Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee

Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Urtekram

De verzorgingsproducten van het Deense Urtekram zijn van hoge kwaliteit en bevatten uitsluitend natuurlijke, organisch gewonnen ingredienten. De Urtekram Tandpasta Munt & Groene Thee is een organische tandpasta die geen fluoride bevat. Deze tandpasta Dus hangen daar en doorgaan met de behandeling! Ingrediënten: Water, cetylalcohol, cyclomethicon. Avène thermaal water (Avène aqua), sd alcolhol 39c (Alcohol denat). Polymethylmethacrylaat, natriumhydroxide, cetearylalcohol. Arginine HCl, bht, ceteareth 33, dimethiconol, parfum, kalium sorbaat, rode 33 (Ci17200), retinale (retinaldehyde), undecyl rhamnoside (Efectiose). (Mijn commentaar) ik denk dat het is de aanwezigheid van glycolzuur, retinale en efectiose die aanleiding geven tot de bijnaam triacneal gaf Mond en Gebit. Een goed bekende retinoid is Retin A, of tretinoïne, die alleen beschikbaar is op recept. Retinoids zijn lang beschouwd als een nietje in veel huidverzorgingsproducten programma's, met inbegrip van anti-aging, pigment correctie en acnepreventie. Helaas, retinoïden zijn berucht voor de irritatie ze vaak maken en retinol, terwijl vaak aangeprezen als een repacement voor Retin A, gewoon niet dezelfde resultaten te leveren Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee. Maar nu is er een nieuwe retinoid, retinaldehyde (Retina). Welke biedt alle voordelen van Retin A, zonder de irritatie. Onze huid celvernieuwing proces vertraagt uiteraard met de leeftijd. De huid ziet er saai en dik, poriën kijken groot en zon-gerelateerde schade, zoals ouderdomsvlekken en blotchiness verschijnen.

Naarmate we ouder worden, de huidcellen beginnen om iets misvormd en veranderd worden in uiterlijk Urtekram. retinaldehyde werkt om de huid te verjongen door het verhogen van de celvernieuwing en het stimuleren van de cel de productie onder de huid. Deze versnelling van de celvernieuwing maakt gezondere cellen te verschijnen. huid zal gladder en zachter lijken, poriën zullen kleiner en minder opvallend worden weergegeven, en tekenen van veroudering begint af te nemen. Nog interessanter, hebben studies ook gevonden dat deze cel verjonging produceert gezondere, voller huidcellen. gebruik van vitamine A derivaten bleken ook nieuwe collageenproductie, waardoor diminshed gezichtslijnen stimuleren Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee. Triacneal zichtbaar en is wetenschappelijk bewezen dat de verschijning van fijne lijntjes, rimpels (In 12 weken), gevlekte pigmentatie, huid textuur en gladheid, en de huid textuur en kleur binnen 4 weken te verbeteren. Triacneal is ook wetenschappelijk bewezen om acne te verminderen en mee-eters, net zoals Retin A. En nog belangrijker, triacneal is vrijwel niet irriterend voor de meeste mensen en kan zelfs worden gebruikt op gevoelige gebieden zoals de nek Tandpasta. Dit product is uitstekend geschikt voor mensen met een rijpere huid die ook nog steeds last van mee-eters en acne, hoewel een extra moisturizer nodig zijn over de top. (Mijn commentaar) als gevolg van de retina in triacneal, dit is puur een nacht gebruik van het product.

Zonder zonnebrandcrème, de acne merken en littekens helende misschien donkerder in moeilijker te merken vervagen. Gebruik twee tot drie keer per week gedurende 2-4 weken huid acclimates de retinaldehyde. Daarna meeste mensen in staat om nachtelijke tolereren gebruiken hoewel het volkomen aanvaardbaar dit product elke andere avond indien het produceren van het gewenste effect. Sommige mensen verkiezen om dit product nachtelijke roteren met een zuur van hun keuze, terwijl anderen gebruiken een zuur direct voor het aanbrengen van triacnceal op basis van één nacht. (Kathleen doet dit met behulp van de zachte 2% BHA vloeibare peeling of de 15% mandelic melkzuur gevolgd door triacneal.) Voor het beste resultaat, als een zuur niet gebruikt nachtelijke of elke andere avond, de huid moet worden geëxpandeerd ten minste wekelijks om dode huidcellen, die effectieve penetratie van de triacneal en uw andere huidverzorging zal toestaan te elimineren producten Verzorgingsproducten. Gebruik een hogere sterkte zuur peeling voor dit doel, zoals de 20% zachte melkzuur of de 15% mandelic melkzuur. Toen ik voor het eerst begon op diacneal, werd ik gebruik het bijna elke nacht in slaap op mijn slapen, waar ik gebruikt om grote hormonale acne te krijgen. Het duurde ongeveer 2 3 maanden voordat ik echt zag de resultaten en de puistjes aanzienlijk afgevlakt Urtekram Tandpasta Munt en Groene Thee – De merken en littekens, maar heeft wel een paar maanden te vervagen, in combinatie met religieuze gebruik van zonnebrandcrème.

Terwijl ik zag geen vermindering van de mee-eters, heeft het geholpen om mijn teint onder controle met kleinere zits in plaats van de grote pus gevulde degenen die ik gebruikt om te krijgen op regelmatige basis. Terwijl het wordt geparfumeerd, heb ik niet echt ruiken elke houden sterke geur die ik kan identificeren. Het is echter gekleurd geel en zal witte kussenslopen vlekken, dus neem mee. De textuur is licht als een lotion en wrijft in heel gemakkelijk. Een 30 ml buis kan ongeveer 5 6 duren maanden voor mij. Sinds mijn acne verbeterd, ik heb het gebruik van triacneal degradeerde uit nightly om elke tweede nacht, als een vorm van onderhoud. Breng wat benadrukken poeder aan de bovenkant van je jukbeenderen, tempels, decollete en schouders voor een extra heldere blik.