vsm calcarea fluorica lm6 *

vsm calcarea fluorica lm6 *

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: vsm calcarea fluorica lm6 *
Prijs: € 13.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, A t, m C, Vsm

Bestel vsm calcarea fluorica lm6 * van Vsm bij DeOnlineDrogist.nl. Inhoud 80GN. Bestel voor eur 13.73! Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt contact opnemen met onze klantenservice Dit suggereert dat anti-oxidanten de mogelijkheid hebben om de bloed-hersenbarrière en kan lokaliseren hersengebieden belangrijk voor het leren en geheugen! Blueberry anthocyanen helpen zorgen voor onze netvliezen worden beschermd tegen ongewenste zuurstof schade en uv-stralen van de zon. In 2008, onderzoekers aan de Universiteit van Parijs gebruikt bosbessen anti-oxidanten om te testen op een menselijke netvlies celmodel die onderhevig zijn aan oxidatieve stress was geweest (2) A t. Het netvlies is gelegen in een zeer zuurstofrijke omgeving en dus is ongelooflijk gevoelig voor oxidatieve schade. De blauwe bes extracten daadwerkelijk bijgedragen tot de bescherming van het menselijk netvlies cellen van TBHP geïnduceerde cytotoxiciteit (dat is gewoon een mooie naam voor cellen die zijn behandeld met een harde chemische cellulaire apoptose ofwel celdood induceren). De extracten geholpen om cellevensvatbaarheid vergroten en oxidatieve stress en mitochondriale apoptose. dalen na 24 uur de bosbessen behandeling TBHP geïnduceerde cytotoxiciteit was volledig geremd was vsm calcarea fluorica lm6 *. Uv B-stralen van de zon veroorzaken oxidatieve stress op de ogen (voor langere tijd, dat is de zon is goed voor ons lichaam niet vergeten!), Dus het begrip van de mechanismen van bosbessen anti-oxidanten en de effecten die ze hebben op ons netvlies is belangrijk in het helpen voorkomen van schade aan het netvlies van de natuurlijke manier.

Als we oefeningen die zijn zeer ruw op ons lichaam uit te voeren, lopen we het risico de kans op het verwonden van onze spieren A t. De antioxidanten in bosbessen daadwerkelijk helpen met het herstellen van onze spieren na zo'n zware inspanning die helpt te verminderen na de training blessures. Onderzoekers aan de Appalachian State University onderzocht of bosbessen of vitamine C verbruikt voor 7 dagen het bedrag van oxidatieve stress en cytokine veranderingen zou beperken volgende extreme oefening. Hoewel het uitoefenen is zeer gunstig, intens of lange duur aërobe oefening, evenals hittestress, bleken sterk te verhogen oxidatieve stress vsm calcarea fluorica lm6 *. onderwerpen uitgeoefend in de hitte, in een gecontroleerde studie. bosbes polyfenolen waren het meest effectief in het verminderen van de hoeveelheid reactieve zuurstof species in het bloedserum, met vitamine C die weinig tot geen effecten (3). Bovendien zware inspanning en het vermogen om oxidatieve stress (bij personen die liep 2. 5 uur) te genereren, werd gevonden, in een andere studie, sterk worden geremd door gebruik bosbessen langdurig (250grams van bosbessen, dagelijks, gedurende zes weken) Vsm. Natural killer cellen steeg (Dit is een goede zaak natural killer cellen zijn cruciaal voor het aangeboren immuunsysteem), evenals de concentratie van anti-inflammatoire cytokines met de diëten rijk aan bosbessen, in vergelijking met controles (Niet gevoed bosbessen) (4). De antioxidanten in bosbessen ook helpen de kans op het ontwikkelen van kanker, zoals borst-, colon-, slokdarmkanker en darmkanker.

Flavonoïde rijke vruchten en diëten die in de hoge consumptie van deze vruchten te verminderen hebben de mogelijkheid om de ontwikkeling en de ernst van bepaalde kankers en vaatziekten beperken. Fytochemicaliën in bessen (en andere vruchten), vooral de bosbessen (zoals flavonoïden zoals anthocyaninen, flavonolen en proanthcyanidins), kan ontsteking verminderen, tegen oxidatieve stress, en moduleren interacties en expressie van genen in het lichaam in verband met de ziekte-proces (5) Enkelvoudig van A tot Z. Onder de diverse studies waaruit de effecten van bosbessen polyfenolen en hun vermogen om kanker te bestrijden, een bepaalde studie viel mijn oog. Deze studie werd uitgevoerd in het centrum voor menselijke voeding aan de Universiteit van Californië. Onderzoekers aan deze universiteit vond dat bramen, zwarte frambozen, bosbessen, cranberry, rode framboos, aardbei en extracten (Alle ongelooflijk rijk aan antioxidanten) remde de groei en gestimuleerd apoptose (celdood) van menselijke kankercellen in vitro (6). Kankercellen normaal prolifereren bij een ongelooflijk hoge snelheid (Afhankelijk van het type kanker), maar deze bes extracten waren voldoende om de inhibitie van celproliferatie van kankercellijnen gebruikt verhogen (borst, oraal, dikke darm en prostaat tumor cellijnen) vsm calcarea fluorica lm6 * – Berry extracten gestimuleerd apoptose van de kankercellijnen, wat betekent dat de polyfenolen in bessen sterk genoeg te bestrijden en doden kankercellen! (2005) anthocyanen in bosbessen gevoede ratten ouder worden centraal gevonden en kan het geheugen verbeteren. (2008) Oxidatieve stress modulatie met behulp van polyfenolen rijke bosbessen: Toepassing op een menselijke netvlies celmodel. Journal francais, d'Ophtalmologie, 31, 975 980. (2003) Het verbruik van bosbes polyfenolen vermindert oefening geïnduceerde oxidatieve stress in vergelijking met vitamine C. (2011) Effect van bosbes inname van NK-cel tellingen, oxidatieve stress en ontsteking vóór en na 2. Applied Physiology, voeding, en metabolisme, 36, 976 984. (2007) van de Amerikaanse veenbes en bosbes: Bewijs voor een beschermend effect tegen kanker en vaatziekten. Moleculaire voeding en food research, 51, 652 664.