Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml

Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml
Prijs: € 4.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Volatile

Petitgrain is een zonnige en rustgevende olie. Het verzacht de gevoeligheid en de druk en versterkt het zenuwstelsel. Een bad met petitgrain is uitstekend om daarna lekker te kunnen slapen: 5 druppels petitgrain in 10 ml badolie neutraal Gedroogd fruit is een snelle en lekkere manier om die dezelfde voordelen te krijgen tijdens een drukke, snelle dag. Sourcing: een nauwe samenwerking met onze leveranciers garandeert de kwaliteit van onze producten. Onze bronnen worden gecontroleerd en voldoen aan de strenge criteria en regelt dat onze markten vraag van de klant Etherische olieen. Wij betrekken onze materialen rechtstreeks van telers en als onderdeel van onze kwaliteitsprocedures, de fabriek heeft de volledige controle van het product uit het veld tot de uiteindelijke levering, waarbinnen zij het uitvoeren van fysische, chemische en microbiologische analyses op alle vereiste stadia van het proces. Ons technisch team is volledig opgeleid en bijgewerkt in levensmiddelen procedures en controles verwerking evenals de huidige wettelijke eisen. Kwaliteitscontrole: Kwaliteitscontrole van onze producten is van het grootste belang. Onze producten zijn getest op verschillende punten van de productie en het voldoen aan strenge internationale normen Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml. De fabrieken zijn gebouwd volgens de hoogste normen die u van een modern food processing faciliteit zou verwachten.

Ik hou van de uitdrukking op de langere de houdbaarheid, hoe korter de jouwe '. Er wordt gezegd dat de vrouwtjes van toepassing meer dan 200 chemicaliën dagelijks om hun huid door het gebruik van niet-biologische huidverzorgingsproducten Volatile. Maar toch, helaas een die niet lijkt te hebben geholpen de organische oorzaak genoeg nog. Meer en meer mensen wenden zich tot organische huidverzorging (En inderdaad leven een organische levensstijl). Wij zullen niet gelukkig zijn tot iedereen leeft een organische levensstijl! Zo vaak, zal ik met mensen over de gevaren van chemische stoffen die ons omringen in het dagelijks leven, dat in de belangrijkste kunnen we voorkomen spreken. Maar toch, ik weet dat, bijvoorbeeld, een aantal van mijn vrienden zal nog steeds worden met behulp van veel chemische gevuld producten en huidverzorging thuis, terwijl op hetzelfde moment het eens zijn met elk woord dat ik zeg Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml. Er zijn zo veel van hen chemische conserveringsmiddelen in niet-biologische huidverzorging, en soms zelfs in de biologische huidverzorging (Wees voorzichtig, lees altijd het etiket). Parabenen worden nu algemeen bekend zijn schadelijk voor ons. Er zijn veel verschillende soorten parabenen (isopropyl, ethyl, propyl, methyl, benzyl, en butyl), maar er zijn ook andere chemische conserveringsmiddelen die niet goed voor ons worden afgewezen Volatile. Glycolen zijn echter te vinden in zaken als vliegtuigbrandstof en verf.

Deze lijst is verre van volledig, maar ik wilde het algemene beeld portretteren. ik zou de sceptici over het gebruik van asbest in de jaren '70 herinneren. Het werd toen gedacht volkomen veilig, maar niet te zijn nu! Deze conserveermiddelen verlengt de levensduur van producten voor eventueel ruim twee jaar. Op hemelse organische huidverzorging, gebruiken wij nooit deze conserveermiddelen. De natuur levert ons met natuurlijke conserveringsmiddelen. Bijvoorbeeld, ons lichaam scrubs zijn gemaakt met zout; Daarom is er geen noodzaak voor een extra bewaarmiddel. Onze producten bevatten essentiële oliën, waarvan er vele anti-bacteriële, dat is dus een natuurlijk bewaarmiddel. We gebruiken een zelfgemaakte conserveringsmiddel voor gebruik in een select aantal van onze producten dat zou doen anders hebben binnen een week of twee om te worden gebruikt Aroma en Bloesem therapie. Voor die we mengen biologische grapefruit zaad essentiële olie en een kleine hoeveelheid organische plantaardige glycerine. Niets anders! Vitamine E is een andere prachtige natuurlijke conserveermiddel dat we kunnen introduceren, zo nodig in toekomstige producten. Echter, de meeste van onze producten hebben een natuurlijke houdbaarheid van 12 18 maanden vanaf de datum van productie, zonder extra conserveringsmiddelen. Voor ons en onze mooie klanten Dat is meer dan genoeg!

Onze klanten gebruiken ze snel op, omdat ze vol natuurlijke, organische goedheid worden verpakt en echt werken Volatile Petitgrain (Aurantiurn Arnara) 5ml – Dus de volgende keer dat u de aankoop van een aantal huidverzorging, stoppen, denken, lezen en onderzoek! Ik was erg blij om een e-mail te ontvangen van een van onze oud-leden, maar nog steeds grote vriend, mevr. Sears en ook de zone merk visolie. Ik vergeet ze gemakkelijk om wat voor reden. Sears op ontstekingen en atletische prestaties een paar jaar geleden, was het erg in de diepte. doe ik niet, want hij heeft de neiging om dingen te ingewikkeld te maken. Zoveel de gemiddelde persoon zou nooit gelezen het grootste deel van zijn werk. Door te proberen eten te vereenvoudigen, de zone dieet gemaakt het erg ingewikkeld en verwarrend voor de meeste. Hier is een geheim (niet verder vertellen); ik heb altijd geleerd zoneparameters (Met paleo voedingsmiddelen en gecorrigeerd voor de doelen klanten), maar ik liet alles in gram. Crazzzzzy. Maar ik dacht dat de macro voedingsstoffen worden vermeld op etiketten van voedingsmiddelen en alle online voedings middelen in gram. Niet te vergeten, de gram is een vorm van maatregel gebruikt wereldwijd, waarom niet gewoon de stok met het? Enkel sayin '.