Vsm Iris Versicolor D6 20ml

Vsm Iris Versicolor D6 20ml

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Iris Versicolor D6 20ml
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Iris Versicolor D6 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik van Of u nu op een vast inkomen of niet, is het noodzakelijk dat u een Medicare supplement verzekering plan dat alle gaten achtergelaten door originele Medicare en dekt vinden niet ten koste van uw gezondheid of financiële welzijn. Het belang van het vinden van de perfecte plan is dat dit het verschil in het redden van je leven zou kunnen zijn. Wat dit betekent is dat alle van het supplement verzekering plan voordelen zijn hetzelfde, ongeacht van welk bedrijf u uw plan te kopen via Homeopathische Middelen. Bijvoorbeeld als u een New Hampshire Medigap verzekering plan g van aarp kopen, zal het u dezelfde dekking en voordelen als een plan g van wederzijdse van Omaha, blauw kruis blauwe schild, of humana geven. De Slechts twee varianten tussen med supp plannen zal worden in de bedrijven overnemen en tarieven. Jouw New Hampshire staat manager is een erkende en gecertificeerde veld verzekeraar die in staat zijn om uw gezondheidstoestand te beoordelen en te bepalen of u in aanmerking via de telefoon Vsm Iris Versicolor D6 20ml. Laat onze licentie zal zijn en gebonden New Hampshire staat manager geef je je persoonlijke medicare tarief en analyse voor uw volgende Medicare supplement verzekering plan door het invoeren van uw postcode in en klik theGoButton.

De EcoTools snelle volume styler haar borstel zorgt voor prachtige, snelle klap outs en styling, terwijl wreedheid gratis haren verdelen moisturizers haar voor de ultieme glans Homeopatisch Geneesmiddel. Volgens de Environmental Working Group, slechts 1 van de 10 commerciële zonnebrandmiddelen zijn veilig en slechts 3 van de 5 van de 1608 zonnefilters beschouwd getest uw huid volledig te beschermen tegen de zon. Er zijn twee belangrijkste UV-stralen die mogelijk schadelijk zijn voor de huid. UVA-stralen zijn overvloediger en dringen dieper in de huid, waardoor ze schadelijker dan de UVB-stralen. Hoewel UVB-stralen zijn essentieel voor een goede gezondheid in korte doses, zijn ze verantwoordelijk voor zonnebrand omdat ze de neiging om te verblijven op het oppervlak van de huid Vsm Iris Versicolor D6 20ml. Als gevolg daarvan werden UVB-stralen de schuld voor het veroorzaken van huidkanker. De spf (Skin beschermingsfactor) rating-systeem meet de mogelijkheid voor een zonnescherm aan UVB-stralen blokkeren niet het meer schadelijke uva stralen. Met andere woorden, een zonnebrandcrème met een SPF van 50 zal blokkeren al UVB-stralen, maar kan geen UVA-stralen niet blokkeren Vsm. We weten nu dat de UVB-stralen zijn niet de belangrijkste oorzaak van huidkanker is de UVA-stralen die zijn schadelijker. In de handel, 3 van de 5 zonnefilters niet adequaat ons te beschermen tegen huidkanker veroorzaken UVA-stralen. Wat erger is, is dat al 30 jaar zijn zonnebrandmiddelen is het blokkeren van de goede UVB-stralen, terwijl het laten van de schadelijke UVA-stralen.

Terwijl zonnebrandcrème te gebruiken is toegenomen, zo heeft de incidentie van huidkanker. Huidkanker tarieven zijn gestegen tot meer dan een miljoen gevallen per jaar in de Nederland. 2009 is het eerste jaar zien we zonnefilters beweren bescherming tegen zowel UVA- en UVB- stralen. Maar vergeet de SPF op het etiket waarborgt enige bescherming tegen UVB, die de goede stralen. Belangrijker, de UVB-stralen maken vitamine D, die de huid tegen de zon als de botten van osteoporose beschermt. Lage vitamine D zijn ook gekoppeld aan ongeveer 16 verschillende tumoren zoals huidkanker, auto-immuunziekten, cardiovasculaire ziekten, hoge bloeddruk, slechte cognitieve functie, dementie en aanleg voor erfelijke of familiaire ziekten Homeopathische Middelen. zonnebrandmiddelen, omdat UVB blokkeren, zijn gemeld aan vitamine D-spiegel in het bloed met 97 99%, wat ons allemaal in groot gevaar. In 1978 werd de FDA beloofd om een uitspraak te doen over zonnebrandmiddelen, te informeren en ons te beschermen, maar we wachten nog steeds op. Dus we, de consument moet raden welke zonnebrandcrème is veilig en effectief te blokkeren zowel UVA en UVB stralen. Terwijl overmatige blootstelling aan de zon huidkanker kan veroorzaken, het onderzoek toont aan dat het een groter risico is het gebrek aan blootstelling aan de zon, wat leidt tot lage niveaus van vitamine d Vsm Iris Versicolor D6 20ml – De extreme denken dat elke blootstelling aan de zon is schadelijk wordt opnieuw gedachte. Voor de aanmaak van vitamine D je moet 10 tot 15 minuten in de felle zon op je huid (zonder zonnebrandcrème) elke dag.

Na 10 tot 15 minuten, toen de huid begint een roze voortgezet UV blootstelling kan veroorzaken. De precieze hoeveelheid tijd die nodig veilig te zijn en vitamine D is afhankelijk van het huidtype, gezonde functie en de hoeveelheid natuurlijke pigment in de huid. (I zal een nieuwsbrief te schrijven binnenkort op wat je moet weten over vitamine D en hoe het te krijgen). Er zijn slechts een paar actieve zonnebrandcrème ingrediënten die effectief te blokkeren zowel UVA en UVB stralen. De enigen die zowel veilig en effectief voor zijn uva en UVB bescherming zijn zinkoxide en titaniumdioxide, die niet doordringen in de huid. Vermijd zonnebrandmiddelen met oxtinoxate, octisalate, oxybenzon of homosalaat. Deze chemische stoffen zijn giftig en hebben een hoge absorptie tarieven door de huid. Ze fungeren als ofwel irriterende stoffen, allergenen, hormoonverstoorders of kankerverwekkende stoffen. Zie hieronder voor een evaluatie van de meest voorkomende zonnebrandcrème ingrediënten.