Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg

Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg

€ 34.00

Meer informatie >>

Naam: Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg
Prijs: € 34.00
Tags: Eten en Drinken, Snacks en Tussendoortjes, Snoep en Drop, Regulier, Van Vliet The Candy Company

Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus zijn zachte gums met pittige eucalyptus smaak.&nbsp Zoals hayabusa2 daalt tot onder de 30 meter (100 voet), het ruimtevaartuig zal gebruik maken van vier lasers om zich aan te sluiten zo nauwkeurig mogelijk op de helling van de landingsplaats. In zwakke zwaartekracht grip van de planetoïde, de korte, laatste touchdown moet voorzichtig te zijn; als het te hard raakt, kan de lander rechts uit te stuiteren in de ruimte. Maar toch, het vaartuig moet ook omhoog schoppen genoeg materiaal voor de verzameling Eten en Drinken. De oplossing is voor hayabusa2 om de asteroïde met een kogel te schieten. Zelfs met de enorme hoeveelheid planning dat ging in de missie, de risico's in een oppervlak landing zijn geweldig. Tijdens de landing deze eerste ruimtevaartuig, een van de begeleiding lasers gevonden van obstakels bij de landingsplaats. In plaats van beëindiging van de operatie en terug te keren naar de ruimte, hayabusa voortgezet met het is afdaling en stuiterde (net als Rosetta's Philae lander negen jaar later). Het keerde terug naar het oppervlak van de planetoïde, maar ging daar te blijven gedurende 30 minuten, in plaats van de beoogde seconden Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg. Terwijl Hayabusa in staat was om de asteroïde te verlaten en proberen een tweede landing, de kogel voor roeren tot het oppervlak rotsen nagelaten om te vuren. Dit liet iedereen bezorgd over hoeveel materiaal ingezameld waren. Deze keer, de hayabusa2 team hebben er alle vertrouwen in de vuurmechanisme Snacks en Tussendoortjes.

Toch is er in het geval van ongeplande storingen Ze hebben ook een back up plan. De onderste rand van de hoorn gebruikt om het oppervlaktemateriaal verzamelen is bekleed met een kam tanden die zich aan de uiteinden draaien. Zoals hayabusa2 stijgt van het oppervlak, deze tanden van alle niet opheffen verpakt gesteente aan de oppervlakte in de lucht. Het ruimtevaartuig zal dan vertragen, waardoor het sneller bewegende puin te drijven in het monster pot. Hayabusa2 kan niet treuzelen op de asteroïde oppervlak, maar het zal achter een plaatsvervangend Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg. De mascotte (Mobile asteroïde vertrekken oppervlak scout) lander, ontwikkeld door dezelfde Duitse en Franse team dat Philae ontworpen, analyseert de asteroïde van dichtbij. Met het groothoek camera, mascotte kan de lay-out van de planetoïde te fotograferen rond de kleine rotsen hayabusa2 huis neemt. Het zal ook de verzending van een trio van kleine rovers aan de rotsachtige mini wereld verder te verkennen, het verstrekken van geologische informatie van verder weg en het testen van de mobiliteit in de asteroïde de zwakke zwaartekracht milieu Van Vliet The Candy Company. Ondertussen, terug in de ruimte, zal hayabusa2 voor te bereiden op de overloop helemaal opnieuw doen. De tweede en derde touchdowns zal hayabusa2 in staat stellen om gesteentemonsters te verzamelen van verschillende locaties. Op de derde afdaling, wordt hayabusa2 gericht op het materiaal te verzamelen van onder het oppervlak van de planetoïde. Voor dat, het moet een impactor groter dan vijf gram kogel.

De kleine carry on impactor (Sci) is een platte, 2. 5 pond) koperen schijf die zweeft in de zwakke zwaartekracht van de asteroïde. Na het van het ruimtevaartuig wordt verzonden, zal een onboard timer verrekenen een bijgevoegd, 4. 5 kilogram (10 pond) explosieve lading, het verdraaien van de schijf in een kogel die rammen in het oppervlak van de asteroïde op twee kilometer per seconde (4500 kilometer per uur), het creëren van een gat ongeveer 10 meter (33 voet) in diameter Van Vliet The Candy Company. De vertraging voordat de explosie geeft hayabusa2 tijd om te bukken achter de asteroïde uit de gevarenzone weg van de explosieve puin heeft. Aangezien niemand wil het plezier van een explosie mist, zal hayabusa2 een afneembare camera te zenden aan de procedure te kijken. Als het eenmaal is veilig blijkt uit de explosie, zal hayabusa2 ondernemen is het laatste afdaling om materiaal te verzamelen. Na drie oppervlak landingen, hayabusa2 liften weg van de asteroïde voor de laatste keer en de punten naar de aarde. De één jaar terugreis is te wijten aan het ruimtevaartuig in te storten de Australische outback in de laatste weken van 2020, waar het kostbare lading weg zal worden meegetroond voor analyse Van Vliet The Candy Company Menthol Eucalyptus 5kg – Begraven binnen deze rotsachtige granen kan eventueel water en aminozuren die een wedstrijd tot degenen die op aarde. Water is essentieel voor het leven en onze planeet hebben een goede hoeveelheid, maar precies waar het vandaan komt, blijft een raadsel. Door onze nabijheid van de zon, onze planeet waarschijnlijk gevormd als een droge wereld; de rotsachtige deeltjes die samen crashte voor de opbouw van de aarde waren te warm om elke ijs bevatten. Het water, dat maakt onze oceanen was waarschijnlijk geleverd door latere effecten van ijs beladen meteorieten. De oorsprong van deze rotsen is zeer besproken, maar het bewijs is stapelen dat zij vanaf asteroïden, in tegenstelling tot de meer afgelegen kometen. Nog meer intrigerend onderzoek heeft gesuggereerd dat aminozuren, een belangrijk ingrediënt eiwitten en alle bekende leven, vorm wanneer water aanwezig asteroïden.