Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each

Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each

€ 33.50

Meer informatie >>

Product: Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each
Prijs: € 33.50
Inhoud: 12 Packs, 1.3oz (36g) Each
Trefwoorden: vegetarische Protein, Glutenvrij Protein, Glutenvrij Protein, Vega, Vegetarian Protein, Gluten-Free Protein, Gluten-Free Protein

Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each: Vega, Vegetarische Protein, Gluten vrij Eiwit, Gluten vrij Protein. Vega, Sport, Proteïne, chocolade, 12 Packs, 1.3oz (36g) Elke Plant-Based, 25 g eiwit, 5, 000mg BCAA's, 5, 000mg glutamine, Dietary Supplement, Prepare- Duurzame Recover, zuivel, gluten soja, zonder toegevoegde suiker, verbeteren van kracht, bouwen en repareren Spier, Verkleinen Herstel Times Tussen Training. Goed voor je lichaam en de planeet, Vega is het schoon, plantaardige keuze om uw gezonde, actieve lifestyle- brandstof zonder compromissen. Proteïne, Recharge en Reparatie So You Can Do It All Again, Sooner. vegetarische Protein Compleet, synergetische, alkaliserende eiwit mix met 5, 000mg BCAA, Verbetert de kracht en inspanningsvermogen, reparaties en bouwt spieren, vermindert de hersteltijd tussen opleiding, Vega Sport is de eerste all-natuurlijke, plantaardige prestatieverbetering systeem speciaal ontwikkeld om te helpen atleten presteren op hun best voor, tijdens en na de training en competitie. Vega Sport Proteïne is op basis van planten, zuivel, gluten en soja vrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen. Geformuleerd door Brendan Brazier: veganist, professionele Ironman triatleet en bestsellerauteur gezondheid auteur op plantaardige voeding. -Brendan Brazier. (Volwassenen): Meng een pack (1.3oz) van Vega Sport Proteïne in 1-1. Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each cups (8-12 fl. oz.) koud water. Neem dagelijks voor een optimale gezondheid. Andere ingrediënten. Natuurlijke nederlandse cacaopoeder, natuurlijk chocolade smaken, stevia-extract. Let op: Stop met het gebruik als tekenen van allergie zich voordoen en raadpleeg een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Glutenvrij Protein Raadpleeg een arts als huisarts voorafgaand aan het gebruik als u medicatie voorgeschreven krijgt of als u een ernstige medische aandoening. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van direct licht. Dosering: 1 pak (1.3oz Dienen per container. 12. Calorieën: 134 Calorieën uit vet 6. Totaal vet.. 0,7 g 1% Totaal Koolhydraten 6,2 g 2% Voedingsvezel 1,5 g 6……%. Suikers. 2,7g. Protein. 25g. 50%. Natrium. 220 mg. 9%. Compleet Protein Blend. Erwteneiwit, SaviSeed (Sacha Inchi) eiwit. gekiemde volkoren bruine rijst eiwit. alfalfa eiwit. 27, 320 mg. Vertakte keten aminozuur complex. Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each L-Leucine. L-Isoleucine. L-Valine. 5, 094mg. L-glutamine (L-glutamine, glutaminezuur). 5, 083mg. Digestive Enzyme Blend. protease (planten en bacteriën). aminopeptidase, HemiSEB (amylase, pectinase, fytase, hemicellulase). 340 mg. dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. aminozuurprofiel g per verpakking. Alanine. 0,94 g. Arginine. 1,78 g. Glutenvrij Protein Asparaginezuur asparagine. 2,46 g. Cystine. 0,22 g. Glycine. 0,93 g. Histidine. 0,54 g. Isoleucine. 1,07 g. Leucine. 2.83g. Lysine. 1,78 g. Methionine. 0,28 g. fenylalanine. 1,16 g. Proline. 1,01 g. Serine. 1,10 g. Threonine. 0.82 Valine g. tryptofaan. 0,24 g. Tyrosine. 0,86 g.. 1,13 g. * Essentiële aminozuren. Vertakte keten aminozuren (BCAA's), totale 5g (5, 094mg) Vega heeft het weer gedaan! Het is op basis van planten, top kwaliteit en smaakt heerlijk. Ik meng het met de post workout formule en het drinken het is mijn favoriete deel van de training! Ik heb het ook met yoghurt in de ochtend om mijn eiwitinname te verhogen. Die zakjes zijn zeer geschikt voor uitstapjes, ik kan ze uit te voeren in mijn handtas. Vind ik leuk. Het geeft me een hoofdpijn, die ik lijken met andere eiwit poeders te krijgen, maar ik denk dat is de chocolade aroma. Ik wou dat deze natuurlijke merken zou de extra kilometer te gaan en niet met behulp van smaakstoffen, omdat alle aroma's zijn synthetische, maar dat zei, ik hou van de smaak, het geeft me extra energie en zijn hoog in eiwitten. Ideaal voor diegenen die houden van uit te werken. De meeste van de tijd, deze natuurlijke vorm van pillen zijn meestal de eerste regel van de behandeling voor obesitas.

