Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets

Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets

€ 9.50

Meer informatie >>

Product: Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets
Prijs: € 9.50
Inhoud: Afmetingen: 2.7 x 2.7 x 5.4 in, 0.55 lbs (0.25 kg)
Trefwoorden: bariatrische Ondersteuning, bariatrische Ondersteuning, Multivitamins, Bariatric Support, Bariatric Support

Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets: Multivitaminen, Bariatrische Ondersteuning, bariatrische Ondersteuning. Twinlab, Bariatrische Ondersteuning, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tabletten 100 voor 12 belangrijke vitaminen, Met 10mg van zeer goed opneembare ijzer, Dietary Supplement, Bariatrische ondersteuning is een uitgebreide suppletie programma dat is ontworpen door Twinlab om hoge kwaliteit te bieden voedingswaarde oplossing voor het aanpakken van de specifieke behoeften van bariatrische patiënten. Het doel van bariatrische chirurgie is om vraag en absorptie van calorierijke macronutriënten het lichaam te beperken. Multivitamins Dit resulteert echter ook in een verminderde inname van micronutriënten en andere essentiële voedingscomponenten zoals vitaminen, mineralen en eiwitten die essentieel algemene goede gezondheid. Onze producten maken gebruik van voedzame, handige levering vormen die gemakkelijk worden verteerd en opgenomen door het lichaam te helpen voldoen aan de unieke behoeften van obese patiënten en ondersteuning van een optimale assimilatie en het gebruik van voedingsstoffen. Gebruik in overeenstemming met de aanbevelingen van uw arts. Typisch gebruik: Kauw één tablet per dag. Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets Andere ingrediënten. Fructose, sorbitol, calciumcarbonaat, maltodextrine, natriumascorbaat, honing (bevat tarwe), natuurlijke smaakstoffen, magnesiumgluconaat, niacinamide, calciumcitraat, ferrofumaraat, silica, soja lecithine, plantaardige stearinezuur, biotine, guar gom, magnesiumstearaat, appelzuur, magnesiumoxide, d-alfa tocoferylsuccinaat, zinkcitraat, calcium ascorbaat, D-calciumpantothenaat, dextrose, kaliumcitraat, retinylpalmitaat, zinkgluconaat, kelp, pyridoxine hydrochloride, karmijn, riboflavine, cholecalciferol, thiamine mononitraat, foliumzuur, beta-caroteen, kopergluconaat, cyanocobalamine. Multivitamins Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, geen medicatie, zijn of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan een arts of apotheker voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Overdosering van ijzer-bevattende producten is een belangrijke oorzaak van fatale vergiftiging bij kinderen onder de 6. Bewaar dit product buiten het bereik van kinderen houden. In geval van accidentele overdosis, bel dan onmiddellijk een arts of Vergiftigingen Informatie Centrum. Dosering: 1 tablet. Calorieën: 10. Totaal Koolhydraten. 2g. 1%.

Suiker. 1g. Vitamine A (20% beta-caroteen). 5000 IU. 100%. Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets Vitamine C 120mg. 200%. Vitamine D 400 IE. 100%. Vitamine E 30 IE. 100%. Thiamine. 1,5 mg. 100%. Riboflavine. 1.7mg. 100%. Niacine. 20mg. 100%. Vitamine B6.2mg. 100%. Foliumzuur. 400mcg. 100%. Vitamine B12.6mcg. 100%. Biotine. 300mcg. 100%. Pantotheenzuur. 10mg. 100%. Calcium. 100mg. 10%. Ijzer. 10mg. 56%. Jodium. 70mcg. 47%. Magnesium. 20mg. 5%. Bariatric Support Zink. 5mg. 33%. Koper. 200mcg. 10%. Kalium. 4 mg. 1%. Percentage van de dagelijkse waarde is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Het is een van de weinige Multi dat niet buitensporig ADH bevatten. Zo veel van de andere bevatten grote hoeveelheden van de ADH. Mijn bloedonderzoek laten zien dat ik ben zeer hoog gehalte aan vitamine B6, dus ik ben op zoek naar multis dat meer dan 100% (bijvoorbeeld 10 keer) de ADH bevatten te vermijden. Ik hou van het hebben van een eenvoudige multi-; Ik kan apart degenen die ik wil meer toevoegen. Omdat het immuunsysteem is meer waarschijnlijk het gedrang komen wanneer je gestresst bent, moet je nemen in een veel vitamine E rijke voedingsmiddelen. Ik moedig u aan om uw eigen onderzoek te doen en uit te vinden welke producten zijn de beste die er zijn. Bovenal moeten we geïnteresseerd zijn in de preventieve effecten van druivenpitten extract en andere voedingsstoffen zijn. Bij een gezonde volwassene deze omzetting ongeveer 20% rendement. Er is veel onderzoek gedaan de laatste tijd op de effecten van een kruidengeneesmiddel kruiden genaamd Peruaanse Pau Darco.

Het enige effect dat velen zullen ervaren voor degenen die bevoegd zijn om winderigheid die gevoeld wordt voor een paar dagen te gebruiken. Iedereen weet dat we calcium nodig voor sterke botten, maar moeten ook calcim om verschillende andere redenen. Bariatric Support Onderzoekers hebben echter ontdekt lange termijn drug-vrij oplossing voor visolie inspanningsastma met omega-3 essentiële vetzuren. Nu is er iets meer dat ik je niet heb verteld over dit supplement u moet weten voordat u iets anders doet. 4: Kies een product dat wordt verwerkt en geproduceerd in de nabijheid. Twinlab, Bariatric Support, Chewable Multi, Berry Flavor, 60 Tablets Als u diabetes heeft, kunt u uw bloedsuikerspiegel vaker te controleren terwijl u dit geneesmiddel. Op dit schrijven, twee bedrijven vullen (Research Thorne, natuurlijke factoren) de greenselect geformuleerd voor hun merkproducten hebben toegestaan. Als je eet een evenwichtig dieet, dan moet je geen extra supplementen te nemen. Ik weet dat klinkt slecht, maar het is het niet. Positief effect op verschillende huidaandoeningen, waaronder zweren, eczeem en brandwonden. Maar dit omega -3 vetzuren doen veel meer voor u dan dat. Als gevolg hiervan, zal niet alleen de eetlust te onderdrukken, maar het zal ook helpen uw vet te verbranden sneller door het verhogen van de snelheid van uw stofwisseling. Helaas hebben ze allemaal teleurgesteld en met lege handen te worden.

De Chinezen gebruikten de zaden en vruchten om de spijsvertering te helpen en de behandeling van veel verschillende ziekten maakt meer dan vijfduizend jaar. De vloeibare vitaminen waarschijnlijk veel tijd zodanig worden ingenomen als tabletten of capsules, en derhalve waarschijnlijk niet het maagdarmkanaal van het kind veranderen. Alle mineralen zijn voorverteerd en geïoniseerd het gemakkelijker voor het lichaam om bloed en weefsels absorberen. De natuur kan nooit verkeerd gaan met het aanbieden van deze vrucht voor iedereen. Omega 3 en omega-6 vetzuren zowel geclassificeerd als essentiële vetzuren die essentieel zijn voor humane normale groei en ontwikkeling.