Vitalize Eiwitshake Aardbei

Vitalize Eiwitshake Aardbei

€ 24.50

Meer informatie >>

Naam: Vitalize Eiwitshake Aardbei
Prijs: € 24.50
Tags: Sport, Sport – Voeding, Eiwit, Proteine Shakes, Eiwitten Complex, Vitalize Products

Gebruik Vitalize Eiwitshake tussendoor of in plaats van een maaltijd. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa. Vitalize Eiwitshake lost uitstekend op en is vrij van aspartaam. In heerlijke aardbeiensmaak.Geschikt voor dagelijks Bully sticks worden steeds populairder bij hondenbezitters die liever natuurlijke veilige en gezonde kauwt voor hun huisdieren. Als dierenliefhebbers beseffen hoe leuk bully sticks zijn voor hun honden, van mond tot mond spreads, en meer en meer hondenbezitters neig om deze smakelijke hond behandelt rijk aan eiwitten en taurine, in weerwil van de psychologische barrière die sommige mensen hebben af en toe voeden stier soldaten om hun geliefde huisdieren Proteine Shakes. Dus laten we de puntjes op de 'i' en steek de t's wat zijn pestkop stokken gemaakt van? Een pestkop stok. Of wat het ook wordt genoemd, een rund Bullenpees, rundvlees stok, Bullenpees stok, sturen stok, wordt 100% stier penis. Bull penis is het enige ingrediënt van pester sticks. Terwijl de verwerking, de penis van de stier die wordt meet meestal rond de 23 op 25 centimeter in lengte, wordt verwijderd en schoongemaakt. Fabrikanten van bully stokken hangen de pizzles verticaal te laten die vloeistoffen bevatten volledig opraken Vitalize Eiwitshake Aardbei. Zonder deze vloeistoffen de pester stick is reukloos. Het resultaat is een 30 40 centimeter lang harde bruine stok die wordt vervolgens in stukken gesneden geschikt voor honden van alle maten.

U kunt kiezen kleine pestkop stokken van 4 '', Grote rundvlees pizzles van 36'And elke lengte tussen. Bully plakt hond kauwt zijn niet alleen hoog smakelijke traktaties, maar ze bieden ook veel voordelen voor honden Sport – Voeding. Sinds pestkop pizzles zijn puur rundvlees, ze zijn 100% licht verteerbare. Natuurlijke organische bully sticks aangeboden op bully sticks voor honden website hebben geen additieven, chemicaliën, conserveringsmiddelen bevatten, antibiotica, hormonen of steroïden. Ze zijn gemaakt van koeien die grazen op de groene velden van Brazilië en drinken uit verse, schone beken. Productie onder USDA strikte specificaties verzekert de pester sticks zijn gezond en niet verontreinigd Vitalize Eiwitshake Aardbei. Wanneer honden op te kauwen bully stokken, worden ze nat en taai en bieden een grote natuurlijke manier om tanden en tandvlees massage houden ze sterk schoon. Bully stick is een langdurige traktatie die satifies honden verlangen om op te kauwen en houdt hen bezig en bezet. Bully sticks zijn hoog bron van hoogwaardige eiwitten (niet minder dan 80% ruw eiwit) en taurine, een aminozuur dat als katalysator de stroom van vitale elementen en uit cellen vergemakkelijken en dus essentieel bij het voorkomen van stoornissen Sport – Voeding. We horen het waarde van het eten van onze fruit en groenten. Laten we eens een kijkje nemen op de kracht van hun krachtige ingrediënt: Fytonutriënten. Fytonutriënten zijn uit planten (Phyto meansFrom planten in het Grieks) en zijn geen vitaminen of mineralen.

Fytochemische betekent gewoon plantaardige stoffen '. Onderzoekers schatten zijn er 30.000 tot 50.000 van deze, 1000 van die geïsoleerd zijn, en slechts 100 geanalyseerd en getest. De moderne wetenschap gelooft nu fytonutriënten zijn wat verdedigen en te beschermen onze triljoenen cellen van de ziekte. Het aantal fytonutriënten in een enkele, onbewerkte, plantenvoeding is opmerkelijk. Wanneer we deze planten eten, de fytonutriënten beschermen de bloedbaan, cellen, weefsels, membranen, mitochondria, huid, organen en functies van het immuunsysteem van de aanval van synthetische chemicaliën, giftige stoffen, auto of in de fabriek emissies, bacteriën, pesticiden, virussen, schimmels, gisten, bacteriën, mutageen, additieven voor levensmiddelen, vrije radicalen en kankerverwekkende stoffen Vitalize Products. De natuur heeft ontworpen planten met succes afweermechanismen. Bijvoorbeeld, de zwavel in uien en knoflook af te weren insecten, en diep oranje gekleurde voedsel zoals wortelen, abrikozen en squash bevatten beta-caroteen om hen te beschermen tegen de felle zon. Deze verbazingwekkende natuurlijke systeem ten goede komt ons ook. Bekend fytonutriënten indool 3 carbinol en sulforafaan, gevonden in kruisbloemige groenten zoals kool, broccoli en boerenkool, zijn erkend voor de rol die zij spelen in het beschermen tegen kanker, en in het bijzonder borstkanker Vitalize Eiwitshake Aardbei – Kurkuma is een krachtige kankerverwekkende remmer, met itsNaturally voorkomende curcumine.

Gevonden in de huid en de pulp van donkere druiven, is uitgebreid onderzocht door de universiteit van Chicago, en wordt gezegd dat krachtige kankerremmende eigenschappen en bevatten. Eén van de duizenden fytonutriënten in tomaat, een kankervoorkomende antioxidant, vanwege het vermogen om te interfereren met de productie van nitrosaminen, betrokken bij de ontwikkeling van maagkanker. Allylische sulfiden in knoflook en uien zijn in het laboratorium aangetoond tumorproductie remmen. uien, knoflook, prei, bieslook Allium en organozwavelverbindingen. broccoli, bloemkool, boerenkool: indolen en isothiocyanaten zoals sulforafaan. bosbessen, pruimen, donkere bonen: Anthocyaninen. Daarom adviseer ik u om met uw arts te praten over het hebben van zowel de verticale auto-profiel (Vap) testen of de lipoproteïne deeltje profiel (LPP) testen. zal deze test analyseren uw LDL-cholesterol en bepalen of het is samengesteld uit voornamelijk de kleine, gevaarlijke deeltjes of de grotere, meer goedaardige deeltjes. Het zal ook u vertellen hoeveel lp (A) circuleert in het bloed.