Vsm Aconitum Napellus D12 20ml

Vsm Aconitum Napellus D12 20ml

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Aconitum Napellus D12 20ml
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Aconitum Napellus D12 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik Hier is waarom: Natuurlijk menselijk oestrogeen oefent is het effect in het lichaam door het aanleggen van speciale sites op cellen genaamd oestrogeenreceptoren. Fyto-oestrogenen ook klink aan oestrogeenreceptoren. Echter, als ze zo, produceren ze slechts een gedeeltelijk effect. Bovendien, ze blokkeren het vermogen van echte oestrogeen te binden aan deze receptoren Vsm. Het netto effect bij vrouwen menstruatieleeftijd is het verminderen werking van oestrogeen. Dit kan een zeer nuttig effect zijn omdat, in theorie, zou het de kans op het ontwikkelen van borstkanker een vrouw te verlagen. Echter, dezelfde redenering suggereert dat fyto-oestrogenen borstgrootte moet verminderen, niet te verhogen. Verder Studies geven aan dat veel borstverstevigingsproducten aanzienlijke hoeveelheden van fyto. zelfs bevatten in ieder geval, als een borstvergroting product was een krachtig fyto-oestrogeen in voldoende hoeveelheden te bevatten om daadwerkelijk groei van borstcellen (Een zeer groot als) stimuleren het zou ook het risico van borstkanker Vsm Aconitum Napellus D12 20ml. U kunt een effect zonder de andere. Meting van oestrogene borst cel stimulatie is in feite een manier om te bepalen borstkanker risico van een stof onder studie, of het een aanvulling of een milieucontaminant.

Aldus bestaat is geen bijzondere reden om te geloven dat fyto-oestrogenen borstgrootte kunt verbeteren, noch, het zij, dat zij een dergelijk effect veilig zou produceren Vsm. Andere bestanddelen van borstvergroting producten worden gebruikt vanwege hun veronderstelde effect op het hormoon progesteron. Deze aanpak heeft een zekere logica. Wanneer genomen als pil, progesteron verhoogt borstomvang en redelijk veilig. Echter, gebeurt dat door het stimuleren van de groei en ontwikkeling van de melk producerende cellen, een effect dat de meeste niet zogende vrouwen zou willen vermijden. Het kruid chasteberry, toegevoegd aan borstvergroting producten, misschien progesteron niveaus stijgen in sommige vrouwen. 3 Echter, er is geen bewijs dat het verhoogt borstgrootte Vsm Aconitum Napellus D12 20ml. Een ander kruid op grote schaal toegevoegd aan borstvergroting producten als bron progesteron, Mexicaanse yam, in feite niet verhogen niveaus van progesteron helemaal. De wijdverbreide geloof dat het niet zo is gebaseerd op een misvatting. Voor meer informatie, zie de volledige chasteberry en Mexicaanse yam artikelen Vsm. Tal van kruiden en supplementen worden toegevoegd aan borstvergroting formules louter op grond dat ze zijn gebruikt voor enkele voorwaarde dat vrouwen. Sommige van de meer algemeen genoemd zijn onder andere damiana (een onbewezen kruiden-behandeling voor seksuele dysfunctie bij vrouwen) treft, zag palmetto (een onbewezen kruiden-behandeling bij problemen met verpleging), visolie (Eventueel nuttig voor pijnlijke menstruatie) en calcium (waarschijnlijk nuttig voor PMS) onder letterlijk honderden anderen. echter geen reden om aan te nemen dat een kruid of aanvulling gebruikt om een behandeling De niet-verwante vrouwen gezondheidstoestand zal borstgrootte te verbeteren.

Identificatie, kwantificatie en de biologische activiteit van fyto-oestrogenen in een voedingssupplement voor borstvergroting. De biologische beschikbaarheid van zuivere isoflavonen bij gezonde mensen en de analyse van de commerciële soja-isoflavonen supplementen. Vitex agnus castus extract in de behandeling van de luteale fase defecten als gevolg van latente Homeopathische Middelen. Houd er rekening mee dat deze informatie wordt verstrekt aan de zorg van een arts aan te vullen. Het is niet de bedoeling, noch impliciet naar een vervanging voor professioneel medisch advies. Bel uw zorgverlener onmiddellijk als u denkt dat u een medische noodsituatie hebben. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener voordat u begint met een nieuwe behandeling of met eventuele vragen die je hebt over een medische aandoening. heeft Pregnenolone wel de grootmoeder van alle steroïde hormonen. Het lichaam produceert uit cholesterol, en gebruikt het om testosteron, cortison, progesteron. Aldosteron maken, en alle andere hormonen in het steroid familie Vsm Aconitum Napellus D12 20ml – Een reden voor het gebruik pregnenolon is dat het niveau van veel van deze hormonen dalingen met de leeftijd. Door het nemen van pregnenolon supplementen, zeggen de voorstanders, kun je al je hormonen te houden op jeugdige niveaus. Echter, pregnenolon levels zelf niet met de leeftijd afneemt, 1 en er zijn geen aanwijzingen dat het nemen van extra pregnenolon zal de niveaus van elke verhogen andere hormonen.

Bovendien, zelfs als het deed, dat betekent niet dat het gebruik van pregnenolon is een geweldig idee. Steroïdenhormonen zijn krachtige stoffen, en ze kunnen schade als voordeel. Lang gebruik van cortisone oorzaken ernstige osteoporose termijn veroorzaken; oestrogeen kan het risico op kanker te verhogen; en anabole steroïden (gebruikt door sporters) kan de lever problemen en stress het hart veroorzaken. We hebben echt heel weinig idee wat gevolgen op lange termijn van het gebruik van pregnenolon kan meebrengen. Eigenlijk is het ironisch dat pregnenolon legaal is geclassificeerd als een voedingssupplement helemaal.