vsm lachesis mutus cmk *

vsm lachesis mutus cmk *

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: vsm lachesis mutus cmk *
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, J t, m L, Vsm

Bestel vsm lachesis mutus cmk * van Vsm bij DeOnlineDrogist.nl. Inhoud 20GN. Bestel voor eur 12.67! Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt contact opnemen met onze klantenservice Helaas, dit zou niet de laatste keer dat rv zou hebben wat ik noemde een ooginfectie. Rv begon steeds vaker flare ups en ze werden steeds moeilijker en moeilijker te behandelen. De dierenarts begonnen met behulp van interne steroïden, omdat hij werd steeds immuun voor alle zalven in zijn ogen. Op dit punt, ik begon te doen wat onderzoek op eru omdat ik nooit had van gehoord. Ik had geleerd dat de dierenarts die nodig is om uit te komen elke keer rv had een flare-up om ervoor te zorgen dat de ERU was niet van invloed zijn hoornvlies, want als de dierenarts waren om hem op steroïden te zetten, het zou hem blind Enkelvoudig van A tot Z. Ik heb ook geleerd dat niet veel mensen waren bekend met deze ziekte en er was geen genezing. De ziekte was begint te beïnvloeden levensstijl rv's, omdat hij niet kon worden gereden toen hij werd behandeld, en als het slecht weer moest hij in blijven, (Winden, bugs, warm weer trekker eru flare ups). Net toen ik kreeg uit de routine van het aanroepen van de dierenarts elke week, werd de ERU beginnen helaas verhuizen naar zijn rechter oog vsm lachesis mutus cmk *. dit was geen normale flare up; hij een zweer dat al erg genoeg om hem blind voor een korte periode van tijd was had ontwikkeld.

Als dat niet genoeg was slecht nieuws, ook hij had ontwikkeld een cataract in het linkeroog waardoor hij zijn visie te verliezen. ik moest maken regelingen voor hem om een examen bij nieuwe bolton midden in Pennsylvania de volgende dag. Ik herinner me hoe moeilijk het was de dag te krijgen; mijn arme paard kon niets zien en had echt een harde tijd om in de trailer Enkelvoudig van A tot Z. Rv heeft een diepgaand oogonderzoek bij nieuwe bolton centrum en de dokter vertelde me dat zijn lens in zijn linkeroog was verschoven en zelfs als we waren te verwijderen zijn cataract, hij zou nog steeds niet in staat zijn om te zien, maar zijn rechteroog was behandelbaar. New bolton centrum belandde zetten een cathedar door zijn manen leidt in zijn rechter oog. Ze behandelden het oog 6 keer per dag op te helderen de zweer vsm lachesis mutus cmk *. Rv kwam thuis met de cathedar in, en ik bleef om het te behandelen voor een aantal weken. Op dit moment, ik was al op zoek naar het verkrijgen van rv implantaten voor beide ogen. De implantaten zijn ontworpen onder het bot moet worden ingevoegd van het oog en ze geneeskunde los om zo vaak te eru flare-ups te controleren. Rv was gepland voor een operatie een paar maanden later. chirurgie Rv's ging goed; Hij was thuis in 3 dagen J t/m L. Toen hij thuis kwam, had ik merkte dat hij niet eten en was niet zichzelf. Ik ontdekte later dat hij had opgepikt een virus ergens langs de weg. Onnodig te zeggen, hij ontwikkelde ook een oplaaien, (Wanneer de immuniteit van een paard naar beneden gaat, ERU-aanvallen).

De implantaten niet de kans krijgen om te werken, omdat ze nemen 6 8 weken om de behandeling te beginnen, en helaas rv was zo immuun voor elk geneesmiddel dat niets anders werkte, hetzij. We namen hem alles af, en waren van plan te laten de implantaten hun werk doen. Op dit punt, hij kon alleen licht en schaduwen te zien via deze rechter oog en er was geen garantie dat hij niet meer zou krijgen flare ups. I was niet blij met deze resultaten en deed wat onderzoek op een aantal andere methoden. Dit is toen ik begon met behulp van de kruiden-behandelingen! Na het spreken met vele kruiden artsen, zet ik samen een plan voor rv. Ik was van plan om zijn lever en nieren van alle giftige stoffen ontgiften en beginnen met het opzetten hem op kruiden dagelijks J t. Tot op heden is hij op het volgende: CIPEX (Circulation), oog ondersteuning (Vermindert ontstekingen), super immuun booster, vitamine C (stress), en vitamine B12 (Eru paarden hebben een tekort). Rv is op de kruiden sinds mei 2010 en hij is oplaaien gratis, (Laat Ik herinner u eraan dat, voordat deze werd hij met flare ups wekelijks). Hij heeft niet vol zicht weer in zijn rechter oog, maar de ERU is dunner geworden en hij was meer dan alleen maar schaduwen en licht kan zien. Rv kan zien wat close up objecten! Rv is terug in een manege routine, en gaat uit met een pony elke dag. Ik werkte met hem op om hem in een routine en hem te laten weten zijn grenzen!

Ik kijk ook het weer om te controleren of de voorwaarden zijn ok voor hem om uit te gaan vsm lachesis mutus cmk * – Het beste advies dat ik kan elk paard eigenaar geven is geduldig met je paard te zijn. Het zal tijd voor hen om te passen te nemen! Ik gaf veel tijdens de tijd dat hij was echt ziek om te werken met hem! Ik wilde hem weer in een normaal leven te krijgen en wilde hem om gelukkig te zijn. Ik wil ook ik wist toen wat ik nu weet. Ik zou rv eerder hebben gezet op de kruiden meteen en gekregen van de implantaten. Hij kan nog steeds zijn gezicht als dat gebeurd is. Ik verhaal rv's delen te helpen onderwijzen andere paardeneigenaren die waar ik zijn was. Mijn dierenarts is erg onder de indruk en kon geen vooruitgang rv's geloven dat de laatste keer dat hij hem zag! Tijd is niet aan uw kant met eru, en het zal blijven aanvallen als je het niet onder controle krijgen, waarvan ik geloof dat de kruiden en implantaten hebben gedaan voor rv! Zijn beeld is hieronder, die werd gehouden in oktober van 2010.