vsm mercurius cyanatus d12 *

vsm mercurius cyanatus d12 *

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: vsm mercurius cyanatus d12 *
Prijs: € 15.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, M t, m O, Vsm

Bestel vsm mercurius cyanatus d12 * van Vsm bij DeOnlineDrogist.nl. Inhoud 25ML. Bestel voor eur 15.85! Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt contact opnemen met onze klantenservice Het is revolutionair vibe platform wint snel aan tractie tussen farmaceutische bedrijven en high profile academische en overheid laboratoria, en blijkt een markt veranderende technologie met een breed scala aan toepassingen. Bioscale's vibe eiwit meettechnologie platformprovides zeer gevoelige, robuuste en reproduceerbare eiwit detectie en kwantificering in een volledig geautomatiseerde lopen instrument. Het systeem wordt aangedreven door het bedrijf eigen akoestisch vlies microdeeltjes (AMMP) technologie, die magnetische microdeeltjes analyt gemaakt met systemen (MEMS) sensoren voor niet optisch akoestische detectie combineert M t/m O. Bioscale akoestische meetsysteem heeft vele voordelen ten opzichte van concurrerende technologieën, zoals de mogelijkheid om eerder unmeasureable gegevens zoals kwantificering van biomarkers in tumoren meten, misfolded eiwitten, en heteromeren. Daarnaast gevoeligheidsniveaus de vibe hebben belangrijke implicaties voor de ontdekking van biomarkers en detectie voor diagnostiek en de ontwikkeling van geneesmiddelen, zei vorst en Sullivan senior analist christi vogel vsm mercurius cyanatus d12 *. Het is echter grootste voordeel is het is de schaalbaarheid en het vermogen uitgroeien tot een breed toepassingsgebied buiten eiwitanalyse in de toekomst.

Om deze problemen op te lossen, bioscale gericht op het automatiseren van het proces vereenvoudigen assay ontwikkeling en ruilen optische detectie voor een niet optisch, akoestisch gebaseerd detectiesysteem Vsm. Met een MEMS sensor voor detectie kon het bedrijf om de gevoeligheid, miniaturisatie, directe meting verbeteren, en de betaalbaarheid van het eiwit analyse technologie. Dit detectie systeem vervangt het omvangrijk, indirecte, en dure optische detectie die traditioneel wordt gebruikt in proteomics laboratoria. Ondertussen, het gebruik van magnetische microdeeltjes voor het vangen vermindert monstermatrix interferentie en geeft een snelle transportsysteem uit de patroon cellen aan het sensoroppervlak. Het helpt de analyse van specifieke eiwitten tot zeer lage niveaus snel, nauwkeurig en voordelig vsm mercurius cyanatus d12 *. Verder, als een open systeem, de vibe platform stelt onderzoekers in staat om hun eigen antilichamen en reagentia te gebruiken om sandwichassays ontwikkelen, een handige en voordelige functie. Frost en Sullivan's concurrerende benchmarking blijkt dat de flexibiliteit om de behoeften van de onderzoeker te ontmoeten met veel aanpasbare onderdelen, zoals als test strategie en het formaat, debiet, reagentiaverbruik, en het aanpassen van incubatietijd versus gevoeligheid, is de sleutel tot het succes van het platform, merkte vogel Vsm.

Daarnaast kan de toepassing van de technologie uit te breiden tot ver buiten eiwit analyse, het toevoegen van meer waarde aan de platform als nieuwe toepassingen ontstaan ? Bioscale van AMMP technologie kan analyten in een groot aantal monstermatrices. Zoals celkweek, totaal bloed, serum, plasma, urine, ontlasting en eten, dat meer toekomstige toepassingsmogelijkheden biedt in klinische diagnostiek meten en voedsel testen. Bovendien is de technologie veel analyt soorten buiten eiwitten, zoals DNA, kleine moleculen, hele cellen, bacteriën, virussen en hormonen. In de toekomst, vorst en Sullivan meten verwacht technologie bioscale kenbaar maken in een breed scala van toepassingen in eiwit onderzoek, genomics, klinische diagnostiek, de ontdekking van biomarkers, en de rest van de drug discovery pijplijn M t/m O. Elk jaar, vorst en Sullivan presenteert deze award aan het bedrijf dat een innovatief element hasdeveloped in een product dat door gebruik te maken van leading edge technologieën. Frost en Sullivan best practices awards worden toegekend aan bedrijven in een verscheidenheid van regionale en mondiale markten voor die opmerkelijke successen en superieure prestaties op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Marktanalisten vergelijken marktpartijen en beoordelen prestaties door middel van diepte-interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek naar best practices in de industrie te identificeren. Bioscale heeft haar hoofdkantoor in Lexington, ma vsm mercurius cyanatus d12 * – Frost en Sullivan, de groei partnerschap bedrijf, werkt samen met klanten om visionaire innovatie die richt zich op de hefboomwerking mondiale uitdagingen en aanverwante groeimogelijkheden die zal maken of breken de huidige marktdeelnemers. Onze groei partnerschap ondersteunt klanten bij het aanpakken van deze mogelijkheden en de integratie van twee belangrijke elementen rijden visionaire innovatie: De geïntegreerde waarde propositie en het partnerschap infrastructuur. Dit geldt ook voor onze 360 graden onderzoek, uitgebreide industrie dekking, carrière de beste praktijken, alsmede onze wereldwijde aanwezigheid van meer dan 40 kantoren. Al meer dan 50 jaar, we zijn het ontwikkelen van groeistrategieën voor de wereldwijde 1000, opkomende bedrijven, de publieke sector en de investering gemeenschap.