Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml

Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sprays, Vogue

De Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual geeft je niet alleen een langdurig fris gevoel. Deze deospray beschikt bovendien over een heerlijk, sensueel parfum. Deze deodorant beschermt langdurig en zorgt ervoor dat je nog meer aantrekkingskracht Dit voedingssupplement ondersteunt het gezichtsvermogen en de huid ook. Goede voeding is van vitaal belang in het houden van een kat gezond gedurende het leven, nooit meer dan tijdens de zwangerschap. Net kittens, zwangere of zogende katten hebben een extra boost van eiwitten en energie om hen te helpen door een periode van fysieke stress Vogue. Een commercieel geproduceerde kitten formule is een goede bron van de extra voedingsstoffen die nodig zijn zowel tijdens de zwangerschap en gedurende enkele weken na de geboorte. De extra calorieën en hogere niveaus van andere belangrijke voedingsstoffen zijn precies wat de moeder nodig heeft. Kitten voedingsmiddelen hebben ook een extra voordeel tijdens het spenen: Het nestje zal al een deel van hun opgroeien voedsel hebben geprobeerd door het kopiëren van mama. Als uw kat lijdt van mild voedsel gevoeligheden en wordt aDelicateFormula voedsel gevoed, zijn er een verscheidenheid van gevoelige en delicate formule kitten voedsel beschikbaar Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml. Echter, als uw kat is op een specifiek dieet om gezondheidsredenen, raadpleeg dan uw dierenarts voordat u wijzigingen aanbrengt. Dracht bij katten duurt ongeveer 9 weken.

Van de paring, zal voedselinname je zwangere kat geleidelijk stijgen bereiken van ongeveer 50% boven normaal aan het eind van de zwangerschap (Hoewel het niet ongewoon voor de niveaus twee keer haar regelmatige inname te bereiken) Deodorant. Gelukkig zwangere poezen zijn verstandige eters. Zolang je bieden genoeg voedsel, de meeste katten moeten regelen hun dagelijkse inname aan hun behoeften. Echter, adequate voeding tijdens de zwangerschap is van vitaal belang voor de gezondheid van de kat en haar kittens, zodat uw dierenarts onmiddellijk raadplegen als haar eetlust druppels, ze verliest gewicht, of je voelt ze niet genoeg eet Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml. Om de juiste hoeveelheid energie te bereiken, en door de druk van het ongeboren kitten op haar buik, is het best om haar veel kleinere maaltijden geven gedurende de dag en ervoor te zorgen dat voedsel is over het algemeen beschikbaar op een continue basis, dag en nacht. Vergeet niet ze moet ook een voldoende vers water, vooral als ze droog voedsel eten. Er moet een gestage toename van het lichaamsgewicht gelijktijdige zijn met een verhoogde voedselinname Lichaamsverzorging. Een deel van dit gewicht wordt het vet ze is tot beneden om te helpen voeden van haar kittens tijdens het voeden. Deze gewichtstoename is volkomen normaal en je kunt verwachten van een totale versterking van 40 50% te zien tijdens de zwangerschap in vergelijking met haar pre paring gewicht. Ze zal het overtollige verliezen tijdens haar 3 4 weken zoogperiode.

Een zeker verlies van eetlust kan optreden pre delivery, hoewel voedsel en water nog beschikbaar zou moeten zijn. Maar als ze lijkt helemaal niet goed voelt of verdrietig, of als u nog andere zorgen op dit moment, raadpleeg dan uw dierenarts. Verpleegkundige pasgeboren kittens is een van de meest qua voedingswaarde veeleisende taken in het leven van een moeder. Tijdens de melkproductie, het voeden eisen meestal dubbel, en kan zelfs verviervoudigen, in vergelijking met pre paring behoeften. Nursing katten vereisen de hoogste kwaliteit voeding om energie te leveren om hen te helpen door deze periode van fysieke stress, en zorgen voor de kwaliteit van hun melk Sprays. Zoals tijdens de zwangerschap, is het raadzaam om te blijven voeden kitten eten gedurende de verpleging; de extra calorieën en hogere niveaus van andere belangrijke voedingsstoffen zijn gewoon wat ze nodig heeft. Idealiter geef haar de extra voedsel ze nodig heeft door het verhogen van het aantal maaltijden per dag geserveerd met behoud van de hoeveelheid voedsel aangeboden bij elke maaltijd, met vers water altijd beschikbaar. Droge voeding aan te bieden bevochtigd tijdens de lactatie aan de kittens aan te moedigen om een belang in van hun moeder vast voedsel te nemen. wateropname van de moeder kan worden gestimuleerd door het aanbieden van nat voer, met een beetje water toegevoegd Vogue Women Bodyspray Eau De Toilette Sensual 150ml – Van zes tot acht weken na de geboorte, moet een geleidelijke spenen overgang zien van de moeder verminderen, dan stoppen, haar melkproductie.

Haar voedselinname kan geleidelijk worden verlaagd ten opzichte van dezelfde periode, terug naar pre zwangerschap niveaus, afhankelijk van haar lichaam staat. Zodra de moeder heeft gestopt met de melkproductie, meestal 8 9 weken na de geboorte, moet ze worden teruggestuurd naar de juiste voeding, voedsel hoeveelheid en frequentie voor haar levensstijl. U kan nodig zijn om deze overgang geleidelijk te beheren, meer dan 7 10 dagen, om te voorkomen dat maagklachten. Als u bang bent dat uw kat te veel gewicht na verpleegkunde (lichaamsconditie scores 1 4), zoekt advies van de dierenarts heeft verloren; uw dierenarts kan aanbevelen u doorgaat met een kitten voedsel te voeden voor een paar weken totdat haar gewicht en de lichamelijke conditie worden hersteld naar de ideale (Body conditiescore 5). Verschillende toonaangevende Purina merken bieden een hoge energie-kitten diëten geschikt voor het voeden tijdens de zwangerschap en borstvoeding, elk het resultaat van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in de kwaliteit, smaak en voeding.