Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr

Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr
Prijs: € 12.50
Tags: Homeopathische Middelen, Homeopatisch Geneesmiddel, Vsm, Vsm

Vsm Sepia Officinalis 50MK is een homeopatisch geneesmiddel. Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september 2012 niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik Reactieve zuurstofsoorten zijn zeer reactieve oxidant moleculen die endogeen geproduceerd door regelmatige metabolische activiteit, levensstijl activiteit en dieet. Ze reageren met cellulaire componenten, waardoor oxidatieve schade aan dergelijke kritische cellulaire biomoleculen zoals lipiden, eiwitten en DNA (Halliwell 1994; Witztum 1994; ames en anderen 1995; Pincemail 1995) Homeopathische Middelen. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze schade een belangrijke rol bij het ontstaan van verschillende chronische ziekten spelen. Antioxidanten zijn beschermende middelen die reactieve zuurstof species inactiveren, en derhalve aanzienlijk vertragen of verhinderen oxidatieve schade. Antioxidanten zoals superoxide dismutase, catalase en glutathion peroxidase nature in menselijke cellen. Verder antioxidanten zoals vitamine E, vitamine C, polyfenolen en carotenoïden zijn verkrijgbaar voedingsmiddel. De rol van dieet antioxidanten, zoals vitamine C, vitamine e, carotenoïden en polyfenolen, in ziektepreventie heeft veel aandacht gekregen in de afgelopen jaren (Halliwell en anderen, 1995; Sies en Stahl 1995; Campbell en anderen 2004; reboul en anderen 2005; kun en anderen 2006; Ignarro en anderen 2007) Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr.

Deze antioxidanten lijken een breed scala aan anti-kanker en anti-atherogene eigenschappen (Ziegler 1991 hebben; blok 1992; RIMM en anderen 1993; Halliwell en anderen, 1995; Sies en stahl 1995; Kritchevsky en anderen 1998) en leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD) (Beatty en anderen 1999) Homeopatisch Geneesmiddel. Deze observaties kunnen de epidemiologische gegevens die erop wijzen dat diëten rijk aan fruit en groenten worden geassocieerd met een verlaagd risico op tal van chronische ziekten (Blok en anderen uit te leggen 1992 Steinmetz en Potter 1996). Een dieet antioxidant gedacht belangrijk voor bescherming tegen oxidatie te zijn is lycopeen, waarvan tomaten een belangrijke voedingsbron (Clinton 1998 rao en agarwal 1999) Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr. Lycopeen is een carotenoïde bioactieve aanwezig veel groenten en fruit. Lycopeen, vergelijkbaar met andere carotenoïden, is een natuurlijk vet oplosbare pigment gevonden in bepaalde planten en micro-organismen, waar het dient als een accessoire lichtverzameling pigment en om deze organismen tegen de toxische effecten van zuurstof en licht te beschermen. Lycopeen is een van de meer dan 600 carotenoïden in de natuur gevonden, en Willstatter en Escher (1910) voor het eerst gemeld is het isolement procedures Homeopatisch Geneesmiddel. Carotenoïden kan worden gekarakteriseerd als koolwaterstof carotenoïden, zoals lycopeen en en bèta; caroteen of oxycarotenoids, die xanthofylen zoals luteïne zijn (Isler 1973).

De relevantie van carotenoïden voor de menselijke voeding en gezondheid is van oudsher beperkt tot die bezitten pro vitamine een activiteit, zoals en alfa; caroteen en en bèta; caroteen. Echter, andere carotenoïden ook gekomen als belangrijke voeding fytochemicaliën. Onder deze carotenoïden met mogelijk gunstige anders dan een rol als vitamine biologische activiteiten voorloper, lycopeen, in het bijzonder, is degene met de meest veelbelovende implicaties voor de gezondheid. Van de meer dan 50 voeding carotenoïden, lycopeen, hoofdzakelijk gevonden in tomaten en tomatenproducten, is de meest voor in de Westerse voeding en de meest voorkomende in menselijk serum. Eerst werd geïsoleerd door hartsen (1873) Van tamus communis l Vsm. Bessen als een dieprode kleur kristallijne pigment. Millardet (1875) Verkregen een ruw mengsel bevat lycopeen uit tomaten, verwijzend naar het als solanorubin. Duggar (1913) Bedoeld lycopeen als lycopersicon in zijn werk waarin de effecten van de groei-omstandigheden op het is de ontwikkeling. Schunck (1903) Gave lycopeen is de naam na het tonen van dat dit pigment van tomaat had een andere absorptiespectrum dan caroteen uit wortelen. Het is de belangrijkste carotenoïde verantwoordelijk voor de rode kleur van tomaten en is voorgesteld als de belangrijkste fytochemische verantwoordelijk voor de gunstige effecten van tomaten.

Als gegevens voor het lycopeengehalte voedingsmiddelen die de afgelopen jaren zijn geworden groeiend aantal aanwijzingen heeft een omgekeerd verband tussen de consumptie van tomaten rijk aan lycopeen en het risico van verschillende soorten kanker en vaatziekten Vsm Sepia Officinalis 50MK 4gr – Lycopeen is een natuurlijk pigment aangemaakt in planten en micro-organismen, maar niet door dieren. Het is een carotenoïde, een acyclisch isomeer van s caroteen. Lycopeen is een sterk onverzadigde koolwaterstof met 11 geconjugeerd en 2 geconjugeerde dubbele bindingen. Als polyene ondergaat cis trans isomerisatie geïnduceerd door licht, warmte-energie, en chemische reacties (Zechmeister en anderen 1941; Nguyen en Schwartz 1999). De kleur van lycopeen is te wijten aan het is veel geconjugeerde koolstof dubbele bindingen. Elke dubbele binding vermindert de energie die nodig is voor de elektronen om de overgang naar een hogere energie-staten, waardoor het molecuul voor zichtbaar licht absorberen van progressief langere golflengten. Lycopeen goeddeels het zichtbare spectrum, zo blijkt red.