Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st

Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st
Prijs: € 7.00
Tags: Homeopathische Middelen, Celzouten, Nr. 2 Calcium phosphoricum, Vita-Reform Van der Snoek

Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum  is een homeopatisch voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om zouten aan te vullen die men normaal gesproken via het voedsel al voldoende binnen zou moeten krijgen. Deze celzouten worden gemaakt Zoals de zomer rond rolt, meer en meer mensen durven buiten om te genieten van het warme weer. Helaas, voor een groeiend aantal canadezen, heeft astma een probleem dat is moeilijk te beheren in deze weersomstandigheden Celzouten. geworden Hoewel het normaal gesproken een jaar door kwaal, kan de toegenomen hitte, vochtigheid en vervuiling in verband met Canadese zomers een reële bedreiging voor het welzijn van vele vormen. Astma is een chronische aandoening die de obstructie van de luchtwegen veroorzaakt door een ontsteking. Niet iedereen vertonen dezelfde symptomen. Echter, in veel gevallen zien we beklemming op de borst, piepende ademhaling, hoesten en ernstige kortademigheid. Vanuit een fysiologisch oogpunt, astma veroorzaakt de zwelling en vernauwing van de luchtwegen. Lijders ervaren ook een ophoping van slijm Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st. Alle Deze factoren remmen het vermogen van lucht naar de longen voeren. Hoewel deze aandoening vaak ernstiger in de adolescentie, bijna de helft van alle kinderen die astma dit probleem volwassenheid houden hebben. Wat bijzonder wat is dat het kan worden veroorzaakt door factoren die meer en meer gemeengoed in deze dag en leeftijd zijn.

Smog is altijd al een van de meest potente astma triggers Celzouten. Deze vorm van luchtverontreiniging deeltjes bevat stikstof, aldehyden en rook, en is een uitstekende katalysator voor de luchtwegen ontsteking. In feite, smog verantwoordelijk voor hoofdpijn, gezwollen ogen, hoesten en piepen. vochtigheid is een andere factor die remt ademhaling. Vochtige lucht draagt bij astma omdat het eigenlijk minder zuurstof dan normale lucht kan bevatten, en het heeft ook lage ion niveaus. Dit is de belangrijkste reden waarom veel mensen die lijden aan deze aandoening zal kopen de luchtbevochtigers Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st. Fysieke inspanning is ook een gemeenschappelijke astma trekker. Echter, dit betekent niet dat patiënten oefening moet vermijden. Integendeel, fysieke inspanning kan helpen de controle van deze aandoening en het verbeteren van de lucht capaciteit, zolang het goed wordt gedaan. Dit is om te zeggen dat degenen die astma hebben eerst moeten opwarmen, en de geleidelijke verbetering van de longfunctie voor het begin van een inspannende training regime Vita-Reform Van der Snoek. Sterke geuren kan brengen ook op een astma-aanval. In de meeste gevallen zijn dit parfums, deodorants of schoonmaakmiddelen.

Blootstelling aan chemische stoffen binnen deze items kan piepende ademhaling, hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid veroorzaken. natuurlijk of synthetisch geparfumeerde producten kunnen helpen bij het verminderen van de Vermijden optreden van deze symptomen. Of directe of tweedehands, deze factor veroorzaakt directe ontsteking van de luchtwegen. Iedereen met astma moeten roken helemaal te vermijden, omdat het alleen maar zal verergeren hun vitaliteit. Allergieën zijn ook oorzakelijke factoren voor mensen die lijden aan astma. De blootstelling aan pollen, ambrosia en huidschilfers van huisdieren kunnen verantwoordelijk zijn voor ernstige piepende ademhaling zijn, hoesten en ademhalingsproblemen. Allergische reacties kunnen ook starten huidreacties, een loopneus en zelfs diarree. De beste proactieve benadering van allergieën en astma is het vermijden van planten en dieren Nr. 2 Calcium phosphoricum. Het is ook een goed idee om te douchen of kleding veranderen na blootstelling aan deze elementen. Koude lucht is ook een katalysator voor astmasymptomen. Zoals in de longen kan ernstige vernauwing van de luchtwegen veroorzaken. Deze actie is vanwege de irritatie en daaropvolgende ontsteking die koude lucht kan hebben op gevoelige longen. Het eindresultaat is beperkt ademhalingscapaciteit, piepende en zelfs hoesten. In sommige gevallen zal het lichaam overmatig slijm produceren als reactie daarop element.

Deze symptomen kunnen bijzonder ernstig zijn als een astmatische probeert uit te oefenen of uit te oefenen zijn of zichzelf terwijl omringd door koude lucht Vita Reform Vitazouten Nr. 2 Calcium Phosphoricum 120st – Deze schimmels zijn vaak te vinden in vochtige, vochtige omgevingen en het inademen hun sporen kunnen symptomen zoals piepende ademhaling, hoesten en beklemming op de borst. Mould kan ook worden gevonden in de tuin, verstopt onder de planten, fruit of groenten. In veel gevallen, mensen die astma hebben, kunnen ook overgewicht, en het verliezen van gewicht kan helpen verlichten van het probleem. Dit kan zijn omdat mensen die meer gewicht hebben lagere luchtcapaciteit in hun longen. In deze gevallen het lichaam vereist ook meer energie en zuurstof lichamelijke arbeid. Echter, niet alle gevallen aanmerking gewichtsverlies. ten slotte wellicht meest verrassende, is het ontstaan van astma als gevolg van emotionele stressoren. Mensen die weinig of geen controle over hun respiratoire problemen ondervindt vaak piepende ademhaling, beklemming op de borst en zelfs hyperventilatie wanneer zij worden geconfronteerd met emotionele trauma. Paniek, angst en woede kan zijn voorlopers van astma simpelweg omdat deze verhoogde emotionele toestanden leiden tot een overdreven reactie van het lichaam. Deze ongecoördineerde ademhaling kan uiteindelijk leiden tot astma. Van een homeopathisch perspectief, zijn er vele behandelingsmogelijkheden beschikbaar die kan astma te behandelen.