Vitafytea Fyto Detoxica Complex

Vitafytea Fyto Detoxica Complex

€ 28.00

Meer informatie >>

Naam: Vitafytea Fyto Detoxica Complex
Prijs: € 28.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Overig, Vitafytea

AlgemeenDagelijks voert het lichaam afvalstoffen af. Deze afvalstoffen zijn zowel ontstaan in ons eigen lichaam, evenals ze aangevoerd kunnen worden door voeding, bepaalde geneesmiddelen, milieu. Hoe werkt het?Fyto Detoxica is een samenstelling van Echter, er is een hele genre gewijd aan de kunst van films, en de reden waarom ze zijn niet zo populair is omdat ze zijn gericht op een beperkt publiek, in plaats van de typische massapubliek. De meeste mensen gaan een film kijken, om de tijd te doden of te ontsnappen maar de harde realiteit om volledig te begrijpen een kunst film moet men een oogje houden op de zeer symbolische inhoud binnen de film, en probeer zinvol uit de film, hoewel het onmogelijk lijkt om dat te doen Vitamine en Supplementen. De gouden eeuw voor kunstfilms was de jaren zestig, want het was toen opstandige europese films brak het grootste deel van de regels van de traditionele klassieke cinema opgericht door hollywood. Films plotseling verscheen zonder al een bevredigende afloop, in aanvulling op dat de personages binnen de Europese kunstfilms zou vaak gaan door een ernstige gebeurtenissen die ze hebben geen controle over, en in tegenstelling tot in verhalende fictieve films, ze hebben geen keus Vitafytea Fyto Detoxica Complex. In het midden van die leeftijd, een bestuurder door de naam van Luis Buñuel bereikte zijn hoogtepunt, en op de leeftijd van 60 tot 70, regisseerde hij waarschijnlijk de grootste surrealistische europese kunst films aller tijden, hij is voor kunstfilms wat Hitchcock is om films suspense.

In 1962, Bunuel geregisseerd waarschijnlijk zijn geanalyseerd en controversiële film, het uitroeien engel Supplement – Kruid. De plot draait rond een diner dat plaatsvindt in een herenhuis. Aan het begin van de partij de bedienden ontsnappen zonder duidelijke reden waardoor alleen het hoofd dienaar om de gasten te bedienen. Later op de gasten arriveren en ook al zijn ze klaar met eten weten dat het tijd is om te vertrekken, kunnen ze zelf niet naar de salon te verlaten. Bunuel niet een score voor de film te gebruiken; want hij heeft het niet nodig in deze bijzondere film omdat het geen enkel doel zou dienen. Er is niet slechts één ware uitleg of betekenis aan de film, voor elk en iedereen zal hoogstwaarschijnlijk interpreteren het anders Vitafytea Fyto Detoxica Complex. Het volgende argument is geen feit of waarheid achter de film; want het is gewoon een reeks van interpretaties, die ene kijker (ME) ging door tijdens en na het bekijken van de film een paar keer. De eerste reactie was dat de hele film was onderdeel van een droom; Maar dit kon onmogelijk waar te zijn, want hoewel de surrealistische aspecten in de film te brengen het gevoel van het ervaren van een droom, zou het niet mogelijk zijn één, omdat het niet wordt verteld door het perspectief van één personage Supplement – Kruid. Het is meer als een presentatie van surrealistische gebeurtenissen die plaatsvinden binnen een salon. De tweede invloed het kan hebben op een kijker is vanuit een religieus oogpunt.

De titel van de film verwijst naar het uitroeien van engel die de eerste geboren kind van Egypte gedood, en dus om enig gevoel van de film te maken, zou men kunnen overwegen het feit dat dezelfde engel kan worden bestraffing van degenen high class gasten. Het uitroeien engel doet dit door ze te vangen in een omgeving die hen dwingt om te gaan met de realiteit. Daarom zijn ze snap uit hun gevangen wereld van maniërisme. De engel straft twee geliefden voor het hebben van geslachtsgemeenschap in een kleine kamer met engelen beelden weergegeven op het behang door hen te dwingen om zelfmoord te plegen. Tegelijkertijd, dwingt hij de gasten buiten de ruimte om te gaan door barbaarse achtig gedrag te laten zien de harde realiteit van onze menselijke natuur Vitamine en Supplementen. De eerste bezichtiging van het uitroeien van de engel is een zeer uitdagend, en het is bijna onmogelijk voor de kijker om de volle betekenis te begrijpen, nog steeds door zich te concentreren de gegevens in de film, kan men ten minste een betekenis duiden de film, hoewel het misschien niet noodzakelijk logisch. In dat salon allerlei storende en onverklaarbare incidenten. Een onverklaarbare gedrag van onze menselijke natuur Daarom mensen zelfmoord plegen, aan ons gepresenteerd door de twee geliefden die zelfmoord plegen in een kleine kamer. Het concept van dromen is een ander ding dat er geen logische verklaring heeft, en Bunuel weer raakt aan het door de scène waarin een meisje dromen en steekt een jonge hand van de vrouw, terwijl slaapwandelen Vitafytea Fyto Detoxica Complex – In de herhaalde scènes waar alle gasten gaan slapen, Bunuel misschien heb ook geprobeerd om uit te drukken dat aan het eind van de dag, we allemaal gewoon gaan slapen en accepteer de dag zoals het was. Een andere onverklaarbare vraag is waarom mensen kiezen vaak om hun problemen op te lossen met behulp van geweld of het is oorlog tussen twee landen of een duel tussen twee personages. Deze scènes passen allemaal onder de categorie van de onverklaarbare aspecten van het leven en het menselijk gedrag. De film is zeker een studie van het menselijk gedrag in de zin dat het bestaat uit een verscheidenheid van personages met verschillende eigenschappen, het beoordelen van degenen, de perverse man die probeert om seksueel misbruik van een vrouw in haar slaap, een zeurderige kinderachtig man, die nog steeds niet laten gaan van zijn moeder, de twee mannen die zijn verslaafd aan roddelen en praten over een meisje dat ze ervan uitgaan is een maagd, de stervende vrouw die vooruit kijkt naar de dood, de lijst gaat maar door.