Vivani Chocolade Puur 92% Cacao

Vivani Chocolade Puur 92% Cacao

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Vivani Chocolade Puur 92% Cacao
Prijs: € 1.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Snacks en Tussendoortjes, Chocolade, Vivani

De chocolade van Vivani staat voor zowel hoge kwaliteit als bijzondere smaak. Voor deze chocolade staan ingrediënten aan de basis die voor 100% uit de biologische landbouw komen. Meer dan 100 jaar chocoladetraditie zorgt ervoor dat Vivani erin slaagt Hoewel dit kan betekenen dat we niet de goedkoopste producten niet te gebruiken (dus we zullen niet de goedkoopste kliniek je gaat qed zijn!) Het betekent wel dat u ontvangt een gouden standaard behandeling in veilige handen. U kunt lezen en video's bekijken over onze tevreden patiënten hier. Onze medische professionals over een geregistreerd verpleegkundige mary wit, die heeft 20 jaar ervaring in de medische en laser esthetiek Ecologisch. Mary's kwalificaties omvatten onafhankelijke voorschrijven, een specialiteit in de medische laser toepassingen en een BA (Hons) graad. Mary is een geregistreerde verpleegkundige voor 20 geweest jaar en leidt de omtrek huidverzorging team. Mary heeft bijna 18 jaar ervaring met vullers, te beginnen met collageen in het begin van 1990 en was rond voor de komst van de moderne ha (Hyaluronzuur) vulstoffen die we vandaag zien. In 2007 2011, mary was de uk klinische verpleegkundige trainer voor zowel de candela en aanbeden laser corporaties Vivani Chocolade Puur 92% Cacao. Deze rol betrokken opleiding andere verpleegkundigen, artsen en chirurgen in het gebruik van medische lasers in de dermatologie sector.

Mary was de uk trainer voor de Cellulaze laser eerste door de FDA in het Verenigd Koninkrijk zijn goedgekeurd laser voor de vermindering van cellulitis en is er trots op samen met dr Eduard krulig (De man achter Amelan pigmentatie behandeling) in zijn kliniek in tenerife te hebben gewerkt Snacks en Tussendoortjes. Mary de krijtlijnen huidverzorging kliniek in 2001 en is trots te hebben gezien groeien door de jaren heen in het succes dat het nu is. Als zelfstandig verpleegkundige voorschrijver, mary is een van ongeveer 2% van de Britse verpleegkundigen die deze kwalificatie te houden. Ze is ook lid van het Britse medische laser vereniging en British Association van cosmetische verpleegkundigen. Als hij niet aan het werk, mary geniet van tuinieren en het spelen van de piano, niet bijzonder goed, voor die van een bepaalde leeftijd denk les dawson Vivani Chocolade Puur 92% Cacao. Joanne heeft een schat aan ervaring in verschillende industrieën, die ze brengt aan de omtrek team. Ze heeft gewerkt in het verleden als pa aan de sales director voor een groot bedrijf in de Midlands en ging toen op een keten van Midlands landgoed succesvol beheren agentschappen. Joanne begon te werken op hoofdlijnen huidverzorging in het begin van 2007 en ging over tot de kliniek manager te worden Biologisch. Ze is verantwoordelijk voor het waarborgen van de soepele dagelijkse leiding van de kliniek en is de perfecte voorzijde van het huis voor onze kliniek. Ze is de vrolijke stem aan het einde van de telefoon die iedereen houdt.

In 2011 werd Joanne door collega collagues en onze patiënten genomineerd voor de onderscheiding van de esthetiek awards kliniek receptioniste van het jaar en we zijn er trots op dat ze daarna werd genomineerd als finalist. Naast het uitvoeren van de meeste van onze laser haar verwijdering en huid schil behandelingen, Joanne heeft volledige en intensieve training ontvangen in onze huidverzorging assortiment en kan telefonisch advies bieden als u vragen om een op maat gemaakte huidverzorging. In haar vrije tijd, ze houdt van haar honden lopen, entertainen vrienden en buitenlandse reizen. Ze houdt ook het kopen van schoenen, handtassen, make-up en kleding (Gewoon niet haar man vertellen waar ze ze allemaal verbergt!) Vivani. Lauren komt bij ons als een laser en esthetische huidtherapeut met 6 jaar ervaring, waarvan de meeste is opgedaan in prestigieuze kuuroorden en hotel spa's. Een van deze heeft de onderscheiding van het winnen van de spa van het jaar. Tijdens haar tijd in de spa van het werk Ze heeft gewerkt up van junior therapeut te worden gepromoveerd tot ervaren spa therapeut en dan verder bevorderd tot senior spa therapeut. Lauren is ook gekwalificeerd en ervaren om laser ontharing te voeren, ZO stimuleren gezicht peelings, vuur en ijs peelings, Dermaroller, eds dermastamp en glycolzuur peelings. In haar vrije tijd geniet ze zwemmen, lopen haar honden, stedentrips, live muziek, tijd doorbrengen met familie en vrienden en natuurlijk winkelen Vivani Chocolade Puur 92% Cacao – Shelley is van een luxe spa achtergrond, en is in de beauty-industrie voor meer dan 6 jaar.

Ze is een volledig gekwalificeerde NVQ niveau 2 en 3 schoonheidsspecialist. Shelley heeft een passie voor huidverzorging die echt werkt en houdt ervan in de esthetische industrie! Die is toegetreden tot ons aan het einde van 2014, had Shelley gewerkt haar manier van junior schoonheid therapeut bij een boetiek salon tot senior therapeut. Shelley heeft eerder gewerkt als hoofd spa receptioniste in een gloednieuwe luxe bekroonde cotswold spa, en is de vrolijke stem die je hoort wanneer je bestellingen van producten of boek afspraken te plaatsen. Shelley is onze kliniek beheerder en receptioniste en staat aan het roer van het schip, waardoor zeker dat we allemaal draaien schip vorm! Als hij niet aan het werk Shelley houdt van reizen, te spreken met vrienden en familie, geniet van heerlijk eten en strandvakanties! Klop de hitte en krijg je eiwit fix met deze banaan matcha core power bowl recept. De zomer is in volle gang! Tijd om te genieten van het warme weer en veel plezier in de zon.