Vogue Girl Deospray Tweet Tweet

Vogue Girl Deospray Tweet Tweet

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Vogue Girl Deospray Tweet Tweet
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sprays, Vogue

De Vogue Girl Deospray Tweet Tweet is de nieuwste deodorant in de Vogue Girls lijn. Met deze deodorant ben je verzekerd van een fris gevoel, de hele dag lang. Deze geparfumeerde deodorant is zacht voor je huid, laat geen witte strepen achter en zorgt U kunt denken aan ons mensen als het hebben van een brein, maar twee gedachten. Een van onze geesten wordt de onbewuste geest die wordt gedreven door gewoonte, routine, en het vermijden van pijn, evenals het zoeken van plezier. De andere geest is de bewuste geest die wordt gedreven door de logica, is doelgericht, en richtlijn. Onze onbewuste geest is normaal waar hunkeren vandaan Vogue. Vaak worden deze verlangens zijn opgebouwd uit gewoontes. Een gewoonte ontwikkelt als gevolg van een herhaalde gedrag op een bepaalde tijd. De reeks van gebeurtenissen die een gewoonte te definiëren worden vaak aangeduid als een gewoonte lus. U kunt de gewoonte lus door de drie rs (Herinnering, routine, beloning) herinneren. Er is een herinnering evenement, gevolgd door een herhaalde routine die eindigt met een bijzondere beloning. En wanneer deze volgorde (Herinnering, beloning, routine) wordt herhaald over en over, een verlangen ontwikkelt, en dat verlangen zorgt er vervolgens voor de routine zal de volgende keer herhaald worden Vogue Girl Deospray Tweet Tweet. Je hersenen wordt herinnerd dat je in de bioscoop en toen in de bioscoop krijg je popcorn. Je loopt naar de concessie balie en orde een grote popcorn met boter en een frisdrank dan gaan zitten en kijken naar de film kauwend de hele tijd.

En de beloning is? Dat is het harde deel en niet altijd gemakkelijk te definiëren Sprays. Is het ontspanning en plezier in de bioscoop? Totdat natuurlijk je je realiseert gorging op twee van de meest ongezonde items op de planeet niet voelt u zich zo heet, en je bent niet meer ontspannen, voelen zich ziek, en schuldig op de top van het. Het verlangen en de gewoonte ten onrechte ervan te overtuigen u dit is iets wat je wilt, maar uiteindelijk kan het eigenlijk niet de beloning die je waren echt op zoek naar. U kunt deze hele zaak vind een wrede truc van de hersenen speelt op je, maar het is alleen maar doet wat zij geleerd om te doen tijdens de miljoenen jaren van de menselijke evolutie, waar eten was niet zo overvloedig en deze gewoonte lus gezorgd overleven Vogue Girl Deospray Tweet Tweet. Mensen praten vaak over hunkeren alsof ze strikt biochemische. Ze zijn zowel gedrags- en biochemische en om ze echt te vechten je een aanpak nodig die adressen beide. Nu weet je een beetje over de gedrags herinneringen die kunnen leiden tot onbedwingbare trek. Je weet ook dat je herhaalde betrokkenheid bij de routine blijft de onbedwingbare trek te voeden Vogue. Er zijn twee zeer belangrijke biochemische gebeurtenissen die verband houden met het hunkeren. Het is de stof in de hersenen van verlangen en is overstroomd in de hersenen bij het zoeken naar en het vinden van plezier.

Het is een krachtige motivator in dit verband. Dopamine geeft het gevoel van verlangen, en de stresshormonen inleiding van de gevoelens van angst of ongemak dat u duwen om actie te ondernemen en op zoek gaan naar het item dat u wilt. En de stress hormonen spelen een belangrijke rol, omdat deze hormonen is aangetoond dat het afsluiten van de motiverende en doelgerichte delen van de hersenen, terwijl tegelijkertijd het activeren van de meer primitieve beloning centra. Het verhogen van uw verlangen naar zoute, zoete en vette voedingsmiddelen. En dit is de reden waarom we vaak het gevoel in de ban toen hunkeren geraakt en machteloos om hen te stoppen, ondanks het feit dat we echt, echt, echt wilt letterlijk vasthouden aan onze doelstellingen Verzorgingsproducten. Stress hormonen kapen de zelfbeheersing centra van je hersenen. Het blijkt dat te weten wat er gaande is en wat nog belangrijker is het vangen van het terwijl het gebeurt is de sleutel. De weg naar hunkeren aanvallen heeft verschillende onderdelen. Herken de hunkering wanneer het zich voordoet, welke Vaak betekent het herkennen en het betalen van zeer veel aandacht aan de milieu-herinneringen die je gewoontes leiden en hebben de onbedwingbare trek veroorzaakt te ontwikkelen. Sommige van deze zijn de terugkeer naar huis van het werk, de afslag van de tv, het zitten in een restaurant, vrijdag avondje uit met vrienden, de geur van donuts, het zien van een vriend het eten van een koekje, een emotionele dag op het werk, een slechte nachtrust, etc Vogue Girl Deospray Tweet Tweet – Zodra je je realiseert de gewoonte en het verlangen zij heeft opgericht, proberen om de beloning die je bent lokaliseren echt na.

Laten we zeggen dat je terug naar huis van het werk en je hebt die combinatie van verwachting, verlangen en angst dat je een verlangen is net geactiveerd herinnert. Nu, beseffen wat de echte beloning is dat je na. Is het ontspanning? Dus in plaats van het gieten van een glas wijn en het eten van een wiel van kaas en een doos crackers (die in het einde is allesbehalve ontspannend), trek je een warm bad, licht een paar kaarsen, en neem 30 minuten van de wereld (een nieuwe routine). Doe dit nieuwe routine over en over totdat een nieuw verlangen ontwikkelt. Dit betekent dat het verhogen van dopamine (en andere chemicaliën in de hersenen) en dingen die er te stresshormonen te verlagen doet. Drie van de meest gunstige dingen die we hebben klinisch gevonden om dit te doen zijn cacaopoeder, vertakte keten aminozuren (Bcaa). En de aminozuren tyrosine en 5htp in een 10-1-ratio. Ok, dus hier is hoe uw verlangen strategie te ontwikkelen. Het is niet makkelijk om het te onderbreken automatische gedachten.