Vapona Anti Mug Stekker Navulling

Vapona Anti Mug Stekker Navulling

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Vapona Anti Mug Stekker Navulling
Prijs: € 5.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Ongedierte, Muggen, Vapona

Vapona Anti Mug Stekker Navulling geschikt als navulling voor de Vapona Anti-Mug Stekker. Hoe te gebruiken?- Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de wiek zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. ( Naast telefoons en personal computers, apparaten zoals touchscreen tablets en kleine notebook computers (netbooks, als u liever de term) begon verschijnen overal. grote, hoge resolutie schermen beginnen te veel vaker voor dan ze gewend zijn geworden, en het zou zonde zijn voor webdesigners om niet te profiteren van deze. Kortom, het spectrum van schermformaten en resoluties wordt elke dag groter, en het creëren van een andere versie van een website die elk afzonderlijk apparaat richt zich niet op een praktische manier vooruit Muggen. Dit is het probleem dat responsieve web design adressen hoofd op. Eerder vermeldde ik dat responsieve web design is niet een enkel stuk van de technologie, maar eerder een verzameling van technieken en ideeën. Nu we een beter idee van het probleem ruimte we aanpakken, laten we eens een kijkje nemen op elk deel van de oplossing. De eerste sleutel idee achter responsive design is het gebruik van wat staat bekend als een vloeistof rooster Vapona Anti Mug Stekker Navulling. In de recente geschiedenis, het creëren van aliquid layoutThat breidt uit met de pagina niet zo populair is als het maken van vaste breedte lay-outs; pagina ontwerpen die een vast aantal pixels, en vervolgens op de pagina gecentreerd.

Echter, wanneer men bedenkt het enorme aantal schermresoluties aanwezig is in de huidige markt, het voordeel van vloeibare lay-outs is te groot om te negeren Muggen. Fluid roosters gaan een paar stappen verder dan de traditionele vloeibare lay-out. In plaats van het ontwerpen van een lay-out op basis van rigide pixels of willekeurige procentuele waarden, een vloeistof rooster wordt zorgvuldiger ontworpen qua proporties. deze manier, wanneer een lay-out wordt geperst op een klein mobiel apparaat of uitgerekt over een groot scherm, alle elementen in de layout hun breedte Momenteel formaat ten opzichte van elkaar. Om de verhoudingen voor elke pagina-element te berekenen, moet het doelelement delen door het context Vapona Anti Mug Stekker Navulling. de beste manier om dit te doen is om eerst een high fidelity mockup in een pixel gebaseerd belichte editor, zoals photoshop. Met uw hifi mockup in de hand, kunt u een pagina-element te meten en te delen door de volle breedte van de pagina. Bijvoorbeeld, als uw lay-out is een typische grootte als 960 pixels breed, dan zou dit uw container waarde Dan zijn. laten we zeggen dat onze doelgroep element is een aantal willekeurige waarde, zoals 300 pixels breed Vapona. Als we het resultaat vermenigvuldigd 100, krijgen we de procentuele waarde van 31. 25% die we kunnen toepassen om het doel element. Als je waarden niet werken zo netjes, en je krijgt een aantal floating point waarde met veel cijfers achter de komma, doe niet rond de waarde!

Wij mensen kunnen genieten van mooie nette nummers en het maken van onze code blik mooi, maar uw computer (en de uiteindelijke look van uw ontwerp) zullen profiteren van de schijnbaar overmatige mathematische precisie. Fluid grids zijn een zeer belangrijk onderdeel van het creëren van een responsive design, maar ze kan alleen ons tot nu toe. Wanneer de breedte van de browser te nauw wordt, kan het ontwerp beginnen te zwaar breken. Bijvoorbeeld, een complex van drie kolommen lay-out is niet van plan om heel goed te werken op een kleine mobiele telefoon. Gelukkig responsive design heeft de zorg van dit probleem door het gebruik van media queries Vapona. Het tweede deel van responsive design is CSS3 media queries, die momenteel genieten fatsoenlijke ondersteuning in heel veel moderne browsers. Als je niet bekend bent met CSS3 media queries, ze in principe toestaan om gegevens te verzamelen over de bezoeker van de site en het gebruiken om CSS-stijlen voorwaardelijk toe te passen. Voor ons doel, we zijn vooral geïnteresseerd in de min breedte media functie, die ons in staat stelt om specifieke css stijlen van toepassing indien het browservenster onder een bepaalde breedte die we kunnen aangeven. Als we wilden wat styling van toepassing op mobiele telefoons, kunnen onze media-query iets er als volgt uitzien. Met behulp van een reeks van media queries als dit, kunnen we onze weg omhoog te werken naar grotere resoluties Vapona Anti Mug Stekker Navulling – Nogmaals, dit zijn slechts aanbevolen, en moet dienen als uitgangspunt.

In een ideale wereld, zou u uw lay-out aan te passen zodat ze perfect op elk apparaat breedte, maar vaak tijden die u hebt om te kiezen waar u uw inspanningen te besteden. Van een meer praktische perspectief, de resoluties die een ontwerp doelen zal worden gebaseerd op de resoluties van de mensen met behulp van dat ontwerp, tijd en budget beperkingen, zeer contextuele situaties, en ga zo maar door. Kortom, bij de beslissing welke resoluties te richten, moet u Gebruik uw oordeel. Targeting meer resoluties gaat om meer tijd in beslag nemen, en ervan uitgaande dat je niet een onsterfelijk wezen met onbeperkte tijd, dat het werk moet zorgvuldig worden besteed. Nogmaals, een responsive design in actie te zien, opent u dit artikel up op een desktop browser en langzaam het formaat van de browser om het dunner. Je moet bekijk alle pagina-elementen zelf aanpassen automagisch naar de nieuwe breedte passen, gaan helemaal naar beneden om de grootte van een mobiele browser. Responsive webdesign is ongeveer een jaar oud nu, en er zijn tal van middelen die u kunnen helpen meer over te leren.