Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st

Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Ailanthus Glandulosa D6 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het ik eigenlijk niet kon zitten of bewegen bij allen en voelde als flauwvallen, zelfs tijdens het liggen. Ik heb nog nooit zoiets overkomt mij in het verleden. Ergens rond juli, toen ik voor het eerst begon ziek, voelen de hele tijd uitgeput en het ervaren van rare steken in mijn benen, die vervolgens reisden naar mijn armen, polsen en lies, ik wist dat er iets moest verkeerd te zijn Homeopathische Middelen. Ik geplande afspraak mijn eerste arts met een huisarts, omdat de universiteit bijna 4 jaar geleden, en daarna bleef het web zoeken naar een antwoord op al mijn pijnlijke ellende. (Ze moeten echt toe een disclaimer op hun logo: Niet voor de gemakkelijk gealarmeerd. Na het overtuigen van mezelf dat ik werd geplaagd door een aantal verschrikkelijke spier-, bot-, gewrichts-, zenuw- en neurologische aandoeningen, ik verbannen mezelf uit WebMD helemaal en besloten om het te wachten. Op de dag van mijn afspraak laatste donderdag, ik gelost al mijn angsten aan mijn nieuwe arts een van die, naast een groot aantal verschrikkelijke lichamelijke disfuncties was een eenvoudige vitamine B12-tekort Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st. Hoe heb ik voor het eerst horen van deze? Twitter de meest betrouwbare bron op het internet.

Natuurlijk, toen een collega-loper (Ik kan me niet herinneren wie meer) vertelde me dat ze had gehoord van die vreemde pijnscheuten kunnen worden veroorzaakt door een tekort aan vitamine B12, ik besloten om de reactie te negeren Homeopatisch Geneesmiddel. Maar met een sterke behoefte om te weten waarom mijn lichaam was niet mij en dit was helemaal afgezien van het feit dat mijn schenen mij waren het voorkomen van het lopen begon ik te onderzoeken. Het blijkt dat, hoewel de vitamine B12 tekorten worden doorgaans gekenmerkt door een verlies van gevoel of tintelingen in de vingers en tenen, in tegenstelling tot pijnscheuten rond het lichaam, de rest van de symptomen leken al te bekende vermoeidheid in de voorhoede van deze waslijst Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st. Toen de dag eindelijk aangebroken voor mijn langverwachte cheque up, ik kwam naar het kantoor van de dokter op het ergste voorbereid. Ik heb slecht nieuws voor je, meldde hij na een grondige intake, fysieke en bloed werk. Mijn dokter ging op me te vertellen dat de pijn was waarschijnlijk de oorzaak van een oude, slepende virus, en dat aan vitamine B12 deficiënt zijn, moet je in principe bestaan op een dieet van brood (niet-versterkte, dat is) en water Homeopatisch Geneesmiddel. Vertaling: Het grootste probleem dat ik te maken had was een ernstig geval van hypochondrie. Maar terwijl ik was enigszins 1: 2, ik was nog niet tevreden. In plaats daarvan, ik was ervan overtuigd dat er moest een ander antwoord voor degenen die pijnscheuten in mijn lichaam te zijn.

De volgende week, ik het kantoor van mijn arts geroepen om het verkrijgen van mijn bloeduitslagen. Aangezien het blijkt, ik heb erfelijke bloedarmoede en, je raadt het al, een vitamine B12-tekort. Een paar dingen die je moet weten over de reden waarom vitamine B12 is zo belangrijk. Vitamine B12 is oplosbaar in water en vond zowel in eten en te vullen formulier. Het is van nature aanwezig in dierlijke producten, met inbegrip van vis, vlees, gevogelte, eieren, melk en melkproducten. Het is niet aanwezig in plantaardige bronnen, hoewel het kan worden gevonden in verrijkte granen en zaden Vsm. Vitamine B12 is nodig voor een goede vorming van rode bloedcellen, neurologische functie en metabolische functie. Een tekort aan vitamine B12 kan leiden tot bloedarmoede, vermoeidheid, zwakte, constipatie, gevoelloosheid, tintelingen, verwardheid en slecht geheugen. Om duidelijk te zijn, ik was het niet technisch gebrekkig op het tijdstip van mijn afspraak. Zoals mijn nieuwe doc uitgelegd, is het raadzaam dat onze bodiesLevels van b12 ergens tussen de 200 en 1100 mcg val. Ik belde in op 211 (En dit was slechts enkele dagen nadat een kater die resulteerde in een enorme verlangen naar vlees en de snelle consumptie van een torenhoge plaat van Deli vlees; een zeer niet vegetarisch daad die zou kunnen hebben aanzienlijk verrijkt mijn niveau). (Raves als dit soms leiden tot een behoefte aan vlees van kalkoenen Vsm Ailanthus Glandulosa D6 Globuli 200st – Weinig wist ik het was eigenlijk maakt me gezonder.

Toch is het op geen enkele manier verwonderlijk dat ik heb mezelf toegestaan (Is het slecht dat ik zie het als iets wat ik heb gedaan om mijn lichaam?) Om een tekort te worden in een vitamine die zo belangrijk zijn voor ons wezen lijkt. Het consumeren van een grotendeels vegetarisch, soms veganistische, dieet na jaren en jaren en jaren van de consumptie van elk deel van de boerderij is ongelooflijk nuttig zijn in sommige opzichten en ongelooflijk uitdagend in anderen. Het belangrijkste onderdeel van dit proces, denk ik, is het nu luisteren naar mijn lichaam en gehoor geven aan die uitdagingen die zich voordoen geweest. Het goede nieuws is dat stap 1 is om gewoon voorraad op vitamine B12 supplementen. Vorige week Kwam ik naar mijn lokale cvs en gescand mijn verschillende opties, het kiezen van een natuurlijk klinkende merk van inslikbare 1000 mcg vitamine B12 pillen over de kersensmaak kauwtabletten generieke soort.