Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each

Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each

€ 24.00

Meer informatie >>

Product: Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each
Prijs: € 24.00
Inhoud: 12 Packs, 0.96oz (27g) Each
Trefwoorden: herstel Formules, herstel Formules, Vega, Recovery Formulas, Recovery Formulas

Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each: Vega, Recovery Formules, Recovery Formules. Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Elke plantaardige basis, Dietary Supplement, Bereid – Sustain – Recover, Restore energie, verminderen ontstekingen en ondersteuning van het immuunsysteem, Informed-Keus Vertrouwd door Sport – Getest voor-WADA verboden stoffen, goed voor je lichaam en de planeet, Vega is het schoon, plantaardige keuze om uw gezonde, actieve levensstijl, zonder brandstof compromis. Recovery Accelerator Recharge en Reparatie So You Can Do It All Again, Sooner. herstel Formules Vult energie en elektrolyten, Vermindert ontstekingen, spier- en gewrichtspijn, ondersteunt het immuunsysteem en eiwitsynthese, Vermindert hersteltijd tussen opleiding, Vega Sport is de eerste all-natuurlijke, plantaardige prestatieverbetering systeem speciaal ontwikkeld om sporters te helpen presteren op hun THT, tijdens en na de training en competitie. Vega Sport Recovery Accelerator is op basis van planten, zuivel, gluten en soja vrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen. Goed voor je lichaam en de planeet, Vega is het schoon, plantaardige keuze om uw gezonde, actieve levensstijl, zonder brandstof compromis. Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each Geformuleerd door Brendan Brazier: veganist, professionele Ironman triatleet en bestsellerauteur gezondheid auteur op plantaardige voeding. -Brandan Brazier. (Volwassenen): Meng een pack (0.96oz) van Vega Sport Recovery Accelerator in 1,5 kopjes (12 fl oz) van koud water en onmiddellijk na het sporten te drinken om het herstel proces te verbeteren en te verminderen rustperiode tussen de trainingen. Vega Andere ingrediënten. Volkoren bruine rijst zoetstof, natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, appelzuur, rode bietensap poeder, stevia-extract. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van direct licht. Voorzichtigheid en: Raadpleeg een arts als huisarts voorafgaand aan het gebruik als u zwanger bent, borstvoeding, medicatie voorgeschreven krijgt, of hebben een ernstige medische aandoening. Niet gebruiken als u een hartaanval / hartinfarct hebben gehad. Alleen voor volwassenen. Sommige mensen kunnen gastro-intestinaal ongemak ervaren. Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is. Dosering: 1 pak (0.96oz). Doseringen per verpakking: 12 Calorieën: 90. Totaal Koolhydraten. 20g. 7%. Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each Suikers.

14g. Protein. 4g. 8%. Vitamine A (vitamine A palmitaat). 300 IE. 6%. Thiamine (als thiamine hydrochloride). 5mg. 330%. Riboflavine. 5mg. 290%. Niacine (als niacinamide). 5mg. 25%. Folaat (foliumzuur). 30mcg. 8%. Biotine. 5mcg. 2%. Pantotheenzuur (calcium D-pantothenaat). 5mg. 50%. Magnesium (magnesium citraat). 20mg. 5%. Zink (zink citraat). 5mg. 35%. Chloride (natriumchloride). 154 mg. 4%. Vega Natrium (natriumchloride). 150mg. 6%. Kalium (als kalium citraat). 400mg. 10%. Gele erwten eiwit. 4207mg. Organische ontsloten maca wortel. 1500mg. Glucosamine hydrochloride. 750mg. Gekiemde volkoren bruine rijst eiwit. 625 mg. L-Arginine. 500mg. Duivelsklauw 5: 1 extract (wortel). 180mg. Amerikaanse ginseng (wortel). 4% ginsenoside. 100mg. 4 mg. Astragalus (root). 100mg. Kurkuma (root). 95% curcuminoïden. 53mg. 50mg. Cayenne (fruit). 25mg. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik ben een grote fan van Vega producten, want ze hebben top kwaliteit – natuurlijk – actieve ingrediënten en ze smaken proeven geweldig! Dit product is geen uitzondering. Ik gebruik het met de Vega chocolade eiwit en het geeft mijn spieren alles wat ze nodig hebben om te herstellen na een training. Hoe veel farmaceutische bedrijven werken dag en nacht proberen om de magische formule te vinden, toch? Geen van hun oplossingen zijn zelfs niet dicht bij natuurlijk. Anderzijds, niet- heilzame bacteriën, in het bijzonder gist (Candida albicans), voedsel, overleven en vermenigvuldigen van suikers, zetmeel, gist broden (dit gistsoort Saccharomyces genoemd) en alcoholische dranken. Er zijn ongeveer 300 studies bevestigen de werkzaamheid van ginkgo als een grote seksuele stimulans. Recovery Formulas Het vonnis is dat omega-vetzuren zijn een noodzakelijke aanvulling op uw gezonde en evenwichtige voeding. U zult eiwitsupplementen in verschillende vormen te vinden. Als je niet eet je stofwisseling vertraagt.

Vega, Sport, Recovery Accelerator, Apple Berry Flavor, 12 Packs, 0.96oz (27g) Each Dit proces zorgt ervoor dat visolie gemaakt voor de vervaardiging van producten van het bedrijf in het proces van opheffing van de verontreiniging die veilig uw product en effectief maakt zijn geweest. Gerst gras bevat veel verschillende enzymen die nodig zijn toezichthoudende instantie, zonder dat ze onze cellen niet kan functioneren en ze zouden omkomen. Omdat het zeer moeilijk voor een te waarborgen voedingsstofinname op het juiste tijdstip en in de juiste verhouding, mensen niet de vereiste hoeveelheid voedingsstoffen consumeren in het lichaam. De feiten over het verlies van een veilige kruiden gewicht. Gezuiverde visolie is een van de belangrijkste onderdelen van een uitgebalanceerd dieet dat omega-3 vetzuren, EPA en DHA bevat. Mijn stemming, energie, slaap, concentratie en het geheugen verbeterde nemen omega-3 vetzuren per dag. Op dezelfde manier kunt u uw fysieke kracht te verhogen, omdat de beste biologische proteïne shake heeft natuurlijke anti-oxidant eigenschappen. Controle supplement productie moet beginnen lang voordat het mengsel van ingrediënten wordt uitgevoerd. Veel recept in de markt van vandaag geneesmiddelen worden ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Vitaminen voor pijn in de gewrichten nutritionele therapieën om ontsteking en pijn te behandelen. Zowel beproefde methoden zal een lange weg naar succesvol gewichtsverlies gaan. Op elk moment van de dag, bij voorkeur drie keer per dag. Er zijn een aantal oliën die gunstig zijn voor de gezondheid zijn, en dit is inclusief olie en oliën die afkomstig zijn van planten, zoals olijfolie, koolzaadolie en visolie zonnebloem.

Enkele checkpoints te overwegen alvorens te kopen omega-3 visolie in bulk. Het nemen van een vitaminesupplement zal het probleem van het eten van voedingsmiddelen die niet graag sparen. Dat betekent niet dat er iets mis is met hen, maar je moet altijd het zekere voor het onzekere als het gaat om hun kinderen. Dit proces elimineert de meeste, zo niet alle, van de essentiële voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid.