Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr

Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Mercurius Solubilis 200K is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het totale gemelde ernstige ADE per miljoen doses van 100 mg. Gewijzigd met toestemming van chertow et al. In 1947, Nissim 7 ingevoerd ijzer saccharide voor iv injectie en concludeerde dat deze vorm van ijzer was veiliger en meer geschikt voor parenterale toediening. Dextran onder het ijzeroxide kern, waardoor afgifte van vrij ijzer voor infusie die goed voor een lage incidentie van bijwerkingen Vsm. biologische beschikbaarheid van ijzer plaatsvond via opname van ijzer dextran deeltjes in het systeem latere afbraak. Rapid hematologische responsen waargenomen met een lage incidentie van bijwerkingen. Echter, patiënten ontwikkelen of hebben antidextran antilichamen en grotere dextran moleculen, met name voorgevormde, kan anafylaxie veroorzaken, zoals beschreven bij de toediening van HMW id. Hoewel relatief zeldzaam, deze reacties hebben geleid tot de aansporing om parenterale ijzer te vermijden, tenzij extreme klinische omstandigheden waren aanwezig en de andere opties niet beschikbaar Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr. HMW id was de enige parenterale ijzer product beschikbaar tot de jaren 1990. Hoewel gepubliceerde artikelen in de wereldliteratuur 9, 10 getuigt het nut van iv ijzer in het behandelen van ida, het was pas in 1980 dat de eerste prospectieve studie over het klinisch gebruik van iv ijzer in de Nederland verscheen.

11 Vierhonderd eenenzeventig patiënten met ida ontvangen iv ijzer in verschillende doses Homeopatisch Geneesmiddel. Alle patiënten reageerden, maar drie werden beschouwd anafylactische reacties, met symptomen en tekenen met inbegrip van ademstilstand, hypotensie, purpura, cyanose, kortademigheid, syncope, piepende ademhaling te hebben gehad, en netelroos. De auteurs concludeerden dat iv ijzer moet worden gereserveerd voor de omstandigheden waarin oraal ijzer niet kan worden gebruikt. HMW id bleef op de farmacopee en was een kleine product tot de invoering van recombinant humaan erytropoëtine (epoëtine alfa), de eerste erytropoëse stimulerend middel (ESA) in 1989 Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr. Epoetine werd voor het eerst gebruikt voor de behandeling van anemie bij nierdialyse patiënten. Hoewel de meeste patiënten reageerden op epoëtine, sommigen niet. 12 verschillende verklaringen voor een suboptimale respons werden gevonden, maar vaak de mislukking werd aangetoond dat als gevolg van een absoluut of functioneel ijzertekort als toediening van iv ijzer hersteld responsiviteit. 13 Functionele ijzertekort (Iron beperkt erytropoëse) wordt elders beoordeeld in deze sessie Vsm. Parenterale ijzer therapie is vervolgens een belangrijke aanvulling op het verkrijgen van geworden en onderhouden van een adequate hemoglobinegehalte bij patiënten met terminale nierziekte en andere ziektebeelden. Hoewel relatief zeldzaam, ernstige acute overgevoeligheidsreacties op HMW id opgetreden. Een zwarte doos waarschuwing werd geplaatst in de bijsluiter, en een test dosis nodig was.

In 1991, een besmette partij tot het terughalen van het product wereldwijd. Serendipitously, tegelijkertijd, laag molecuulgewicht ijzerdextraan (LMW id) (toegevoerde, Schein farmaceutische nu watson farmaceutica, Inc, Morristown, NJ) werd voltooien registrational proeven in de Nederland en vrijgegeven voor klinisch gebruik in 1992. Met behulp van moleculaire blueprinting, Fisons vastgesteld dat dit product bevatte lager molecuulgewicht dextran met minder variatie tussen de zijketens Homeopatisch Geneesmiddel. De oorspronkelijke vorm van hmw id werd verwijderd uit de amerikaanse markt in 1991 en het is de productie stopte in 1992. In 1996, een andere hmw id (Dexferrum, amerikaanse regent farmaceutica, shirley, ny) werd goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA), hoewel LMW id behield de grote meerderheid van de dialyse markt. Beide ijzer dextrans vereist een test dosis en had zwarte doos waarschuwingen. In 1999, ijzer gluconaat (FG) (Ferrlecit, Schein, dan watson farmaceutica, nu sanofi aventis), nadat hij beschikbaar is in Europa voor vele jaren, werd geïntroduceerd in de Amerikaanse markt als een veiliger alternatief voor ijzerdextraan. Een historisch overzicht van het gebruik van fg in europa en ijzer dextranen in de Nederland vond geen sterfgevallen toe te schrijven aan fg, maar op zijn minst 31 tot dextran strijken, en dat gesloten fg veiliger was, te wijten aan het ontbreken van de dextran envelop.

14 Een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde cross-over studie met eenmalige toediening van fg in 2338 hemodialysepatiënten gevonden maar een ernstige allergische reactie en geen fataliteit. 15, 16 Zij verder gemeld dat, bij patiënten die eerder gevoelig voor ijzer dextran, reacties op fg waren ongewoon, maar ook 7 maal vaker voor dan mensen zonder voorafgaande ijzer gevoeligheden. 16 Vrijwel alle 2338 patiënten hadden voorafgaand ijzer dextrans Vsm Mercurius Solubilis 200K 4gr – ontving in november 2000, ijzer sucrose (Is) (Venofer, Nederland regent geneesmiddelen) werd goedgekeurd in de Nederland. Het had ook lang gebruikt in europa, ontbrak een dextran jas, en werd gemeld aan een veiligheidsprofiel vergelijkbaar met fg hebben. 17 Zwarte doos waarschuwingen verschijnen niet in de bijsluiters van hetzij FG of en een testdosis niet aanbevolen. Vervolgens fg en grotendeels vervangen het gebruik van ijzer dextranen bij ons dialysepatiënten.