Omdat de hersenen is bijna volledig afhankelijk van glucose voor het gebruik van zuurstof, dat is een beetje zoals met ernstige ademhalingsproblemen. Gluten-Free Protein Van te veel omega-6 verhoogt het risico op chronische ontsteking. Wetenschappelijke studies wereldwijd hebben ontdekt dat DHA is een van de krachtigste essentiële vetzuren. Vega, Sport, Performance Protein, Chocolate, 12 Packs, 1.3oz (36g) Each De meeste fabrikanten geven details over de gepatenteerde samenstelling. Het is noodzakelijk om alle kanten behandeld als het gaat om de toediening van supplementen. Nu kunt u het belang van vitamine C en E, met inbegrip van zijn antioxiderende eigenschappen waarderen. Naast supplementen, kunnen sporters ook glutamine uit natuurlijke voedselbronnen zoals vis, noten, kaas, eieren, melk en vlees, onder anderen te verkrijgen. Een ander voordeel is dat stikstofoxide vermindert de pijn geassocieerd met extreme bodybuilding betekent om sneller te herstellen en voelen zich minder gestrest. Studies tonen aan dat visolie voor de bloeddruk de beste oplossing natuurlijk lager zijn. Dit zijn de componenten die oorspronkelijk gevormde ATP. In feite hebben ze langere levensduur en lagere incidentie van hart-en vaatziekten dan wie dan ook in de westerse wereld. Er is gezegd dat als mensen waren uitgestorven, zou de aarde bloeien maar als alle insecten zouden uitsterven, zou de mens niet in staat zijn om lang te leven. Gewoon veel water drinken en houd je lichaam zouten in slechts een adequaat niveau totdat de toxinen worden gespoeld, en zijn lichaam werd aangepast in een mum van tijd op alle. Vanwege deze reden, de visolie capsules zijn feiten die goed zijn voor gezondheidsbevordering in het algemeen en zijn ook makkelijk te consumeren. Het product is ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van smaken, zodat gebruikers de ene die bij hen past kunt kiezen. De aanhangers van alternatieve geneesmiddelen sterk op propolis zeggen een geneesmiddel dat kan worden gebruikt om een aantal gezondheidsproblemen pakken.

Vooral nu, terwijl de resterende relatief onbekende en goedkoop! Je weet wat moleculair gedistilleerd visolie wordt gebruikt voor? Mijn vraag nu is, je weet wat moleculair gedistilleerd visolie wordt gebruikt voor? Ik weet zeker dat de meeste van jullie hebben een goed idee. Alles, van B naar remedies kruiden vitamines is te vinden op deze site. Acetylcholine is een neurotransmitter die spierkracht activeert, controleert het autonome zenuwstelsel en speelt een belangrijke rol bij aandacht en opwinding. Echter, als je wilt een veilige en natuurlijke manier om ontspanning te bereiken, diepe slaap rustgevende Passion Flower is een uitstekend alternatief kruiden voorschrijven van geneesmiddelen en is opgenomen in tal van kruiden-supplementen te dromen. Je moet krijgen 99% zuiver trans- resveratrol om ervoor te zorgen u de beste anti aging eigenschappen die deze afgeleide van de plant te bieden heeft. Tegen de tijd dat hij ouder wordt, begint de productie van HGH te dalen en dan beginnen met duidelijke tekenen van veroudering.