Van Der Pluym Stoombadolie

Van Der Pluym Stoombadolie

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Van Der Pluym Stoombadolie
Prijs: € 8.50
Tags: Gezondheidsproducten, Luchtwegen, Neus en Vrijer Ademen, Stomen, Van der Pluym

AlgemeenVan Der Pluym Stoombadolie bestaat uit zeer milde, natuurlijke oliën. Met haar weldadige en verzachtende werking geeft Van der Pluym Stoombadolie verlichting bij opgezwollen slijmvliezen van de neus-, keel- en bijholten. Van der Pluym Na het uitvoeren van deze podcast interview met dr. William Davis van de scan blog hart in september 2008, waar hij merkte dat vitamine D-suppletie nodig kan zijn om uw gezonde voeding en zon-inname aan te vullen, ik begon onmiddellijk met het nemen van 10.000 IE per dag en ik heb niet gestopt doet het sinds. Davis terug op mijn show eerder dit jaar. Ik vertelde hem wat ik aan het doen was en dat ik niet het gevoel anders nemen van de vitamine D-suppletie Gezondheidsproducten. Hij zei dat ik ben waarschijnlijk steeds meer voordelen van het dan i eens beseffen. En dat zette me aan het denken over mijn vrouw Christine, die is omgegaan met bepaalde chronische pijn problemen voor het grootste deel van haar leven. Zou het kunnen zijn iets eenvoudigs als een vitamine D-tekort? Zoals je kan wel of niet weet, Christine heeft zich beziggehouden met een aantal zeurende pijn problemen in haar gewrichten en spieren, chronische vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen voor het grootste deel van haar leven Van Der Pluym Stoombadolie. Ze is geweest om meer artsen zien in het afgelopen jaar dan ik heb in mijn hele leven en ze weten nog steeds niet wat er met haar is.

Ze heeft een uitpuilende schijf in haar nek die wordt veroorzaakt door een aantal helse pijn in heel haar rug en schouder gebied waar ze wordt ervaren gevoelloosheid in haar rechterarm (In Sterker nog, ze moest dragen van een sling de week van onze low carb cruise naar Mexico in januari als gevolg van deze) Neus en Vrijer Ademen. We zijn op weg naar een neuroloog te zien aan het einde van de maand om te gaan met dat. In het begin van januari, ging ze naar een reumatoloog over haar gezondheid zien en liep hij een batterij van tests op haar, waaronder een voor haar vitamine D niveau te controleren. Niet 39, 29 of zelfs 19 het was in de enkele cijfers! De dokter zei dat hij alleen had gezien één andere patiënten in de vele jaren van het beoefenen van de geneeskunde die een lagere vitamine D-niveau dan dat had Van Der Pluym Stoombadolie. Onnodig te zeggen, ze was op een hoge dosering in een recept capsule geplaatst (50.000 IE) vitamine D behandeling wekelijks voor een maand. Maar wat zal ze doen? We besloten dat Christine zou samen met mij in het nemen van een grote dosis vitamine dagelijks d eens het recept degenen liep aan het einde van februari. Ze is het nemen van ongeveer 7.000 IE per dag voor de afgelopen drie weken en verwacht u doorgaan op deze dosering onbepaalde tijd Neus en Vrijer Ademen. Zou dit gebrek aan vitamine D zijn een van de belangrijkste redenen waarom ze heeft zich beziggehouden met chronische pijn en vermoeidheid al die jaren?

Bewijsmateriaal wijst zeker in die richting en het krijgen van haar vitamine D-spiegel up zal zeker een voorbode zijn als ze toont verbetering. Hij adviseerde dat ik stoppen met het nemen van zo veel vitamine d vanwege het risico van toxiciteit, maar ik beet op mijn tong als ik deed toen hij adviseerde tegen mij te beginnen op het Atkins-dieet in 2004. Er is gewoon te veel overtuigend bewijs in het voordeel van het toevoegen van meer vitamine d die ik heb om dit te doen voor mij en dat doet christine. Maar ik zocht informatie te bevestigen ik doe het juiste ding en ik veel gevonden. Een van de meest vermakelijke wetenschappelijke lezingen die ik ooit heb gezien in mijn leven was dit 20 minuten durende presentatie met de titel van de vitamine d pandemie en het is gevolgen voor de gezondheid van de Boston University School of Medicine professor dr Stomen. Michael Holick die plaatsvond in mei 2007 tijdens de 34e Europese symposium over verkalkte weefsels in kopenhagen. Zoals je snel zult zien uit die lezing, dr. Holick krijgt zijn punt over over dit complexe vraagstuk door het inbrengen van humor en het bewijs van de medische literatuur te helpen meer te begrijpen over vitamine D en waarom het belangrijk is beter dan de meeste mediale professionals doen. Holick te verschijnen op mijn podcast te tonen aan dit belangrijke onderwerp te bespreken.

Hij brengt een nogal verrassende punten in zijn lezing, inclusief waarom zwaarlijvige mensen hebben meer moeite met vitamine d absorptie, waarom de toepassing van zonnebrandcrème is eigenlijk schadelijk voor uw gezondheid, en hoeveel gevallen van fibromyalgie zijn een verkeerde diagnose gesteld Van Der Pluym Stoombadolie – Het was op dat laatste punt dat mijn oren rechtop en ik dacht over Christine weer. Ze is verteld ze heeft fibromyalgie uit diverse goedbedoelende artsen, maar dr. Holick lijkt te denken mensen zoals zij eigenlijk een aandoening die bekend staat als osteomalacie wat gebeurt als gevolg van vitamine D-tekort. Ik ben erg trots op mijn collega-low carb bloggers en schrijvers omdat een flink aantal van hen hebben dit nummer van vitamine d aangepakt heel goed de laatste tijd. Voor een uitstekende primer op vitamine d, check out dit voedingssupplement factsheet van de National Institutes of Health voor het fijne weten van vitamine D-deficiëntie, voedsel die rijk zijn aan vitamine d, en welke niveaus van vitamine D leidt tot toxiciteit. Deze website zal u wapenen met alle informatie die u ooit zou moeten weten over vitamine d. En terwijl ik ben bezig met het interview met dr.