Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g)

Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g)

€ 2.50

Meer informatie >>

Product: Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g)
Prijs: € 2.50
Inhoud: 3.5oz (100g)
Trefwoorden: Certified Organic Foods, Kosher Foods, Kosher Foods, Vivani, Certified Organic Foods, Kosher Foods, Kosher Foods

Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g): Vivani, Certified Organic Foods, Kosher Foods, Kosher Foods. Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g) De kunst van chocolade, cacao 70%, USDA Organic, Kosher, Gecertificeerd door QCI, Vivani biologische chocolade is puur sensueel genot. Premium-kwaliteit smelt-in-de-mond chocolade gemaakt van de beste recepten van de traditionele chocolade maken firma Weinrich. Wij gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van 100% biologisch gecontroleerde leveranciers. Nr emulgatoren (zoals sojalecithine) worden gebruikt in het proces. Onze beste kwaliteit te watertanden chocolade heeft een groot deel van de cacao. Andere ingrediënten. Certified Organic Foods Cacaomassa, ruwe rietsuiker, cacaoboter, citroen essentiële olie. Cacaobestanddelen: 70% minimum. Gemaakt in een fabriek waar ook melk, noten, soja en tarwe verwerkt. Uit de biologische landbouw, gecertificeerd door QCI, Duitsland, DE-OKO-13. Bewaar op een koele, droge plaats. Dosering: 10 stuks (42g). Doseringen per verpakking: Ongeveer 2,5. Calorieën: 250. Vet Calorieën: 170. Totaal vet: 19g. 29%. Verzadigd vet: 12g. 60%. Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. Totaal Koolhydraten. 19g. 6%. Voedingsvezels. 5g. 20%. Suikers. 11g. Protein. 3g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g) Calcium. 2%. Ijzer. 10%. * Percentage dagelijkse Reference Values (DV) zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Het is moeilijk om een chocolade zonder sojalecithine, maar Vivani biedt het. Het is geweldig chocolade, en de citroensmaak is geweldig. Erg donker en speciaal. Deze chocolade heeft een goede smaak, citroengeur is zeer merkbaar. Een ongebruikelijke combinatie, zeer tevreden. Ik heb vele Amerikaanse merken geprobeerd tegen hogere kosten, maar dit is ten minste gelijk van onze bekende naam bars, waarvan vele niet biologisch voorbeeld Vivani. Vivani Dus neem dit als sublinguale vitamine kan helpen classificeren deze problemen sneller. Dit type eiwit kan worden gebruikt als maaltijdvervanger met verse groenten, zodat uw calorieopname tellen tijd. Als je gezond bent: De American Heart Association (AHA) adviseert dat EPA en DHA hebben vis twee keer per week.

Onderzoek Nationale gezondheid en voeding onderzoek S. CoQ10 wordt vaker gebruikt als een aanvulling om te helpen met de hierboven genoemde ziekten, maar wordt ook gebruikt om de stofwisseling te stimuleren om te helpen vet te verbranden en het bevorderen van gewichtsverlies, evenals de productie van ATP, of energie. De omega -3 vetzuren, vooral DHA, kan helpen bij het verbeteren aandacht, perceptie en de duidelijkheid van de visie. Vivani, 100% Organic Dark Chocolate, Lemon, 3.5oz (100g) Er is wat onderzoek en studies om te bewijzen dat het effect geweest. Een school in Engeland wilde beginnen met het geven van visolie supplementen om al dat is om studenten te helpen beter te presteren op tests. Er is veel gesproken over de voordelen voor de gezondheid van supplementen van levertraan. Vivani Ieder van ons heeft, wat kan worden genoemd, onze antioxidant beschermend vermogen. Veel fabrikanten hebben sprong op de bandwagon om te profiteren van deze nieuwe populair supplement. Dit betekent dat er inbegrepen co factoren en veel van de gezondheidsvoordelen verloren, omdat de voedingsstoffen zijn bedoeld om samen te werken, als in de natuur. Iedereen heeft behoefte aan downtime. Het is voor de gezondheid, maar minder dan andere vetten. We leren interessant te zijn voor ons een voordeel hebben als het gaat om het vinden van liefde. Een vezel supplementen moet worden geselecteerd na bestudering van een aantal punten, als aanvulling op de persoon of pakken. Obesitas is een van de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd.

Het lichaam kan niet is eigen tyrosine en dit kan leiden tot een verscheidenheid van psychische stoornissen, angst, depressie en verminderd libido. Bovendien moet de lactose-intolerantie kiezen voor de geïsoleerde wei-eiwit omdat het minder lactose dan standaard tegenhanger bevat. En dat is zeker een goede plek om te beginnen voor kinderen en hun ouders. Afgezien van de voordelen, zijn er ook bijwerkingen van omega-3 vetzuren die je zou moeten overwegen. Vermijd alcohol, cafeïne en nicotine, die angst niveaus kan verhogen. Vivani U zal hebben om de vraag te doen.