Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml

Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml

€ 7.00

Meer informatie >>

Naam: Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml
Prijs: € 7.00
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Volatile

Gedroogd fruit afkomstig uit India. Goed voor de luchtwegen. Kalmeert de spijsverteringsorganen. Wekt de eetlust op De ontwikkelde warmte op hoge druk contact gebieden hoger kan zijn dan de afbraak temperatuurgrenzen van het basismateriaal, zodat de warmte stabilisatoren worden toegevoegd om de afbraak en het verassen viscositeit vechten. In multi grade olie, is de multi-viscositeitskarakteristiek opgericht door een additief. Zuren en bijproducten van de verbranding worden geneutraliseerd door andere additieven. Een dispergeermiddel additief helpt deeltjes in suspensie Etherische olieen. Wasmiddelen toegevoegd binden verontreiniging en kapselen, en de oppervlaktespanning op een specifieke waarde te verlagen om te voorkomen verontreinigingen in suspensie en uitschakelen van de metalen motoronderdelen. Sommige reinigingsmiddelen ook interageren met de ep toevoegsel een extra niveau krijgen slijtagebescherming. De schuivende cam nokvolger interface niet wals lifter motor is een speciale ep additief, dat historisch gezien de ZDDP die nu in vrijwel alle automotive olie verminderd. Zddplustm bevat de juiste hoeveelheid ZDDP geven een 0. 13% Fosfor niveau wanneer een enkele 4 oz fles wordt toegevoegd aan een normale 5 liter olie verversen Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml. Dit niveau van zink en fosfor is het niveau ontworpen in pre OBD-II oliën. De ZDDP in de olie aanwezig kan maken dit bedrag hoger is.

Met behulp van zddplustm biedt u totale controle over de eigenschappen van de olie in de motor doordat u de volledige 5 liter hoogwaardige automotive olie van uw keuze. Hoe zit het met het gebruik van de plank additieven en aanvullingen Volatile. Automobielindustrie goedgekeurd oliën hebben altijd meer geweest dan voldoende voor de motoren die zijn ontworpen als de olie was huidige. Het gebruik van de huidige soorten olie is altijd voldoende te eisen autofabrikant en garantie eisen Historisch voldoen. geweest, met enkele uitzonderingen, nieuwere kwaliteiten hebben Vervangen van de prestaties van hun voorgangers. De verwijdering van ZDDP heeft geresulteerd in een duidelijke wijziging in die filosofie. is het nooit nodig of wenselijk is om additieven of aanvullingen op enige industrie goedgekeurde olie bevatten geweest om specificaties van de fabrikant de auto of de garantie-eisen te voldoen Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml. In vrijwel alle gevallen, uit de kast additieven bedragen iets meer dan automotive slang olie. Dus als deze additieven had eigenlijk een adequaat niveau van ZDDP, zouden zij onverenigbaar zijn met moderne motoren en garanties nietig fabrikant. te wijten zijn aan deze ongekende wending van gebeurtenissen in de emissie-eisen, moet zddplustm niet verward worden met een off the shelf additief Etherische olieen. Zddplustm moet worden beschouwd als een vervanging voor een ontbrekende olie component van cruciaal belang voor oudere auto's. Er zijn enkele dieselmotor beoordeeld oliën op de markt die nog steeds mogelijk een aantal ZDDP.

Er zijn problemen met het gebruik van deze olie in een normale benzinemotor die streng in een high performance benzinemotor kan worden. Een probleem is de grote hoeveelheid wasmiddel toevoegsel en ander is de hoge viscositeit. hoge detergens olie een lagere oppervlaktespanning lagere afschuiving drukwaarde die hoger lagerslijtage in gasmotoren kunnen veroorzaken. Een dieselmotor heeft olie met hoge detergens mogelijkheden om de grote hoeveelheid verbrandingslucht bijproducten in suspensie te houden, maar het is niet geoptimaliseerd benzinemotor. De lagertap grootte verhouding displacement een benzinemotor is ontworpen rond het gebruik van een lagere detergent olie en berust op een hoge afschuiving waardering van de olie Volatile. Het andere probleem met hoge detergentolie is dat het eigenlijk vermindert de wrijving verminderen de ZDDP biedt, met name in een hoge prestatie, hoge klepveer druk motor. De viscositeit reizigers meeste diesel beoordeling oliën is hoger dan optimaal is voor onze hogere toerentallen benzinemotoren en kan olie honger veroorzaken of dragen oververhitting bij hoge toeren. Er zijn een aantal race-oliën die een niveau van ZDDP te behouden. Racing oliën zijn geoptimaliseerd voor de korte termijn ernstige plicht, in tegenstelling tot olie ontworpen voor dag in, dag uit op straat operatie.

Het additief pakket in race olie heeft niet het hetzelfde wasmiddel kenmerken die zijn ontworpen in serviceopties olie Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 10ml – Hierdoor race oliën mogelijk niet de mogelijkheid van neutraliserende zuren en houden verontreinigingen in suspensie. Ook de breedte van de keuze van de viscositeit zo belangrijke straat motor via corrigeren een breed temperatuurbereik, is niet beschikbaar in de racerij oliën. Door het gebruik van zddplustm in aanvulling op een moderne hoge kwaliteit sm olie van de juiste viscositeit, wordt de juiste ep smering niveau zijn vastgesteld, en de olie kenmerken blijven geoptimaliseerd voor uw motor. Woo, afdeling van de chemie, University of Western Ontario, London, Ontario, Canada, N6A 5B7 en martin h. Adult klassen: Screenwriting, hiphop, komedie, make-up, sieraden maken. Bekijk ook de komende beginner volwassen kunst klassen die allemaal metro bereikbaar. Stuur dit naar vrienden als je 20% korting automatisch wanneer u betaalt voor 2 personen met een transactie slechts één keer je 2 in de winkelwagen.