Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml

Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Antimonium Tartaricum D4 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het Effectieve behandelingen van het geheugen klachten bij gezonde oudere volwassenen kunnen zich moeten richten op het verbeteren van zelfdiscipline en zelf-concept. Naarmate de bevolking van de Nederland leeftijden, de incidentie van en bezorgdheid over geheugenstoornis toename. Mensen met een negatieve herinnering zelfevaluaties melden vaak hun zorgen aan huisartsen, geheugen klinieken en neurologen Homeopathische Middelen. Sommige onderzoekers hebben ontdekt dat subjectieve geheugenklachten van middelbare leeftijd en oudere volwassenen zijn geen verband met objectieve prestaties van het geheugen (E. Kahn, Zarit, Hilbert, en Niederehe 1975; Zelinski, burnight, en Lane, 2001), zelfs in longitudinale studies (E. Poitrenaud, malbezin en Guez, 1989). Anderen hebben gevonden dat subjectieve geheugen is gecorreleerd met objectieve geheugenprestaties op middelbare leeftijd en oudere mensen (E. Levy cushman en Abeles, 1998; vijvers en Jolles, 1996), maar het effect grootte is meestal klein Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml. Derouesne, Lacomblez, Thibault, en leponcin (1999) werd geconcludeerd dat negatieve subjectieve geheugen bij oudere volwassenen kunnen dus meer een psychologisch symptoom vertegenwoordigen dan een uiting van leeftijdsgebonden achteruitgang van het geheugen.

Naast reflecterende belangrijke zorg van de patiënten deze klachten vertegenwoordigen ook serieuze kosten en uitdagingen voor de gezondheidszorg Homeopatisch Geneesmiddel. een grote uitdaging voor de ontwikkeling van interventies voor de onterechte negatieve evaluaties van hun geheugen gerapporteerd door sommige oudere volwassenen. De meeste behandelingen zijn gericht in plaats van objectieve, niet subjectief, geheugen (Floyd en Scogin, 1997). Een onderdeel van de uitdaging is het identificeren van de variabelen, behalve objectieve geheugen vermogen, die verband houden geheugenklachten. In zijn bespreking hoofdstuk Niederehe (1998) Aanbevolen een klinisch gedifferentieerd model geheugen klacht verklaren ouderen Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml. Hij suggereerde dat kenmerk, staat, contextuele en gezondheid variabelen kunnen ook worden betrokken. Vroeger onderzoek heeft depressie gevonden om een correlaat van het geheugen zelf ratings (E. 1975), hoewel recent onderzoek, zoals dat door Pearman (2003). Vond dat depressie werd alleen betrekking op vermeende geheugen vermogen en niet te ervaren frequentie van problemen met het geheugen Vsm. Pearman hypothese dat gevoel van eigenwaarde was een drijvende kracht in het geheugen van de klachten in plaats van depressie, met name bij niet-depressieve ouderen. Dat wil zeggen, de evaluatie van het geheugen zo slecht is een onderdeel van negatieve globale zelfevaluatie. Dus, zoals gerapporteerd in Pearman en storandt (2004).

We hebben ons gericht op de eigenschap variabelen, zoals zelfvertrouwen, vergezeld van een subjectieve geheugenklachten door ouderen. Met name in volgorde van binnenkomst een stapsgewijze regressieanalyse en de bijbehorende toename in de r2 haakjes, vonden we dat (. 03) Uitleg 36% van de variantie geheugen klacht. Depressie geen belangrijke voorspeller geheugen klacht relatief gezonde bestudeerde steekproef. En neuroticisme zijn brede constructies, in wezen de tweede orde factoren. Costa en McCrae (1995) hebben gesuggereerd dat, binnen elke persoonlijkheid dimensie, er zijn facetten (Hoofdzakelijk eerste orde factoren) die in combinatie met de gehele constructie te vormen Homeopatisch Geneesmiddel. Ze beschreven zes facetten voor elk domein. De namen voor elk facet zijn afgeleid van de items die bijdragen aan het. De facetten zijn competentie, orde, plichtsbesef, prestatie streven, zelfdiscipline, en deliberatie. wordt competentie als de zin dat een bekwame en effectieve voelt; bestelling wordt omschreven als de mogelijkheid om georganiseerde krijgen; plichtsbetrachting wordt beschreven als de zin dat men gebonden is aan één van de beginselen en verplichtingen; prestatie streven wordt beschreven als ambitieniveau en motivatie; zelfdiscipline is de mogelijkheid om zowel te beginnen taken en voert hen tot aan de oplevering; en overleg wordt omschreven als de neiging om te denken alvorens te handelen Vsm Antimonium Tartaricum D4 20ml – Binnen neuroticisme, angst is de neiging angstig en nerveus te zijn; boos vijandigheid is de neiging om woede en frustratie te ervaren; depressie is de neiging om te ervaren depressieve beïnvloeden; zelfbewustzijn is de neiging om schaamte en verlegenheid te ervaren; impulsief is de neiging niet driften beheersen zijn; en kwetsbaarheid vertegenwoordigt kwetsbaarheid voor stress. Ons belangrijkste doel in het huidige onderzoek was om te bepalen welke facetten van en neuroticisme zijn betrokken bij de relatie tussen persoonlijkheid en subjectieve geheugen. Onze vorige studie heeft niet de maatregelen van de persoonlijkheid facetten omvatten. Daarom, in deze studie bieden we duidelijker inzicht in het geheugen klachten en helpen begeleiden toekomstige interventies ontwikkeling. Bijvoorbeeld, zou een andere ingreep benadering worden gebruikt als het facet van de orde waren de voorspeller van subjectieve geheugen dan als bevoegd waren de voorspeller. Men zou vertegenwoordigen een mogelijke relatie tussen organisatorische vermogen en de subjectieve geheugen; de andere zou een relatie tussen zichzelf effectiviteit en geheugenklachten vertegenwoordigen.