Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml

Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml
Prijs: € 4.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Volatile

Gedroogd fruit afkomstig uit India. Antiseptisch. Goed voor de luchtwegen en de spijsvertering. Wekt de eetlust op U op zoek naar nieuwe nordic haar volume of over haargroei. Nee transplantaties, geen operatie, vergeet pruiken, zet de hoeden weg. Ik ben ook dol op het vertalen over onderwerpen zoals sport, mode en entertainment. Vertaling is iets wat ik graag doe en ik doe het met een groot genoegen. Op elancei ben een nieuwkomer, maar ik begon mijn freelance carrière ongeveer een maand geleden op oDesk en Russische freelance website en ik heb nu al meer dan een dozijn van succesvolle projecten inclusief vertalingen en copywriting Volatile. Zplus, LLC is een bedrijf opgericht door klassieke autoliefhebbers aan de behoeften van klassieke auto liefhebbers. We hebben gezien dat de auto-industrie in het algemeen is aan het veranderen in reactie op het milieu en de financiële druk van vandaag te voldoen, met weinig aandacht voor de klassieke auto-industrie. Wij zijn ingenieurs en auto-technici van beroep, en brengt vele jaren van probleemoplossende ervaring om de taak van het houden van onze klassieke auto's operationele en loopt beter dan nieuw. Wij hopen dat een van de oplossingen die wij hebben ontworpen voor onze eigen gebruik zal voldoen aan uw behoeften, alsook Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml. We hebben zddplustm aan de behoefte van de klassieke autobezitters voor olie die zal voldoen aan de specificaties van de originele olie waarvoor hun motoren werden ontworpen.

Als onderdeel van een inspanning te pakken ontwikkeld om de emissies van voertuigen te verminderen, de u. Epa biedt autofabrikanten credits voor een snelle implementatie alsmede straffen voor schending van emissiereductie-normen Etherische olieen. Het programma van de EPA's opgeroepen tot 100,000 kilometer katalysator leven in 2004, 120.000 kilometer per 2007, en 150.000 kilometer 2009. Om deze doelen te bereiken, autofabrikanten hebben hun olie leveranciers te verminderen of te verwijderen stoffen uit een motorolie die de levensduur, met inbegrip van de bewezen antislijtagetoevoegmiddel ZDDP (Zink). Zink en fosfor uit de ZDDP kan zijn zou verkorten onder druk gezet in kleine hoeveelheden aanwezig in de uitlaatgassen van een motor, afhankelijk van de hoeveelheid olie die wordt verbruikt bij de verbranding Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml. Fosfor wordt al aangeduid als een element dat kan bekleden de katalysator verminderen van de hoeveelheid katalysator blootgesteld aan de uitlaatgassen en uiteindelijk het verhogen van de uitstoot bij de uitlaat. Als gevolg van de epa mandaat, de fosfor niveau in motoroliën (Van de ZDDP) is gedaald sinds de invoering van sj oliën in 1996, ongeveer samenvalt met de uitvoering van de OBD-II Volatile. ZDDP met succes zijn gebruikt voor meer dan 60 jaar, en om geen superieure antislijtagetoevoegmiddel heden is ontwikkeld voor gebruik op staal. 1 ZDDP heeft een uitstekend track record op het beschermen van de schuiven van metaal op metaal cam lifter-interface.

Historisch ZDDP is toegevoegd oliën in hoeveelheden resulterend in ongeveer 0. ZDDP beschermd door een film op nokken en vlakke lifter contactpunten in reactie op de extreme druk en warmte op het contactpunt. De film zink en fosfor aldus gevormde verschaft een offer slijtvlak beschermt het basismetaal van de nok en lifter tegen slijtage. Tijdens normaal bedrijf, deze omzetting van ZDDP elementair zink en fosfor put de ZDDP niveau in de olie. nokkenassen zijn typisch slechts oppervlaktegeharde verlaat de kern ductiel sterkte. Volgens de sae bulletin, eenmaal nok slijtage bereikt 500? M (0. Teneinde motoren laatste in de afwezigheid van ZDDP te maken, vrijwel alle ic (interne verbranding) motoren die zijn ontworpen in de afgelopen tien jaar te gebruiken roller lifters Volatile. Tegenwoordig ZDDP is verminderd vrijwel alle automotive motoroliën, waardoor zij minder geschikt voor oudere motoren met niet roller lifters. Zddplustm de enige antislijtage component die opnieuw bepaalt de ZDDP niveaus motoren het klassieke auto zijn ontworpen voor, terwijl waardoor de auto-eigenaar om de basisolie van hun keuze kunnen gebruiken. Sommige van de plank toevoegsels kunnen sommige ZDDP hebben, de hoeveelheid per fles is klein, en wanneer voldoende wordt gebruikt om de juiste concentratie van ZDDP, er is een kwart of meer van niet-gespecificeerde olie die wordt geleverd samen met het Volatile Ster Anijs (Illicium Verum) 5ml – Deze verwatering van 20% van uw olie met niet nader gespecificeerde olie betekent ook dat er 20% minder van de juiste additieven pakket.

De grafiek hieronder vergelijkt de hoeveelheid ZDDP in zddplustm om gm eos, een toonaangevende additief die beweert ZDDP gebaseerd slijtage bescherming te bieden. De ounces van elk additief gegeven in de grafiek is wat je zou moeten toevoegen aan 5 liter (160 ounces) om het doel fosfor niveau in het rood. Moderne motorolie vermeld bereiken is een precieze mix van basisolie met additieven die kunnen in totaal 10% of meer van de olie door het volume. Deze additieven zijn duurder dan de basisolie in volume, en oliemaatschappijen zijn in het bedrijfsleven om winst te maken. Het gezond verstand zegt dat deze additieven is er een goede reden. Modern motorolie multipurpose fluïdum in een motor, die de warmte van hot spots en los te laten in de opvangbak, alsmede het verschaffen van smering kritieke gebieden die bescherming tegen slijtage nodig.