Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr

Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, J t, m L, Vsm

Vsm Kalium Muriaticum LM30 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik Ik denk dat een van zijn favoriete geschenken dit jaar, waren deze kleine zakjes in de ons uit gerecyclede fietsbanden, dat hij kreeg van mijn ouders. Natuurlijk, de vruchtbaarheid begint met een gezond seksleven. Blijf op de hoogte voor meer van het nieuws en reviews die u moet weten over de wereld van seksuele enhancement. apoaequorine, een calcium-bindend eiwit oorspronkelijk geïsoleerd uit de Aequorea victoria soorten kwallen, kan verbeteren van de verschillende domeinen van de cognitieve functie bij oudere volwassenen ervaren milde maar lastige impairment Vsm. De binnenkort te verschijnen madison geheugen studie, waarbij 218 volwassenen, in de leeftijd van 40 91 jaar, met zelf gerapporteerde geheugen betreft, blijkt dat de dagelijkse consumptie van een voedingssupplement met 10 mg apoaequorine, kunnen verbeteren scores op een aantal objectieve metingen van de recall, uitvoerende functie, en cognitie. Onderzoekers beoordeeld elke patiënt met behulp van de cogstate suite van gestandaardiseerde, computer-based cognitieve functie testen Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr.

Het systeem omvat: De groton doolhof leertaak, de groton doolhof uitgestelde recall taak, en de ene kaart leertaak, en de internationale boodschappenlijstje test, onder anderen. testsessies duurde tussen de 35 en 60 minuten, afhankelijk van de snelheid van de patiënt. De onderzoekers gebruikten ook de ad8 dementie screening interview, het bepalen van de omvang van een eventuele cognitieve disfunctie in elk geval Homeopathische Middelen. De patiënten werden vervolgens gerandomiseerd in een 2: 3 verhouding tot 90 dagen van de behandeling met placebo capsules (met witte rijst meel) of identieke capsules met rijstmeel plus 10 mg apoaequorine. Ze werden opnieuw getest met de cogstate taakreeksen op dagen 8, 30 en 90 na de start van de behandeling. Alle patiënten hadden zorgen over geheugenverlies. De onderzoekers uitgesloten degenen met een voorgeschiedenis van ongecontroleerde hypertensie, onbehandelde psychose of depressie, of uitgedrukt significant neurologische ziekten Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr. Er waren 148 vrouwen en 70 mannen afronding van de studie; ze hadden een gemiddelde leeftijd van 62 jaar. Het placebo-arm bestond uit 92 proefpersonen, en de apoaequorine arm had 126. De madison geheugen studie werd uitgevoerd door onderzoekers van Quincy bioscience. Nutraceutische bedrijf dat een apoaequorine supplement product heeft ontwikkeld Vsm.

Hoewel afgeleid van een marien coelenterate, apoaequorine zeer vergelijkbaar is aminozuursequentie van een humaan endogeen calcium bindend eiwit. neuronale cellen moeten lage cytosolische calcium handhaven om goed te functioneren. Naarmate mensen ouder worden, is er een daling endogene calcium bindende eiwitten, wat leidt tot een geleidelijke toename van cytosolische calcium, en een geleidelijke disfunctie van de neuronen. leeftijdsgerelateerde intracellulair calcium disregulatie geassocieerd indicatoren van cognitieve disfunctie en dementie, zoals het amyloïd precursor proteïne mutaties apo E4 expressie, amyloïde plaquevorming, tau-eiwit en synaptische dysfunctie. Preklinische studies apoaequorine aantonen dat het intracellulaire calciumgehalte kan reguleren, en neuronen beschermen tegen ischemische celdood. In die zin is een nieuwe aanpak voor de preventie leeftijd gerelateerde cognitieve afname. Patiënten die apoaequorine vertoonden een significante verbetering van de prestaties op de groton doolhof leertaak tussen baseline en dag 90 J t/m L. Deze test beoordeelt het vermogen van een persoon om een weg te vinden door middel van een 100 x 100 raster van tegels op basis van trial and error tegel selectie. Het aantal fouten gemaakt bij het oplossen van het doolhof puzzel daalde met 18. Het placebo-behandelde patiënten vertoonden een 10. Het effect was nog groter op de groton doolhof recall taak, die het onderwerp vraagt om het doolhof oplossen pathway ze tijdens eerdere ontdekt reproduceren het leren gedeelte van de test.

Mensen die apoaequorine toonde een vermindering van 29% in het aantal fouten van baseline tot dag 90; die op placebo liet een 4 Vsm Kalium Muriaticum LM30 4gr – Dit suggereert apoaequorine heeft een sterk positief effect op de korte termijn geheugen functie. De ene kaart leertest flitsen beelden van speelkaarten. Elke keer als er een kaart wordt getoond, vraagt het systeem als deze kaart is geweest voordat getoond. Zestig procent van de apoaequorine patiënten vertoonden verbeterde prestaties ten opzichte van baseline tot dag 90. Ook zij verbetering van de prestaties op de internationale boodschappenlijstje recall taak, die proefpersonen gevraagd om items uit een boodschappenlijstje ze werden eerder getoond herinneren toonden in de testsessie. Hoewel de verandering van basislijn tot dag 90 waren significant voor beide taken, de verschillen tussen de apoaequorine en placebogroepen waren. placebo behandelde patiënten vertoonden ook verbeteringen in deze twee taken. De onderzoekers gezegd ongeveer cognitieve verbeteringen bij proefpersonen die een matige toonde tot ernstige cognitieve stoornissen bij aanvang, maar deze veranderingen waren niet statistisch significant.