Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr

Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Aesculus Hippocastanum C30 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het Sommige mensen zijn zo gewend aan synthetische geuren hun hersenen kan het verschil van een natuurlijke niet ontcijferen geur. Zelfs iets zo gewoon als de geur van de roos een beetje kan lijken af als u hebt gebruikt om het dragen van synthetische geuren van roos. Zodra je neus gewend raakt aan de essentie van de grondstoffen is het weer moeilijk om daarna terug te keren naar ruiken synthetische geuren Homeopatisch Geneesmiddel. Het wordt alleen beledigend voor uw olfactieve systeem. Liefhebbers van parfum zijn als wonderbaarlijk kinderen als ze ruiken onze creaties die grillige en nostalgische in hun verhalen zijn. De meeste van de tijd horen we hoe geweldig het is om te dragen onze parfum en hebben het ontvouwen met alle lagen en nota's van de natuur. Wat was de drijvende kracht achter het creëren van een eerlijke handel, rauwe, handgeplukte lijn van schoonheidsproducten? Er zijn oorlogen, slavernij, kinderhandel vreselijke dingen gebeuren in de wereld van de chocolade, shea boter of bananenplantages Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr. We waren zeker niet van plan om dit soort producten te weten dat als we ons deel niet bijdragen aan de bron een ingrediënt kostbare creëren om onze producten op een verantwoorde, ethische en duurzame manier waarop we werden toe te voegen aan de problemen van de wereld.

Het is niet goed om een boer te betalen minder dan de reële lonen Homeopatisch Geneesmiddel. Het is niet goed voor ons om ggo ingrediënten te gebruiken. We wisten beter en we hadden net het beter te doen. Vertel me over hoe je de luxe factor van uw producten. hebben verheven Is het meer geweest van mond tot mond of is het altijd al in de marketing? Wanneer u ongeraffineerde, natuurlijke ingrediënten te gebruiken en uw producten effectief werken, voelt geweldig en ruiken ongelooflijke wordt het een luxe en begeerde product. Voor ons is het een werk van liefde door te gaan met deze handgemaakte beauty producten te creëren en het is zo belangrijk om gebruik maken van de beste ingrediënten die we kunnen vinden Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr. We hebben niet onze producten vervaardigd uit omdat we niet geloven dat een fabrikant begrijpt hoe belangrijk onze relaties zijn tussen producent naar de klant zijn voor ons. Marketing kan worden ontsierd, want als je niet kunt een back-up van uw beweert marketing, reclame en editorials gaan blazen in je gezicht. Wij geloven in het indruk onze moeders en onze klanten Homeopatisch Geneesmiddel. Onze moeders altijd vertelde ons om het juiste te doen en zijn klanten zijn degenen die blijven terugkomen en het behoud van ons als bedrijf. Wat zijn enkele nieuwe producten lanceren en waarom heb je de behoefte om ze te maken? We hebben zes nieuwe producten en een van hen is een complete vitamine c gel crème die we heel hard gewerkt op.

Zelfs in de natuurlijke schoonheid wereld is er zoveel verwarring, bijvoorbeeld het gebruik van vitamine C of liever de bron van de zogenaamde Vitamine C is controversieel. Veel merken gebruiken ofwel ascorbinezuur of een derivaat dat in feite slechts een fractie van het geheel en gemaakt in een lab. Zelfs de soort die je vindt op grote biologische supermarkten, komen uit China en omvatten gmo mais in productie. We besloten om een compleet vitamine c bron gebruiken van wilde geoogst Kakadu pruimen in ons product te houden is integriteit en op koers te blijven met onze missie om beter te voorzien Homeopathische Middelen. Een groot deel van de tijd dat onze klanten vragen ons om te creëren hun favoriete producten en we willen in staat zijn om dat te doen. Eerlijk gezegd waren we een beetje geschokt om te leren hoe slecht geïnformeerd is het publiek over vitamine c producten als waren we. Het heeft ons geholpen om een beter product op het einde te maken en degene die we zijn trots om op de markt te zetten. Als je moest alle, maar een van de lbf producten te elimineren, wat zou je gaan naar het product en waarom zijn? Ik denk Découverte onder de ogen reparatie serum zou de keeper zijn. Als mensen voor het eerst te proberen ze onder de indruk van het snelle en effectieve behandeling om gezwollen ogen te verminderen Vsm Aesculus Hippocastanum C30 4gr – Het idee dat natuurlijke producten niet zo goed werkt als conventionele producten is snel debunked met dit rockstar product!

Als je toevallig in Amsterdam deze week, zou fantauzzi en koning liefde te ontmoeten in persoon op een fashion week partij ze zijn hosting. La bella figura, samen met 17 andere organische en natuurlijke schoonheid merken zal deel uitmaken van een massale Amsterdam zijn modeweek evenement genaamd een nacht voor groene schoonheid op september 4, 2013 van 5 9 p. Een non-profit organisatie die gratis holistische genezing, wellness en beauty diensten aan kankerpatiënten en hun verzorgers zullen ook bij de hand met informatie over de organisatie. donaties, alsmede een percentage van alle verkopen van de avond gaat naar het goede doel. De natuurlijke schoonheid pop-up zal beschikken over de top van de biologische industrie schoonheid merken in Amsterdam Fashion Week's eerste ooit, alle organische schoonheid locatie en zal dienen als een informatieve hot plek voor het opleiden, bemonstering evenals winkelen organische en natuurlijke schoonheid merken zul je wilt hebben op uw niet toxisch product radar. Toe te voegen aan de educatieve component, speciale gasten, waaronder celebrity make-up artist Katey Denno.