Urtekram Douchegel Rozen 250ml

Urtekram Douchegel Rozen 250ml

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Urtekram Douchegel Rozen 250ml
Prijs: € 5.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Douchegel, Urtekram

De verzorgingsproducten van het Deense Urtekram zijn van hoge kwaliteit en bevatten uitsluitend natuurlijke, organisch gewonnen ingredienten. De Urtekram Douchegel Rozen is een heerlijk milde douchegel die u niet alleen verzorgt en reinigt, maar je We ondernam daarom een enquête in een populatie van kantoormedewerkers in Brisbane, Australië, het werven van medewerkers van Suncorp, een grote bank- en verzekeringswezen organisatie met medewerkers uit een breed scala aan achtergronden. Suncorp loopt een gemeenschap onderwijsprogramma, sunwise, gericht op voorlichting aan het grote publiek, en was dus in staat om dit project in het kader van het bevorderen is onderzoek ondersteuningsprogramma Douchegel. Deze studie had als doel om (A) te begrijpen kennis en houding ten opzichte van vitamine d, en determinanten van deze, en (B) verkennen associaties tussen kennis en attitudes en bescherming tegen de zon gedrag. In maart 2009 hebben we een online enquête onder Suncorp medewerkers gevestigd in Brisbane uitgevoerd, een stad gelegen op 27 graden zuiderbreedte in Queensland, Australië. ethische goedkeuring voor deze studie werd verkregen uit het Queensland Institute of medisch onderzoek aan menselijke ethische toetsingscommissie Urtekram Douchegel Rozen 250ml. De enquête verzamelde informatie over sociaal-demografische factoren, huidkanker risicofactoren, en zelf gerapporteerde verleden van huidkanker.

Om kennis over vitamine d na te gaan, vroegen we over de bronnen van vitamine d en de hoeveelheid tijd die nodig is in de zon in de winter en zomer voor een lichte huid persoon om voldoende vitamine D (zie aanvullende gegevens voor de formulering van de vragen) Urtekram. Attitudes werden beoordeeld te verkrijgen door te vragen de deelnemers over hun mate van overeenkomst met twee verklaringen die vergelijkbaar zijn met die in eerdere onderzoeken waren (7. Dit waren (A) als ik mezelf regelmatig te beschermen tegen de zon, ik ben in gevaar niet genoeg vitamine d; (B) Ik ben bang dat mijn vitamine D-spiegel te laag zou kunnen zijn. De respons werd gemeten met behulp van een vijf-niveau Likert-schaal. We vroegen de deelnemers over de hoeveelheid tijd doorgebracht buiten op typische nonwork dagen en over hun zonnebrandcrème te gebruiken (zie aanvullende gegevens) Urtekram Douchegel Rozen 250ml. We analyseerden de gegevens met behulp van PASW Statistics versie 17. De verschillen tussen deze subgroep en degenen die niet had gehoord over vitamine d werden beoordeeld aan de hand? 2 Statistieken. Of 4709 in aanmerking komende personeelsleden, 70% ingelogd op de online enquête. Van deze 2867 mensen (61% van 4709) de vragenlijst ingevuld met volledige informatie over sociodemografische kenmerken Urtekram. Zestig negen procent (1971) Van degenen die afgerond de vragenlijst bevestigden dat ze enige kennis van vitamine d. Deze waren meer kans op vrouwelijke, wat ouder zijn en een universitaire opleiding dan degenen die niet had gehoord over vitamine D (zie aanvullende tabel) hebben.

Er waren geen verschillen in fenotypische huidkanker risicofactoren tussen deze twee groepen, maar de deelnemers die nog niet wist over vitamine d leek meer kans om meer tijd doorbrengen buiten in de zomer en minder kans op zonnebrand dan degenen die wisten over het te gebruiken. Ongeveer een derde van de respondenten die zeiden dat ze wisten dat de bronnen van vitamine d aangegeven een verkeerde bron van voedsel en 17% heeft de blootstelling van de huid niet te selecteren voor de zon. Meer dan de helft van de deelnemers gaf aan dat meer dan 10 minuten in de zon was nodig om voldoende vitamine d te bereiken in de zomer, en 28% geselecteerde meer dan 20 minuten in de winter Urtekram. Dit geloof was significant vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. De meerderheid van de deelnemers (69%) oneens met de stelling als ik regelmatig mijn huid te beschermen tegen de zon, ik ben in gevaar niet genoeg vitamine d, terwijl 11% overeengekomen (tabel 1). Studie deelnemers meer dan 50 en die met olijfkleurige huid werden vaker dan jongere en eerlijke gevilde deelnemers aan dat bescherming tegen de zon te voelen zou veroorzaken vitamine D-deficiëntie (tabel 2). Zij die onzeker waren over deze verklaring hadden meer kans om mannelijke (42% versus 36%, p 0. 02) en minder kans op zonnebrandcrème vaak te gebruiken in de zomer (51% versus 61%, p 0 zijn. 001) en in de winter (14% versus 23%, p 0. 001) dan degenen die ofwel eens of oneens Urtekram Douchegel Rozen 250ml – Vijftig procent van de mensen het niet eens met de verklaring Ik ben bang dat mijn huidige vitamine D niveau te laag zou kunnen zijn en 9% van de mensen afgesproken. Vrouwen waren meer bezorgd over hun vitamine D-niveaus dan mannen (Of, 2. In vergelijking met degenen die het eens of oneens met deze stelling, mensen die onzeker waren de neiging om een lager opleidingsniveau hebben (40% versus 48% met een diploma, p 0. 001) En minder kans om zonnebrandcrème te gebruiken in de zomer te zijn (57% versus 61% meestal of altijd, p 0. 08) En in de winter (18% versus 24% meestal of altijd, p 0. Ongeveer een derde van de bevolking gerapporteerde uitgaven 2 of meer uren buiten in het weekend in de zomer en 41% in de winter. Vijftig negen procent van de mensen gebruikt zonnebrandcrème in de zomer regelmatig vergeleken met 21% in de winter (aanvullende tabel). We vonden significante positieve associaties tussen de hoeveelheid tijd in de buitenlucht en de tijd die nodig is gedacht om vitamine d toereikendheid (tabel 3) te zorgen.