Vetara Soep Tomaten

Vetara Soep Tomaten

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Vetara Soep Tomaten
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Diner, Soepen, Vetara

Vetara Soep Tomaten is een lekkere vegetarische soep van biologische kwaliteit.&nbsp Staande op het aanrecht in de plaats maggie's, sarah vertelt haar verhaal droogjes als ze hakt uien voor een omelet. De details zijn ontmoedigend maar vertelde zonder zelfmedelijden. Een ondoorzichtige folie bedekt haar ogen, maar niet haar werk belemmeren. Haar blindheid, vertelt ze terwijl ze behendig dobbelstenen de ui, was het gevolg van een vergissing van een arts bij de geboorte. Net als veel te vroeg geboren kinderen van haar leeftijd werd ze behandeld met zuurstof om respiratoire ziekte te voorkomen, en, net als velen die te veel zuurstof ontvangen, haar netvlies werden zwaar beschadigd door de procedure Eten en Drinken. Geleidelijk ze haar gezichtsvermogen verloren, tot nu toe ziet ze alleen maar licht. Ik ben opgegroeid in een gewelddadige huis in South Dakota, de 23-jarige vrouw blijft. Mijn vader had zeven met mijn moeder en vier uit een ander huwelijk. Toen ik 10 was, mijn moeder kreeg slim en liet mijn vader, en We kwamen naar phoenix. Maar toen kreeg ze ziek met leverkanker en moest naar het ziekenhuis. Dat was niet de grootste jaar omdat mijn tante is een beetje geschift. Onlangs werd sarah baarmoederhalskanker. De meeste mensen doen niet achter komen dat ze gaan een kind hebt zoals ik deed, ze grapt Vetara Soep Tomaten. Zich niet bewust van haar zwangerschap, ze was verbaasd tijdens een echografie test om te leren dat ze droeg een baby boy.

Sarah's ex verloofde, met wie zij leefde, was boos toen hij erachter kwam. Hij was fysiek en emotioneel misbruik. Hij bekommerde zich meer over drugs dan voedsel, dus ik zou maar één maaltijd per dag, diner, herinnert ze zich Diner. De koelkast bevatte slechts een blikje van pop en een brood. Voor haar eigen welzijn en dat van haar ongeboren baby, sarah besloot ze had om weg te komen. Maar waar? De vraag echo's in de hoofden van talloze vrouwen niet alleen in Phoenix, maar in de Nederland. Waar ga je heen? Wat doe je als je zwanger bent en hebben geen huis? De voorwaarden in verband met dakloosheid plaats zwangere vrouwen tegen speciale risico. In het algemeen, op straat mensen hebben slechte voeding. Met grillige en gevaarlijke leefomgeving, maar ook vaak last van slapeloosheid Vetara Soep Tomaten. Ze hebben geen gezondheidszorg en niemand om hen te helpen. Het is onvermijdelijk dat zulke vijandige omstandigheden leiden tot complicaties voor moeder en kind. Na hier en daar verblijft sarah eindelijk aangekomen op de plaats maggie's, een verhaal van twee 75-jarige bungalow in het centrum van Phoenix dat haar veilige haven aangeboden. De plaats is het antwoord op een gebed, een beschermende baarmoeder voor moeder en kind Diner.

Het biedt niet alleen voedsel, onderdak en prenatale zorg, maar medewerkers helpen de gasten vinden van werk of onderwijs en begeleiding. Een vrouw kan komen in elk stadium van haar zwangerschap en blijven zo lang zes maanden na de geboorte van haar baby. Wanneer het tijd is om te vertrekken, het personeel helpt moeders vinden permanente huisvesting. Ten minste vijf keer per week iemand als sarah klopt op de deur of oproepen maggie's plaats op zoek naar onderdak. Na een verhaal verscheen in de feniks krant, het huis gemiddeld 200 telefoontjes per dag voor meerdere dagen van mensen die hulp zoeken of willen bijdragen of vrijwilligerswerk te doen. Het goede nieuws is dat er brede interesse in het huis; het slechte nieuws is dat het heeft een maximale capaciteit van acht personen op een bepaald moment. Het is moeilijk om iemand af te keren, zegt Christy raslavsky97, een van de mede oprichters van plaats maggie's. Dit is zo'n kwetsbaar moment in het leven van een vrouw. Als het huis een vrouw niet kan huisvesten, plaats maggie's pogingen om haar te verbinden met een bureau dat hulp kan bieden Biologisch. Soms kunnen we ook helpen met zwangerschaps-kleding of prenatale vitamines. Met zo'n hoge vraag en een beperkt aanbod, medewerkers voelen zich verplicht te zijn kieskeurig over wie ze accepteren. Wordt toegelaten tot de plaats Maggie's is een engagement om te veranderen, raslavsky legt. We hebben behoorlijk strenge verwachtingen en regels.

Alle gasten, bijvoorbeeld, wordt verwacht dat ze 40 uur per week door te brengen in de productiviteit tijd (Het daalt tot 20 uur nadat de baby komt). De tijd kan zijn: onderwijs, werkgelegenheid, begeleiding, medische bezoeken en dergelijke. Met de hulp van het personeel, elke nieuwe bewoner persoonlijke doelen op terreinen als werkgelegenheid, onderwijs, financiën identificeert, opvoedingsvaardigheden, counseling, spirituele groei en sociale vaardigheden Vetara Soep Tomaten – Zij bepalen ook obstakels en methoden om hun doelen te bereiken. Elke week de gasten te voldoen met hun ga naar persoon om de voortgang te evalueren. Het belangrijkste doel van de plaats maggie is om de algehele gezondheid te verbeteren van moeder en kind, raslavsky merkt. We houden van hen, maar we willen niet dat ze hier weer terug te zien. Ik ben niet verknald zoals sommige mensen in mijn familie. Ze is het bijwonen van community college in deeltijd, dubbel hoofdvak in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Met ingang van 1 juni, zes vrouwen had de maggie de plaats van het programma afgerond. Zodra de gasten het huis verlaten, medewerkers contact onderhouden en hebben een mentorprogramma te alumnae helpen.