Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml

Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml

€ 8.00

Meer informatie >>

Naam: Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml
Prijs: € 8.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Mondspoeling, Vitis

Moderne, fluoride houdende mondspoeling voor jongeren en volwassenen met een (vaste) beugel. Biedt extra ondersteuning van de mondhygiëne bij orthodontische behandelingen. Met Aloë Vera tegen tandvleesgevoeligheid en irritaties. Vitis Orthodontic Als het toepassen van Bepanthen crème niet de jeuk te verminderen, kunt u 1% hydrocortison crème. Laat ze reabsorb of breken op hun eigen, maar houd Bepanthen crème en een pleister over ze. Als er wordt korstvorming of lekt uit het behandelde gebied, blijven toepassen Bepanthen crème na het reinigen en dan bedekken met een verband te helpen houden het behandelde gebied vochtig Vitis. Houd het behandelde gebied vochtige 24 uur per dag totdat alle korstvorming is verdwenen. Als u korstvorming of een korstje te ontwikkelen, niet halen bij het of je kan leiden tot littekens en vermijd zwemmen of met behulp van hot tubs, totdat het droog. Dit weekend is op een permanente educatie seminar een van de onderwerpen was iets genaamd 5 MTHF. Nooit van gehoord? Geen idee wat het is? Word lid van de club, de meeste artsen hebben geen idee wat het is of waarom het belangrijk is. In dit artikel ga ik om dat te veranderen voor u. foliumzuur, terwijl het een belangrijke en essentiële vitamine zelf is nutteloos voor het lichaam Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml. Het is te worden omgezet door een reeks van stappen om de actieve, bruikbare vorm van foliumzuur genoemd 5 MTHF (Als u zich afvraagt dat staat voor 5). Dit is de vorm van foliumzuur die eigenlijk doet het werk van foliumzuur.

Terwijl uw auto moet gas te werken, zou je het kunnen vullen om vol gas en zonder de motor aan het gas om te zetten in bruikbare energie maar er gebeurt niks. 5 MTHF is een zeer belangrijke co-factor in een verscheidenheid van essentiële reacties (Dat betekent dat het noodzakelijk zijn voor die reacties te werken) Vitis. Wat de meeste mensen hebben gehoord van, het is van cruciaal belang voor de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel als we ontwikkelen in onze moeder. Dit is de reden waarom foliumzuur aan levensmiddelen wordt toegevoegd, omdat het helpt te verminderen ruggenmerg problemen bij baby. is betrokken bij de detoxificatie van homocysteïne Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml. Zo niet, dan kan het opbouwen en bloedvaten leidt over jaren plaques (hartziekte) beschadigen. Ook is gekoppeld aan Alzheimers en dementie (schade aan zenuwcellen). Dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het doeltreffend te worden gerecycled. 5 MTHF samen met b12 zijn van cruciaal belang in deze stap. Big deal hier: 5 MTHF is essentieel voor de productie van, die chemicaliën in de hersenen die onze stemming, ons vermogen om te denken, en eigenlijk alles anders Mond en Gebit. bedienen In het geval je nieuwsgierig bent, 5 MTHF helpt recyclen andere cofactor genoemd BH4 (Or) die direct betrokken is bij de productie van serotonine, dopamine, norepinefrine, epinefrine en stikstofmonoxide. En hier zit hem de kneep, volgens studies, in ons Kaukasiërs, ongeveer 50% heterozygoot voor de MTHFR (enzym dat 5 MTHF maakt) mutaties, en ongeveer 10% homozygoot voor MTHFR.

In het geval je niet meer weet je biologie, hebben we twee sets van genen (Eén van de moeder, één van de vader). In dit geval, als u een mutatie in één u heterozygoot genoemd, als je een mutatie in beide jullie geroepen homozygote. Het is nog erger in mexicanen met maximaal 35% homozygoot, en ongeveer 25% heterozygoot voor de mutatie. Als je heterozygoot voor de mutatie uw 5 MTHFR enzym werkt niet zijn als goed, wat betekent dat u produceren minder 5 MTHF, als je homozygoot zijn uw enzym werkt zeer slecht wat betekent dat je veel minder 5 MTHF maken Mond en Gebit. Omdat dit een genetische kwestie zul je vaak zien dat deze problemen sterk uitgevoerd in gezinnen. Bijvoorbeeld als u bent geweest kampen met een depressie je hele leven en je broers en zussen of ouders of grootouders hebben ook een probleem met depressie of andere psychiatrische of neurologische problemen, is er een goede kans dat er mogelijk problemen met 5 MTHFR. Op een kanttekening, spraken we over hoe het is belangrijk voor de normale ontwikkeling van een kindje. Als u of iemand die je kent miskramen heeft gehad, kan een van de redenen zijn mutaties in 5 MTHFR. Het kan het verschil maken in de wereld. Een genetische test beschikbaar is, en elke arts kan bestellen. Het kan al dan niet worden gedekt door de verzekering, moet u uw beleid te controleren en te zien of ze dekken genetische testen Vitis Orthodontic Mondspoeling 500ml – Het goede nieuws is, want het is genetisch moet het slechts eenmaal worden gedaan in je leven. Als je problemen hebt met 5 MTHFR je problemen hebt.

Als je te testen gedaan en het blijkt een probleem, of als u besluit om gewoon geven 5 MTHF een keer te proberen, zult u niet in staat zijn om het te krijgen inNormalMulti vitaminen of op een plek als Costco of reguliere apotheken. 5 MTHF is een specialiteit vitamine die alleen high-end aanvulling bedrijven gebruiken, zodat je nodig hebt om specifiek voor het kijken. Er is ook een vorm elke arts kan voorschrijven genaamd Deplin, die als uw verzekering dekt het, is zeer betaalbaar, en als ze niet is veel duurder. Het heeft ook kunstmatige kleur- en bindmiddelen zoals de meeste geneesmiddelen die niet kan werken voor sommige mensen. Ik heb niet gezien studies identificeren 5 MTHF in alle voedingsmiddelen. Als na een paar maanden van het nemen van het dagelijks, hoeft u niet in de gaten enig voordeel, stoppen. Als je ziet geen verandering dan 5 MTHF is niet voor jou.