vsm lycopus europaeus 12k *

vsm lycopus europaeus 12k *

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: vsm lycopus europaeus 12k *
Prijs: € 15.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, J t, m L, Vsm

Bestel vsm lycopus europaeus 12k * van Vsm bij DeOnlineDrogist.nl. Inhoud 80GN. Bestel voor eur 15.85! Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt contact opnemen met onze klantenservice Grote structurele homologie bestaat tussen sommige vitamine K afhankelijke factoren, en met name tussen factoren VII, IX en X en proteïne C. Ze hebben bovendien een vergelijkbaar moleculair gewicht (56,000, 57,000, 59,000 en 62,000, respectievelijk). De gelijkenis van deze moleculaire functies veroorzaakt daardoor moeilijkheden bij de isolatie van deze factoren. Het doel van de onderhavige uitvinding specifiek dit obstakel te overwinnen en een werkwijze voor te stellen waarmee geactiveerde proteïne C snel worden verkregen uit een fractie verrijkt bloed in meer of mindere mate in proteïne C Vsm. Het is in feite aangetoond door de uitvinders dat aprotinine, die een polypeptide van dierlijke oorsprong van 58 aminozuren, remt apc. Aangezien de interactie reversibel, was het mogelijk om APC bij onoplosbaar aprotinine zuiveren. Het uitgangsmateriaal bevattende proteïne C kunnen uit verschillende bronnen. Dit kunnen verschillende fracties verkregen door technieken van bloed fractionering, bijvoorbeeld het materiaal als zogenaamde PPSB-fractie of fracties zoals PPSB pre eluaat fracties verkregen bij ethanol fractionaction of fracties verkregen voorafgaande reiniging, hetzij zoals, bijvoorbeeld, beschreven in Europese octrooiaanvrage nr.

138222, of fracties rijk aan eiwitten c zoals beschreven, bijvoorbeeld, in British Journal of Hematology, 1988, 70, 436 440 vsm lycopus europaeus 12k *. Volgens een bijzondere uitvoeringsvorm van de uitvinding is het uitgangsmateriaal een concentraat van protrombinecomplex Vsm. De proteïne C aanwezig in het concentraat wordt geactiveerd daarin door trombine die wordt gegenereerd in de genoemde uitgangsmateriaal door toevoeging van calcium, waarbij dat calcium vervolgens verwijderd om activatie van de proteïne C toe dat de trombine in situ. In dit geval wordt de calcium toegevoegd aan het uitgangsmateriaal op een concentratie tussen 10 en 100 mm, en vervolgens daaruit verwijderd door dialyse of diafiltratie. De binding van de APC wordt bij voorkeur uitgevoerd bij een pH tussen 7 en 9, in het algemeen bij een optimale pH van 8-8. 4, met een geschikte ionische sterkte ten hoogste 0 vsm lycopus europaeus 12k *. De daarbij gevormde complex tussen aprotinine en APC voldoende stabiel te worden onderworpen aan een vooraf elutie met zoutoplossingen zonder apc losraakt. Om het apc elueren, elutieomstandigheden het complex dissociëren worden vastgesteld, in het bijzonder extreme pH-waarden, met name pH-waarden tussen 1 en 3. De geactiveerde proteïne C kan ook worden vervolgens verzameld door elutie met een oplossing die een chaotroop middel, bijvoorbeeld KSCN of NaSCN Enkelvoudig van A tot Z. De chaotrope middel zal worden verwijderd door dialyse.

Het complexvormende reactie is zeer specifiek en het geëlueerde product geen factor II, factor VII, factor IX en factor X, hetgeen het geval is wanneer de grondstof in PPSB fractie en de opbrengst zeer bevredigend. Zoals hierboven vermeld, de fractie behandelde moet eiwit C in geactiveerde vorm bevatten; Deze activering kan worden uitgevoerd op verschillende manieren, met gebruikmaking van trombine, of met de specifieke activator van eiwit C geëxtraheerd uit slangengif, of alternatief de natuurlijke activator bestaande uit trombine en trombomoduline. Sommige fracties kunnen al bevatten eiwit C in geactiveerde vorm; in dit geval zal activatie uiteraard overbodig. De voorbeelden hieronder zijn bedoeld om andere voordelen en kenmerken van de onderhavige uitvinding tonen J t/m L. Het uitgangsmateriaal voor dit voorbeeld is een proteïne C verkregen. Een plasma subfractie rijk aan eiwitten c geadsorbeerd op een kolom van anti-eiwit c monoklonale anti lichamen onoplosbaar op cyanogeen bromide geactiveerde Sepharose 4b (Pharmacia). Het monoklonale antilichaam gebruikt herkent eiwit C niet herkent apc. Een voor elutie wordt uitgevoerd met 50 mM Tris HCl-buffer pH 8, 0. Elutie wordt uitgevoerd met 3m kaliumthiocyanaatoplossing uitgevoerd. De verkregen wordt geconcentreerd en gedialyseerd met 75 mM NaCl gebufferd op pH 8 eluaat.

Een oplossing van eiwit C wordt daarbij verkregen, en zowel de verhouding van antigeen eiwit concentratie en SDS PAGE elektroforese vertonen een hoge mate van zuivering vsm lycopus europaeus 12k * – Deze activatoren kunnen worden toegevoegd aan de fractie in oplossing of kan onoplosbaar op een matrix. In het laatste geval wordt de activering uitgevoerd ladingsgewijs of op een kolom. 2 ml immuungezuiverd geactiveerde proteïne C wordt op een kolom (1. 5) van aprotinine Sepharose 4b (Pharmacia) gebracht (5 mg aprotinine per ml gel) geëquilibreerd met 50 mM Tris HCl pH 8, 75 mM NaCl. A pre elutie uitgevoerd met 50 mM Tris HCl pH 8, 0. 1 N HCl-oplossing en de pH weer onmiddellijk gebracht 8. Bepaling van de amidolytische activiteit, de stollingsactiviteit en ook laurell anti proteïne C eendimensionale blijkt dat geactiveerd proteïne C wordt alleen in het HCl eluaat. Het uitgangsmateriaal voor dit tweede voorbeeld is een concentraat van het protrombinecomplex (PPSB). De proteïne C in dit preparaat wordt geactiveerd met een activator als voor voorbeeld 1. 100 Ml uitgangsmateriaal wordt op een kolom (1. 5) Als aprotinrn Sepharose 4b (Pharmacia) (5 mg aprotinine per ml gel) geëquilibreerd met 50 mM Tris HCl pH 8, 0 gebracht. Een voor elutie wordt uitgevoerd met 50 mM Tris HCl pH 8, 0.