Volatile Massage Olie Morgenfris 1L

Volatile Massage Olie Morgenfris 1L

€ 36.00

Meer informatie >>

Naam: Volatile Massage Olie Morgenfris 1L
Prijs: € 36.00
Tags: Sport, Sport – Massage, Massageolie – Ontspanning, Volatile

Een verfrissend mengsel door o.a. de toevoeging van pompelmoes en palmarosa. Een oppepper voor lichaam en geest. De massage-oliën van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandel-olie. Doordat zij geen waterbasis Hoewel onze groep niet in handen was van een enkele verzekeringsmaatschappij, de situatie was eigenlijk nog erger. Op zijn minst een half dozijn van de verzekering reuzen keken elke beweging van ons, met mij als het punt persoon te bellen als ze iets zagen ze vond het niet leuk. En wat ze niet leuk eenvoudig was: De uitgaven goed geld aan iets alledaags en inconsequent als patiëntenzorg Sport. Elk bedrijf had het een eigen suggesties over kostenbeheersing, ieder is het eigen beleid en een procedure handmatige. elke trend in de medische besluitvorming van onze groep werd onderzocht door een verzekeringsmaatschappij team bestaande uit de verzekeringsmaatschappij de medisch directeur, een bezettingsgraad beoordeling verpleegkundige, en verschillende MBAS (De initialen echt staan voor beheer door arrogantie en tot op de dag ik ben ongemakkelijk in aanwezigheid van één). Het team nooit onderzocht onze klinische vaardigheden, mededogen, of dat onze patiënten waren blij met hun zorg, maar eerder hoeveel geld we uitgeven per patiënt Volatile Massage Olie Morgenfris 1L. Of de klinische beslissingen betrokken iets goedkoop (zoals een bloedtest) of dure (Like ziekenhuisopname), hun houding was altijd, hoe kunnen we onze kosten verlagen? Of heb je echt moet dat (Test, procedure, verwijzing) bestellen?

Waargebeurd verhaal: Als medisch directeur van onze groep, ik een ontmoeting met één van de verzekeringsmaatschappij medische bestuurders om de paar weken om de kosten Sport – Massage. herzien Tijdens een dergelijke bijeenkomst, waren we in een restaurant en deze man was mijn groep vermanende voor het verzenden te veel patiënten naar podologen voor voetverzorging. In het midden van het diner (ik kid u niet), bereikte hij in zijn zak en haalde er een paar teennagel tondeuse en beginnen ze aan te klikken in de lucht boven ons eten. Wanneer een patiënt wil een verwijzing naar een podoloog, klik, klik, ik trimmen zijn nagels. Bespaart ons een fortuin en patiënten vinden het geweldig Volatile Massage Olie Morgenfris 1L. Ze vertellen hun vrienden, Mijn arts clips mijn teennagels! Ik vind dat je een set van teennagel tondeuse kopen voor elke arts in uw groep. Ik stelde me de blik op het gezicht van onze schoolse psychiater, onze prominente neurochirurg, zoals ik uitgedeeld teennagel tondeuse aan iedereen. Ik besefte ook in deze teennagel ogenblik dat de gezondheidszorg op weg was naar grote problemen Massageolie – Ontspanning. Ten nadele van deze bijzonder medisch directeur, paste hij zijn bizarre soberheid om zichzelf. Hij was tegen colonoscopieën tussen de leeftijden van 50 en 60 (De standaard aanbeveling) als zijnde te duur. De prijs? Hij stierf vrij jong van niet-gediagnosticeerde darmkanker.

Begrijp dit over training elke arts: Van middelbare school afstuderen aan het worden een praktiserend arts is een minimum van 11 jaar van het onderwijs, met inbegrip van jaren van het ziekenhuis werk. Tegen de tijd dat een arts voldoende is opgeleid om patiënten te behandelen, worden duizenden onaantastbare regels onuitwisbaar gegrift in zijn of haar hersenen, regels zoals de follow-up op een abnormale borst x-ray met een MRI, of iedere patiënt met pijn op de borst moet een meldkamer. Geen verzekeringsmaatschappij moet worden verzonden ooit kan veranderen, dat zelfs iemand wiens medisch directeur golven rond teennagel tondeuse. Jaren later, sprak ik met een inmiddels gepensioneerde ziektekostenverzekering uitvoerende en vroeg wat uiteindelijk gedood uit de verzekering eigendom klinieken Volatile. Hij antwoordde, de artsen! We konden geen controle over de artsen. Dus waarom zijn Cigna, verenigd, humana, en alle gebruikelijke verdachten gaan terug in de kliniek bedrijf? Omdat er een heerlijke geur van geld in de lucht: Obamacare. Onder de nieuwe wet, kiest iedereen een eigen zorgverzekeraar en de overheid pikt de tab. Dus de verzekeringsmaatschappijen geopend klinieken in gebieden dicht bij de politiek stemloze: laag inkomen amerikanen, allochtonen, ouderen. Steek flitsende borden en geef elke nieuwe inschrijver een gratis ipod voor het aanmelden op hun plan en wacht op het geld te storten in Volatile Massage Olie Morgenfris 1L – Dit keer gaan zij niet lastig te vallen met die vervelende artsen.

Om echt de kosten te beheersen, gaan ze naar de kliniek personeel aan nurse practitioners en apothekers te beperken, en maken ze allemaal medewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Geen artsen om terug tegen verzekering hebzucht duwen. Echt er is niets mis met nurse practitioners of physician assistants als zorgverleners in gebieden met weinig of bij de klinieken die je in drogisterijen, vooral met het dreigende tekort aan huisartsen. Maar wanneer een zorgverlener is een werknemer van uw verzekeringsmaatschappij, u, als patiënt, worden automatisch de slachtoffer van een ongehoorde, beangstigend, en potentieel gevaarlijke belangenverstrengeling. De verzekeringsmaatschappij vos is het bewaken van het wijk kliniek kippenhok en likken het is karbonades.