Twinings Pure Ceylon Thee

Twinings Pure Ceylon Thee

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Twinings Pure Ceylon Thee
Prijs: € 3.50
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Kruiden Thee, Twinings

AlgemeenTwinings Pure Ceylon Thee is een uitzonderlijke selectie van de beste thee uit de Sri Lankaanse hoogvlakten. Het eerlijk en subtiel geparfumeerde aroma van verse noten maakt deze thee tot een hemels karaktervolle drank Ook ik routinematig patiënten opstijgen van onnodige supplementen en sturen mijn patiënten weg van synthetische vormen van de meer chemisch complex vitamines. De problemen met synthetische vitaminen die in de buurt, maar niet helemaal identiek zijn aan hun natuurlijke vormen zijn duidelijk en voorspelbaar zijn, en het is dwaas om te denken dat wij op dit moment in staat om synthetisch complexiteit dubbele natuur. van optimaal nut te zijn, een supplement (vitaminen, mineralen, aminozuren, enz.) Moet een natuurlijke vorm, en vervolgens toegepast gevoeligheid voor de behoeften van de individuele Kruiden Thee. Ik denk dat meerdere vitaminen en mineralen hun plek ook, maar de redenen genoemd hierboven, kan je vrij veel vergeten over de synthetische centrum krijgt u bij Costco. Op deze manier krijgen we veel beter in het bepalen van wat doses en welke vormen van geactiveerde vitamines zal de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen in een individu. We hebben geleerd dat het geven van zwangere moeders de vitamine foliumzuur (vitamine A gevonden in greens en andere bladerdek kan de incidentie van ernstige neurale buisdefecten zoals spinabifida Twinings Pure Ceylon Thee. verminderen Dus nu is het gebruikelijk om zwangere moeders geven 400 800mcg van extra foliumzuur (Samen met een groot aantal andere vitaminen en mineralen) in een prenatale multivitamine.

Met de komst van de prenatale vitamine, zagen we een dramatische vermindering van de neurale buisdefecten Eten en Drinken. Een beperking van de prenatale vitamine is dat het een one size fits all benadering die geen rekening houdend met de individuele genetica of inname via de voeding. Op het niveau van de populatie, prenatale vitamines hebben duidelijk aanzienlijke voordelen. Dat gezegd hebbende, ik betwijfel dat het volledig zonder risico's voor sommige mensen. Deze variaties (C667t en a1298t) komen vaak voor, en het blijkt dat ongeveer de helft van de bevolking een of meer slechte kopieën van het MTHFR-gen zal erven van hun ouders. (U kunt mijn andere bericht gewijd aan MTHFR) de variaties leiden tot ofwel minder efficiënt of meer kwetsbare versies van de MTHFR enzym Twinings Pure Ceylon Thee. Een oplossing is gewoon om mensen met een genetische treffers geven op dit enzym meer foliumzuur. Een andere, meer innovatieve oplossing is om haasje over de defecte enzym door het geven van een geactiveerde vorm van foliumzuur: Methyl foliumzuur. In dit kleine nutrigenomic verhaal kunnen we de doodsklok van one size fits all horen multivitamine Twinings. Ik ben er zeker van dat Offit, is midden in een gebied. We hebben behoefte aan een beter begrip van de rol van de oxidatie bij gezondheid en ziekte te komen. Dumping tien of honderden gram vitamine C in ons lichaam is niet van plan om alles wat ons scheelt fix. Oxidatie is in wezen moleculaire roesten en treedt op wanneer elektronen worden gestolen, en het gebeurt veel in onze mobiele krachtpatsers in de normale stofwisseling.

De wetenschap heeft altijd vorderde vooruit met stappen en valt. Om voor de wetenschap om vooruitgang te boeken, moeten we onpartijdige waarnemers om goed te kijken naar wat er gebeurt, dan moeten we onze aannames vraag te stellen en toe te passen voor een grotere mate van verfijning betere theorieën uit te leggen wat er gebeurt te ontwikkelen. In de late jaren zeventig, het idee dat het vet in de voeding was slecht voor ons werd gepopulariseerd. Dan verdelen we vetten en leerde dat het werd verzadigde vetten die slecht waren voor ons en dat onverzadigde vetten waren goed voor ons Kruiden Thee. Nu hebben we geleerd dat sommige verzadigde vetten (Laurinezuur 12: 0) zijn echt goed voor ons in dat ze verhogen het niveau van het goede HDL-cholesterol. Hoe zit het met die onverzadigde vetten? Nou, het blijkt te ingewikkeld. Arachiadonic zuur (Meervoudig onverzadigde omega-6 vetzuur 20: 4) In hoge dosis (E. Van maïs gevoed rundvlees) is slecht voor ons, maar we absoluut nodig een deel van het aan een hebben normale ontstekingsreactie voor infecties en verwondingen. Dan is er de debacles van transvetten (Gemaakt door hydrogenering van maïs en soja-olie om de houdbaarheid te verhogen) en de problemen met geoxideerde vetten (Gemaakt door verhitting van onverzadigde vetten), die de voordelen van een goede kan upend vetten zoals olijfolie en maken het tot een gevaar voor de gezondheid Twinings Pure Ceylon Thee – Een ander probleem met de vetten in de voeding heeft niets te maken met de vetten zelf, maar met wat vet oplosbare chemische lifters: Persistente organische verontreinigende stoffen (POP's).

De lijst van pops omvat honderden nare mens gemaakte chemische stoffen zoals DDT (bestrijdingsmiddelen), PCB's (Industriële chemische), dioxine en dergelijke. We verboden of aan strenge beperkingen onderworpen zijn vele van deze erfenis pop chemicaliën in de jaren '70 en '80, maar vanwege hun persistentie in het milieu en de transmissie in de voedselketen. Wil je bewijs? Ze kunnen allemaal nog te vinden in het navelstrengbloed van onze pasgeborenen.