vsm senega 200k *

vsm senega 200k *

€ 15.50

Meer informatie >>

Naam: vsm senega 200k *
Prijs: € 15.50
Tags: Homeopathische Middelen, Enkelvoudig van A tot Z, S t, m V, Vsm

Bestel vsm senega 200k * van Vsm bij DeOnlineDrogist.nl. Inhoud 80GN. Bestel voor eur 15.85! Mocht u vragen hebben over dit product dan kunt contact opnemen met onze klantenservice Genoemd eisers clint eskenski en Camden brady beschrijven lood verweerder BPI sport als een ongelooflijk succesvol bedrijf dat produceert, distribueert, verkoopt, en verkoopt een verscheidenheid van vermeende voedingssupplementen voor de consument. RPowder en tablets, Roxylean ecaAndRx6 (Gezamenlijk theproducts. ') Deze producten worden beweerd voedingssupplementen die worden verkocht voor gebruiken als bodybuilding en gewichtsverlies supplementen. R wordt op de markt gebracht als een pre workout bodybuilding supplement Enkelvoudig van A tot Z. Roxylean en RX6 worden verkocht asFat burningWeight supplementen. Echter, de producten bevatten een gevaarlijke amfetamine als ingrediënt dat een ernstig gevaar voor de gezondheid oplevert en heeft potentieel levensbedreigende bijwerkingen. Het ingrediënt, die zogenaamd afkomstig is van de olie van de geranium plant, is bekend onder vele namen, including1,3, 'methylhexanamine, AndGeranainine (Hierna te asDmaa'). Op het moment dat eisers clint Eskenazi en Camden brady. gekocht en gebruikt de producten, ze waren niet op de hoogte van de producten die een gevaarlijke stimulerend middel, DMAA, waarvan het gebruik verboden is door verschillende atletische organisaties, en de verkoop van die in bepaalde landen geheel verboden vsm senega 200k *. DMAA werd gepatenteerd door Eli Lilly and Company in 1944 en later op de markt gebracht, te beginnen in 1971, onder de trademarkForthaneFor gebruik als neusdruppels en als een behandeling voor hypertrophied of hyperplasic mondweefsels Enkelvoudig van A tot Z. DMAA is een vasoconstrictor en het centrale zenuwstelsel stimulant die op de wereld anti doping agentschap ('Wada') en Major League Baseball ('Mlb “) lijsten van verboden stoffen. De verkoop van DMAA is volledig in Canada en Nieuw Zeeland verboden.

Onlangs heeft DMAA populariteit gewonnen met jongeren als designer drug gebruikt inParty pillen. Bovendien, hoewel DMAA wordt beweerd dat een extract van geranium olie meeste DMAA in producten die momenteel op de markt is whollysyntheticDmaa, in laboratoria volledig vervaardigd en wordt niet afgeleid uit de geraniuminstallatie enkele wijze vsm senega 200k *. In feite, eisers op de hoogte zijn en geloven en op basis daarvan beweren dat de DMAA in producten van BPI is puur synthetische. Aanzienlijk, recente studies hebben ook geconcludeerd dat er geen DMAA dan ook in geraniumolie, dat DMAA is niet uit geraniumolie gewonnen, en dat alle DMAA op de markt is synthetisch. Omdat DMAA is een volledige synthetische stof, het is niet aDietary ingrediënt, en de producten van BPI zijn notDietary supplementsAs deze begrippen zijn gedefinieerd door de toepasselijke regelgeving uitgevaardigd door de u Vsm. De aanklagers zeggen dat DMAA heeft een zeer gevaarlijke bijwerkingen. Onder verwijzing naar een Washington Post nieuwsbericht, de klasse vorderingen die don caitlin, een pre eminente anti doping wetenschapper, vertelde de post die DMAA is chemisch verwant is aan amfetamine en efedrine, en kan fataal verhogen de hartslag en het bloed druk. De bezorgdheid over de veiligheid in verband met DMAA zijn goed gedocumenteerd, onder meer over de DMAA is een gevaarlijke en verslavende stof die hoofdpijn, misselijkheid en beroerte kan veroorzaken. Om het nog erger te maken, DMAA wordt veel gebruikt als aDesigner drugIn dangerousParty pillen, The klacht stelt.

De klasse vorderingen: Bpi gaat nog een stap verder in het marketing regeling door middel van valse, misleidende en ongefundeerde claims met betrekking tot de veiligheid en effectiviteit van de producten die beweert dat BPI kent zijn geheel zonder verdienste of wetenschappelijke onderbouwing om te lokken nietsvermoedende consumenten in het kopen van de producten, de rechtszaak beweert Homeopathische Middelen. De aanklagers willen restitutie en klasse schadevergoeding voor de wet schendingen van de consument, oneerlijke concurrentie, valse en misleidende reclame, schending van expliciete garantie en schending van impliciete garantie. zijn ze vertegenwoordigd in hogere rechter door gregory scarlett. Hier zijn de verdachten: Bpi sport llc, BPI sports Holdings Inc. Brian farma ii llc, en BPI opdrachtgevers derek Ettinger en james Grage. Noch het advocatenkantoor noch BPI sports gereageerd op verzoeken om commentaar gemaild vsm senega 200k * – Ben Denk je aan een supplement? Voordelen van. misschien niet de meest fundamentele vitamine die kan worden opgenomen door een atleet te zijn. Voor een lichaam om te werken bij het maximale vermogen, moet worden versterkt met een multiplex dispositie van dwingend voedingsstoffen. Becoming schamele in verlamt metabole routes die vlekkeloze efficiëntie te produceren en uw prestaties verergert. Vermijd dit! Routine opname van een supplement kan helpen verzekeren dat er essentiële cofactoren voor overvloedige metabolische chemische reacties.

Ook wel OPC voor oligomere procyanidinen of pcos voor procyanidolic oligomeren zijn een klasse van voedingsstoffen die tot de flavonoïde familie. Te vinden in vele planten, met name den bast, druivenpitten, en druiven huid. Echter, blauwe bosbes, cranberry, zwarte bessen, groene thee, zwarte thee, en andere planten deze flavonoïden bevatten ook.