de grootste problemen met de argumenten van de redactie van en veronderstellingen zoals we hieronder duidelijk wordt dat de reguliere geneeskunde zit vast in een restrictieve mentaliteit, dat geeft al de responsiviteit van de titanic.

Zonder drastische verandering hebben gedaan, zijn de tarieven van de chronische ziekte grotendeels onbeheersbaar farmaceutisch voorbestemd om te blijven zweven Verzorgingsproducten. Het is niet alleen de BMJ editorialisers hier schuld: de reguliere geneeskunde als geheel heeft lang gericht op het zoeken naar theperfect drug '. Een enkele agent die een ziekte zal genezen zonder bijwerkingen. De gehele farmaceutische geneesmiddelen model is gebaseerd op dit uitgangspunt. Het is een van de redenen waarom de RCT heeft opgedaan zulke enorme bekendheid, omdat RCT's zijn de beste manier die we hebben van het bepalen van een oorzakelijk verband tussen behandeling en resultaat Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen. Echter, terwijl RCT's zijn vrij goed geschikt voor het onderzoeken van de effecten drugs i. Vooral schone, gewoonlijk één ingrediënt therapeutische agentia ze losraken als we kijken naar voedingsstoffen zoals vitamine d. Vitamine d is een bijzonder goed voorbeeld, aangezien het beter is als een steroïde hormoon dan een vitamine: Ander woorden, een molecuul met een omvangrijke en complexe reeks receptorplaatsen en acties in het lichaam, die werkt in ingewikkelde synergie met tal van andere factoren Handverzorging. Het hormonaal werkingsmechanisme verklaart waarom de BMJ auteurs beschrijven vitamine d als verbonden met een opmerkelijke reeks van chronische ziekten, waaronder bot mineraal en vaatziekten, auto-immuniteit, kanker, diabetes en cardiovasculaire uitkomsten.

Het verklaart ook waarom RCT's zijn kennelijk ongeschikt voor het ontrafelen van deze ingewikkelde web van effecten. Dit ongeschiktheid is duidelijk in de mismatch tussen observationele studies die associate verhoogde serum vitamine D-niveaus met een veelheid van voordelen, en zeer variabele uitkomsten van RCT's die hebben geprobeerd om deze voordelen in interventie studies met vitamine D-supplementen te bootsen. Een ander aspect van de authors'Magic bulletThinking is hun uitzicht op de variabiliteit onder de bevolking onderzocht in RCT. Bijvoorbeeld individuen verschillen qua uitgangswaarde vitamine D of 25 hydroxyvitamine d, nauwkeuriger niveaus en hun gevoeligheid voor vitamine d suppletie door verschil vitamine d absorptie en metabolisme Pompjes. Deze problemen gelden ook theUmbrellaReview door theodoratou et al besproken door de BMJ redactie auteurs, en worden besproken in een begeleidend commentaar door academische simon Spedding. Om dit probleem in perspectief te zetten, het volgende scenario: Een studie naar de effecten van vitamine D-suppletie op de stemming wordt uitgevoerd zonnige land. Hoe de onderzoekers plagen en isoleer de effecten van extra vitamine d van die van zonlicht die veroorzaakt natuurlijk ook serum vitamine d niveaus stijgen? Een belangrijke, zelfs fataal, fout van RCT's in termen van hun vermogen om een diepgaande analyse van de effecten van een bepaalde gezondheidszorg modaliteit werd per ongeluk op gewezen door boog scepticus Edzard Ernst in 2007 Traay Handzeep Neutraal Hypoallergeen – Zoals Ernst uitgelegd, RCT's richten zich uitsluitend op thespecific therapeutische Effecten en effectiviteit van de behandeling onder studie (figuur 1).

Echter, de specifieke therapeutische effect is slechts één van de vele factoren die tijdens elke helende episode in het spel komen. In feite is het eerlijk om te zeggen dat het erg ontwerp en de ratio van RCT uitsluitend voorkomt dat ze uitvoerig bestuderen van de effecten van een bepaalde gezondheidszorg modaliteit! Zoals David Sackett. Een van de grondleggers van evidence-based medicine, zei in 1996, ook in het BMJ. De praktijk van evidence-based medicine betekent het integreren van individuele klinische expertise met het beste externe klinisch bewijs uit systematisch onderzoek. Zonder klinische expertise, de praktijk dreigt te worden getiranniseerd door bewijs.