Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr

Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Tablet, Blok, Traay

Deze zeep heeft een milde werking en is vooral geschikt voor de droge huid. Verrijkt met etherische oliën, honing en karite boter Deze schaduw heeft ook een dazzle afwerking, dus het voelt een beetje zanderig toen aanvankelijk toegepast, en als het slijt, de textuur van de schittering wordt meer merkbaar op de lippen. De kleur uitbetaling is meer semi ondoorzichtig en zelfs in vergelijking met caliente. Er waren een paar verdwaalde vonken die lippen verlaten terwijl ik droeg het. Aanw authentiek is donkerder en meer metallic (Liever dan sparkly). Lush vibrance is helderder met meer van een gouden shimmer Tablet/Blok. Als het gaat om Caliente en pure verleiding. Ze gaan hou ervan of haat het producten, vanwege de finish te zijn. Als je van de schittering, je zou niet de zorg over de textuur. Maar als je echt zorgen over textuur, romigheid en comfort, zult u waarschijnlijk deze finish op de hele hekel. Het is gewoon een van die formules die iets te wensen overlaat, maar de afwerking kunnen unieke of leuke genoeg zijn opgemaakt met (voor sommige). Vaak zijn deze zelfde vrouwen die problematisch periodes ervaren tijdens hun vruchtbare jaren ervaren ook meer klachten tijdens de menopauze Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr.

Veel van deze vrouwen hebben geleid om te geloven dat hun problemen hormonale. Interessant is een zeer eenvoudige ayurvedisch protocol voor veelvoorkomende menstruatie en menopauze problemen die hormonen, of natuurlijke of kruidenthee hormonale precursoren. In feite, van een ayurvedisch oogpunt vaak niet gaat het probleem niet zijn hormonale helemaal. Blijf lezen om een natuurlijke therapie die de wortel van ongemakkelijke menstruele problemen kunnen aanpakken ontdekken Lichaamsverzorging. De lymfe is de grootste bloedsomloop in het lichaam en van cruciaal belang voor een optimale gezondheid. Zonder een functioneel lymfesysteem, het leven zou eindigen in 14 uur. De lymfevaten afvoer van afval uit alle delen van het lichaam. Wanneer deze drains worden overbelast, het is alsof er een file gebeurt in je lichaam en het duurt een tol op alle orgaansystemen. Op het begin van de menstruele cyclus, lymfdrainage verhogingen Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr. Volgens Ayurveda, wanneer vrouwen menstrueren, veel van de reproductieve afval wordt verwijderd door de lymfe. Als de lymfe verstopt, kan de menstruele cyclus pijnlijke, onregelmatige, overdreven zwaar worden of ontbrekende. De borsten zijn een concentratie van lymfeweefsel en lymfevocht. Toen de lymfe is verstopt, kan de huid worden gebruikt als een back-up afrit voor onzuiverheden. Net onder de huid is de huid geassocieerd lymfeweefsel, of zout Tablet/Blok.

Dit weefsel functioneert als een verdediging tegen elke toxine, bacteriën, virus of parasiet die probeert de huid binnen te dringen. Als de lymfe wordt overbelast tijdens de menstruatie, het zout kan ook verstoppen. In plaats van het aftappen van de huid, het kan eczeem veroorzaken, acne en andere vormen van huidirritatie. Net zoals de huid aan de buitenkant van ons lichaam, het epitheel van de huid die lijnen het darmkanaal wordt afgevoerd door een grote concentratie van lymfe genaamd de darm geassocieerd lymfatisch weefsel of galt. Dit is de hoogste concentratie van lymfe in het lichaam. Experts zeggen dat 80% van het lichaam immuniteit hier gevonden. Bij langdurige constipatie, diarree of andere spijsvertering problemen voordoen, zal dit typisch gevaar de stroom van dit belangrijke lymfe vloeistof. Tijdens de menstruatie, kan verstopt Galt een lijst met problemen zoals een opgeblazen gevoel, candida, buikvet, allergieën, gezamenlijke problemen, vermoeidheid, hoofdpijn, huid problemen, oedeem en reproductieve problemen Traay. De luchtwegen is ook bekleed met een soort creëren huid die wordt afgevoerd door slijm geassocieerde lymfeweefsel of mout. Als de lymfe niet goed beweegt tijdens de menstruatie, dit kan leiden tot irritatie van de luchtwegen slijmvliezen, waardoor predisponerende een verkoudheid, neusafscheiding, chronische sinus problemen of allergieën. De kwaliteit, de duur, het comfort niveau en de timing van de menstruatie bieden een maandelijks kans om uw lymfatische functie wordt geëvalueerd.

Als een van de hierboven genoemde zijn ervaren tijdens, of verergerd door, menstruatie klachten, kan het een teken zijn van een lymfatische stroom probleem Traay Zeep Kamperfoelie/Karit 250gr – De hierboven genoemde worden vaak behandeld als hormonale problemen. Van de ayurvedische perspectief symptomen, willen we proberen de behandeling van de riolering eerste. Dit betekent dat we evalueren de verwijdering van afval kanalen voor het manipuleren van het bloed met iets als hormonale therapie, of anticonceptie hormonen voor de behandeling van PMS-symptomen. Als de behandeling van de lymfe werkt niet en zal het lichaam van nature niet in balans, dan kunnen we overwegen het gebruik van bio-identieke hrt. Toen ik evalueren reproductieve of menstruatieproblemen, ik kijk naar andere symptomen die klassiek zijn gerelateerd aan lymfe om te bepalen of de aandoening is eigenlijk een hormonaal probleem of een op basis van een slechte lymfatische circulatie. Eet meer fruit en groenten en het verminderen van de hoeveelheid vlees, brood, granen, zuivel, verwerkt of junk food. Probeer te schieten voor een dieet dat is 60 70% alkalische en 30 40% zuur. (Zie mijn zuur alkalisch boodschappenlijstje hier.