Unicare Contactlens -2.50

Unicare Contactlens -2.50

€ 4.00

Meer informatie >>

Naam: Unicare Contactlens -2.50
Prijs: € 4.00
Tags: Verzorgingsproducten, Optiek, Lenzen, Maandlenzen, Unicare

De zachte maandlenzen van Unicare zijn lenzen van hoge kwaliteit met geïntegreerde UV-bescherming. De contactlenzen zijn ontworpen voor het dagelijks dragen en dienen na 1 maand te worden vervangen.De Unicare zachte maandlenzen zijn bestemd voor mensen Al deze paddestoelen hebben antitumor effecten, zodat ze bijzonder heilzaam kan zijn voor mensen die met zijn de stress en vermoeidheid van chronische ziekten. Eet verse maitake en shiitake zoals u elke champignons (ze zijn groot in wokgerechten), of neem een van de drie in te vullen formulier. Vergeet niet: Het is een goed idee om mee te praten uw zorgverzekeraar voordat u een nieuwe aanvulling Maandlenzen. Biedt superieure breed spectrum UVA- en UVB-bescherming voor je huid om u die voorsprong op de concurrentie te geven. U kunt rekenen op deze: Onze gemakkelijke spuitbus zorgt voor een heel gelijkmatige dekking die op gaat snel, trekt snel in en is niet van de huid vettig gevoel. afspoelen met water te verwijderen niet doorboren of verbranden. huidverzorgingsproducten met een SPF onder 15 kunnen geen aangepaste bescherming tegen zonnebrand en beschadiging van de huid voor sommige huidtypes. Vele huidverzorging experts raden regelmatig gebruik van minstens een SPF 15 te helpen verminderen het risico van vroegtijdige veroudering, rimpels en huidkanker, vooral als u gemakkelijk branden of langere tijd door te brengen in de zon Unicare Contactlens -2.50. Dit product is alleen aangetoond dat het helpt zonnebrand, niet huidkanker of vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen. Geniet van de zon?

U kunt een zonnebank verslaafde zijn. zonaanbidders uit te werken op hun tans misschien niet gewoon na een gebronsde kijkje Optiek. Een nieuwe studie toont aan dat ultraviolette straling kan niet alleen de trekker huid bruinen, maar ook vonk de release van feel good chemicaliën, bekend als endorfines. Wetenschappers hebben vermoed enige tijd dat de blootstelling aan UV-straling heeft de potentie om verslavend te worden. De nieuwe jersey vrouw die bekend staat als tan moeder bracht aandacht voor het probleem, in de volksmond bekend als tanorexia. Hoewel de nieuwe bevindingen zijn bij muizen, de onderzoekers geloven dat ze kunnen verklaren waarom sommige mensen kan niet schijnen om het bruiningsproces te kicken ondanks alle mededelingen van de overheid het over kanker risico's en vroegtijdige huidveroudering Unicare Contactlens -2.50. Sinds endorfines werken hun magie via dezelfde route als heroïne en andere opiaten. Zonaanbidders en zonnestudio supporters eigenlijk verslaafd aan geworden uv. De onderzoekers zijn vooral bezorgd over de endorfine effect bij jongeren. Zonnebankcentras zijn voor het grootste deel geregeld op de cosmetica-niveau in vele staten, zei studie co-auteur dr Lenzen. David Fisher, voorzitter van de afdeling dermatologie aan de massa General Hospital en Harvard Medical School. Tieners kunnen in lopen en gemakkelijk hebben zonnebank blootstelling. Veel arrangementen zijn goedkoop in het begin.

Bedrijven lijken te hebben geleerd uit ervaring dat het looien heeft een neiging verslavend te zijn. Voor de nieuwe studie, visser en zijn collega's liep verschillende experimenten bij muizen. In de eerste, knaagdieren met geschoren ruggen werden blootgesteld aan UV bij een dosis die is ongeveer gelijk aan 20 tot 30 minuten blootstelling middagzon in Florida tijdens de zomer voor een lichte huid persoon van gemiddelde looien, visser zegt, toe te voegen dat de belichting was niet genoeg om de muizen. Na een week van blootstelling muis uv, de onderzoekers testten niveaus van beta-endorfine in de rodentsBlood. En ja hoor, endorfine niveaus waren sterk gestegen zonnebrand, zozeer zelfs dat ze genoeg te stompen de rodentsSensation van pijn waren Lenzen. Een groep vakantievierders genieten van de zon in Cancun, Mexico. Onderzoekers zijn vooral bezorgd over de effecten van het looien verslaving op jongeren. Hoewel de onderzoekers niets kan zeggen over hoe de endorfines maken muizen voelen, ze vermoeden dat de chemicaliën in de hersenen zorgen voor een aangename ervaring die zowel muizen en mensen zullen opnieuw wilt bezoeken. Er zijn veel gegevens voor opiaten die duidelijk laten zien euforie, welzijn, etc. Maar ik geloof Het is nog niet bekend of beta endorfine, de body'sNaturalOpioid, doet dezelfde dingen, visser zegt. Het is aannemelijk speculatie dat het kon, omdat het werkt op dezelfde moleculaire netwerk in ons lichaam en hersenen Unicare Contactlens -2.50 – Natuurlijk, de andere kant van verslaving terugtrekking.

En ja hoor, de muizen begon tekenen van terugtrekking, zoals schudden, rillen en klappertanden. De onmiddellijke bevrediging heeft een manier verduistert verre gevaren. Hoewel de nieuwe studie is bij knaagdieren, dr. Charles Bradberry vermoedt is het de bevindingen zou van toepassing zijn voor de mens. Dit is een zeer eenvoudige en fundamentele neurochemische route, zegt Bradberry, een professor in de psychiatrie en neurowetenschappen aan de Universiteit van Pittsburgh. Het ding dat is zeer indrukwekkend is het doet suggereren dat als mensen stoppen wordt blootgesteld aan UV-licht, kunnen ze last krijgen en zal leren dat door re zichzelf bloot, ze zullen het ongemak te verlichten. Het past heel mooi bij bepaalde van verslaving. En, Bradberry zegt, kan het gaan een lange weg te leggen waarom mensen blijven tijd in zonnestudio's besteden ondanks alle ernstige waarschuwingen van de gevolgen. een van de meest voorkomende klachten van patiënten hebben na een buikwandcorrectie is de noodzaak om te kijken na chirurgische drains tot twee weken na de operatie.