Traay Lindehoning

Traay Lindehoning

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Traay Lindehoning
Prijs: € 4.00
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Suiker en Honing, Honing, Traay

Lindehoning met een zweem van munt Department of Veterans Affairs heeft golfoorlog ziekten erkend met arbeidsongeschiktheidsuitkeringen. Een diagnose van het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, functionele gastro-intestinale aandoening of hoofdpijn zonder bekende oorzaak kan resulteren in een va handicap waardering. En de va doet geen bewijs dat deze voorwaarden werden veroorzaakt door iets dat gebeurde in de golf gebied alleen dat de veteraan er geserveerd nodig. Jennifer javors, de San Diego VA de punt persoon voor een nationale golfoorlog ziekte register, is in het kamp van de artsen die geloven dat post-traumatische stress-stoornis van het lichaam en de reactie van de geest om de extreme stress van het gevecht kan verantwoordelijk voor veel van de golfoorlog kwalen zijn Honing. Zij beveelt aan dat veteranen met die symptomen komen in en registreer voor een deel omdat die zal leiden tot het krijgen va de zorg voor wat treft hen. hebben bijna 147.000 mensen zo nationaal gedaan. Als ze vallen in een van deze algemene voorwaarden te vinden in de bevolking die geen harde kern medische manier om de diagnose van het niet hebben. We zijn meer dan blij om ze te krijgen in het register en wijzen ze in de richting van het verkrijgen van voordelen, javors zei Traay Lindehoning. Het echte probleem is de zorg voor hen en uit te zoeken wat het probleem is. En als het wordt gediagnosticeerd ptss, dan dat moet worden opgevangen. Maar Golomb zei het antwoord kan worden gevonden in de mitochondriën, ook wel de krachtpatsers van cellen van het lichaam.

Ze wekken de energie die cellen nodig hebben om te functioneren. De UC San Diego onderzoeker gelooft dat de wortel van de probleem is troopsExposure aan bepaalde chemische stoffen in de Golfregio Suiker en Honing. Een bron zou kunnen pesticiden die de u. Militaire gebruikt rond kampen er zijn geweest, zei Golomb, die dient op de u. Department of Veterans Affairs onderzoek Raadgevend Comité voor de golfoorlog ziekten. Een andere mogelijkheid is de pillen gegeven om troepen om ze te beschermen tegen een zenuwgas in het bezit van toen Iraakse president Saddam Hoessein. Deze chemicaliën kunnen mitochondriën beschadigen. In een eerdere studie, gepubliceerd in maart, Golomb en haar onderzoekspartners gebruikt imaging technologie om schade aan mitochondriën in een klein aantal veteranen diagnose golfoorlog aandoeningen bevestigen Traay Lindehoning. Haar laatste studie, gepubliceerd 1 november in het tijdschrift neurale berekening, testten de effecten van co-enzym Q10 supplementen. Het vet oplosbare antioxidant nature door het lichaam elementaire celfuncties. ondersteunen In de studie, 46 veteranen met het syndroom kreeg een placebo of verschillende doses van het supplement op een dagelijkse basis Smaak en Kleur. groep gebruikt PharmaNord Golomb's, een versie van co-enzym Q10 in Denemarken gemaakt. Het resultaat: 80 Percentage die een dosis van het supplement van 100 mg kregen toonden verbeterde fysische functie.

De mate van verbetering gecorreleerd aan de hoeveelheid co-enzym Q10 in het bloed verhoogd. onderzoekers zagen ook een vermindering van symptomen zoals hoofdpijn, vermoeidheid na lichaamsbeweging, prikkelbaarheid, herinneren problemen en spierpijn. Van 20 symptomen die ze ervoor gekozen om te studeren, 19 toonden verbetering, volgens de self-assessments door patiënten, Golomb zei. Co-enzym Q10 lasten tot celactiviteit tot het punt dat het mensen wakker kan blijven indien genomen in de buurt van het slapengaan. Het ministerie van Defensie gedeeltelijk gefinancierd Golomb's kleine studie, en nog twee studies zijn misschien wel in het verschiet. Golomb is een samenwerkingsverband met andere golfoorlog onderzoekers om een voorstel in te dienen om de bevindingen van deze studie te repliceren op een grotere schaal, op verschillende locaties in het hele land Suiker en Honing. Als de aanvullende analyse succesvol blijkt, kan dit leiden tot de grote sprong die de behandeling op grote schaal beschikbaar voor veteranen zou maken: Opname in het formularium va's, of de lijst van goedgekeurde medicijnen. Dat verhuizing zou het supplement verkrijgbaar bij weinig of geen kosten te maken wanneer va artsen schrijven het. Momenteel is co-enzym Q10 is beschikbaar in de meeste drogisterijen zonder voorschrift. Echter, Golomb genoemde hoge kwaliteit versies kan duur zijn.

En minder dure varianten additieven die werken tegen de antioxiderende eigenschappen bevatten soms Traay Lindehoning – Haar team ook al een voorstel om de vijfhoek voorgelegd aan een cocktail van verschillende supplementen die samenwerken om mitochondriën te stimuleren en het werk van anti-oxidanten. In april testen, een verslag van de VA de onderzoekscommissie op golfoorlog ziekte gezegd dat de eerste prioriteit van de federale overheid gefinancierd onderzoek moet de identificatie van effectieve behandelingen zijn. Succes uiteindelijk zou kunnen helpen mensen die nog nooit een uniform aangetrokken. Golomb zei dat mensen die in de zware industrie of de landbouw werken kunnen worden blootgesteld aan gelijkaardige soorten chemicaliën. Het heeft lessen die zeer relevant zijn veel civiele hygiënische omstandigheden, de UCSD onderzoeker zei. Het kan goed zijn dat net als met de veteranenziekte, die in een groep gestart vanuit de American Legion is het niet alleen legionairs die zijn getroffen.