Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr

Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Pulsatilla Pratensis D200 is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het Katka kan een of meer therapieën voorschrijven in het onderstaande menu iv of maak een individuele iv protocol gericht op uw specifieke behoeften. Het helpt ook bij de genezing bij toediening vóór en na de operatie. mineralen en sporenelementen mineralen zijn essentieel factoren van het metabolisme, medeplichtigheid aan vitaminen in de juiste wijze uitvoeren van hun vele metabolische functies, hetgeen zal bijdragen aan de productie van energie, zelf repareren, en ontgifting Homeopatisch Geneesmiddel. Bijvoorbeeld, magnesium is zelf verantwoordelijk voor meer dan 300 verschillende metabolische reacties in het lichaam, maar het is gevonden deficiënt in 80% van de Amerikanen zijn. Het wordt ook gebruikt om snelheid herstel van de operatie en gedurende detoxificatiebehandeling. Dit iv levert vitaminen, mineralen en aminozuren als hulp bij beide fasen van leverontgifting en ondersteuning gal productie en eliminatie van gal uit de lever Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr. Aangewezen voor vele voorwaarden waaronder pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, vette lever, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hoofdpijn, slapeloosheid, ontsteking, of zelfs een kater. Hoge doses vitamine C helpt bij wondgenezing, helpt toxinen en zware metalen te neutraliseren, en blijkt een zeer ondersteunende therapie bij kankerbehandeling.

Tijdens het chelatie, EDTA heeft het vermogen om zware metalen zoals lood, cadmium, kwik en andere binden, waardoor het een krachtige therapie zware metalen vergiftiging Homeopatisch Geneesmiddel. Het is ook met succes toegepast bij patiënten met cardiovasculaire ziekten zoals atherosclerose, diabetes en slechte circulatie door het vermogen om calcium te binden en verwijderen geaccumuleerde plaqueopbouw. Het is belast optimale gezondheid cel en celfunctie door het handhaven juiste membramen. Pc is gebruikt in Europa voor de behandeling van atherosclerose en plaque opbouw jarenlang. Door het cel-ondersteunend en regeneratieve eigenschappen en het is belangrijk functie vetmetabolisme, het is effectief voor vele aandoeningen van het zenuwstelsel (Alzheimer, Parkinson, multiple sclerose, en stemmingsstoornissen), de lever (alcoholische leverziekte, vette lever, hepatitis, hoog cholesterolgehalte, eczeem) en de darm (prikkelbare darmziekte, ziekte van Crohn en ulceratieve colitis) Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr. Fosfatidylcholine verhoogt ook de effectiviteit van glutathion en wordt daarom gebruikt om ontgifting te ondersteunen (vooral van het zenuwstelsel en de lever Homeopatisch Geneesmiddel. Het helpt de energie en de bloedstroom naar de zenuwen, alsmede de effectiviteit van vitamine C en E en andere antioxidanten.

Alfaliponzuur is aangetoond dat intracellulaire glutathion niveaus herstellen toenemende niveaus in de hersenen, en ook om te helpen verminderen insulineresistentie; daarom wordt het gebruikt om te helpen bij diabetische neuropathie, evenals atrofie van de hersenen, alzheimer, en atherosclerose.) Deze iv is zeer effectief voor urologische problemen, zoals interstitiële cystitis en musculoskeletale problemen, zoals scleroderma, fibromyalgie, en reumatoïde artritis. Msm gecombineerd met n acetyl cysteïne en glutathion een effectieve behandeling kwik vergiftiging, omdat het helpt om het effect van kwiktoxiciteit neutraliseren. Het ondersteunt wondgenezing, helpt spieren herstellen en organen te herstellen. Aminozuren zijn belangrijkste voorlopers van de hersenen en het vervoer moleculen verbeteren daarmee de gezondheid van de hersenen en de algehele gezondheid van de cellen en de communicatie Vsm. Glutathion is een belangrijk onderdeel van de gezondheid van de cel. Het is een krachtige intracellulaire antioxidant aanwezig in elke cel van het lichaam, te beschermen tegen schade door vrije radicalen, en helpen het lichaam ontgiften en herstel van cellen. Het kan ook helpen om hersenfunctie ondersteunen, stimuleren het immuunsysteem en voorkomen tegen oxidatieve stress, een van de belangrijkste precursors ontsteking en chronische ziekte. waterstofperoxide (H2O2) geproduceerd nature in de cellen. Het stimuleert het immuunsysteem om bacteriën, virussen, schimmels en parasieten bestrijden Vsm Pulsatilla Pratensis D200 4 gr – Het verhoogt zuurstof in de longen beïnvloedt het endocriene systeem door de productie van progesteron en schildklierhormoon en verlagen de productie van stresshormonen en bootst ook insuline. Iv waterstofperoxide werd gebruikt om vele aandoeningen zoals acute en chronische infecties (koude, griep, Epstein Barr virus, cytomegalovirus, herpes virus, ziekte van lyme), long te behandelen (astma, COPD, emfyseem), hart- en circulatiestoornissen (hartritmestoornissen, hartaanval, vasculaire hoofdpijnen), en ziekte van Parkinson, ms, artritis en vele andere aandoeningen. Medical ozon wereldwijd met succes gebruikt voor meer dan 60 jaar. Ozon heeft krachtige antibacteriële, anti virale, anti schimmel eigenschappen en het vermogen om toxine te neutraliseren, versterken het immuunsysteem en verhogen de levering van zuurstof naar alle weefsels.