Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml

Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml
Prijs: € 17.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Bodylotion, Weleda

De Weleda Bodylotion Evening Primrose is een van de heerlijke nieuwe producten uit de Weleda Evening Primrose lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gezichts- en lichaamsverzorging van de ouder wordende, rijpe huid vanaf 50 jaar. Weleda Evening Effect van vitamine D suppletie op de spierkracht, gang en balans bij ouderen: een systematische review en meta-analyse. Om systematisch en kwantitatief synthetiseren het effect van vitamine D-suppletie op de spierkracht, gang, en balans in oudere volwassenen. Medline, Embase, Cochrane Library, bibliografieën van geselecteerde artikelen, en eerdere systematische reviews werden doorzocht tussen januari 1980 en november 2010 voor in aanmerking komende artikelen Bodylotion. Ouderen (? 60) Deelnemen aan gerandomiseerde gecontroleerde studies naar het effect van extra vitamine d zonder een oefening ingreep op spierkracht, gang, en de balans. De gegevens werden onafhankelijk van elkaar gehaald, en de studie kwaliteit werd beoordeeld. Meta-analyse met behulp van een vaste effects model werd uitgevoerd en de i (2) Statistiek werd gebruikt om heterogeniteit beoordelen. Van 714 potentieel relevante artikelen, 13 voldeden aan de inclusiecriteria Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml. In de gepoolde analyse, vitamine D-suppletie leverde een gestandaardiseerd gemiddeld verschil van 0. Wat betreft de dosering frequentie regime, maar een studie toonden een gunstig effect op het met een grote dosis. Een effect op gang is niet aangetoond, hoewel verdere evaluatie wordt aanbevolen.

Hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor voor een hartaanval of beroerte Huidverzorging – Alledaags. De bloeddruk geeft de weerstand geproduceerd telkens wanneer de hartslag en stuurt het bloed stroomt door de aderen. De piekwaarde van de druk die wordt uitgeoefend door deze krimp is de systolische druk. Tussen beats het hart zich ontspant en de bloeddruk daalt. De laagste meting wordt aangeduid als de diastolische druk. waarden boven dit niveau is een belangrijke risicofactor voor een hartaanval en beroerte. Borderline tot matige hoge bloeddruk is meestal asymptomatisch Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml. Ernstige hypertensie geassocieerd met verhoogde slaperigheid, verwardheid, hoofdpijn, misselijkheid en overgeven. Hoewel medische handboeken staat dat de oorzaak onbekend is in 95% van de gevallen. Genetics zeker een rol spelen, maar de oorzaak van hoge bloeddruk is nauw verwant aan leefstijl en voedingsfactoren. Iedere belangrijke leefstijlfactoren dat hoge bloeddruk kan veroorzaken zijn onder andere: het verbruik Koffie, alcoholgebruik, gebrek aan beweging, stress en roken Weleda. Sommige van de voedingsfactoren zijn onder meer: Obesitas; hoge natrium kalium verhouding; weinig vezels, veel suiker dieet; hoog verzadigd vet en weinig essentiële vetzuren inname; en een dieet met weinig calcium, magnesium en vitamine C. Wat voedingsfactoren belangrijke hoge bloeddruk? Het bereiken van het ideale lichaamsgewicht is de belangrijkste aanbeveling voor mensen met een hoge bloeddruk.

Echter, mensen met overgewicht die zelfs bescheiden hoeveelheden gewicht ervaring een verlaging van de bloeddruk. Vegetariërs hebben over het algemeen een lagere incidentie van hoge bloeddruk en andere cardiovasculaire ziekten te verliezen, dan niet-vegetariërs. Terwijl dieet niveaus van natrium niet aanzienlijk verschillen tussen deze twee groepen, een vegetarisch dieet bevat meestal meer kalium, complexe koolhydraten, essentiële vetzuren, vezels, calcium, magnesium en vitamine C, en minder verzadigd vet en geraffineerde koolhydraten, die allemaal een gunstige invloed op de bloeddruk Huidverzorging – Alledaags. Een dieet hoog in natrium en weinig kalium wordt geassocieerd met een hoge bloeddruk. Omgekeerd kan een dieet rijk aan kalium en weinig natrium de bloeddruk te verlagen. Tal studies hebben alleen aangetoond dat zoutbeperking niet verbetert controle van de bloeddruk bij de meeste mensen; Het moet vergezeld gaan van een hoge inname van kalium. De meeste Amerikanen hebben een kalium natrium verhouding van minder dan 1: 2, betekent dat ze meer dan twee keer zoveel natrium als kalium binnenkrijgt. Onderzoekers adviseren een dieet kalium natrium-ratio van meer dan 5: 1 Om de gezondheid. De beste manieren om het kaliumgehalte beter kan worden gewaarborgd worden om de inname van fruit, groenten, volle granen en peulvruchten Weleda Bodylotion Evening Primrose 200ml – Twee zeer grote studies hebben duidelijk aangetoond dat dieet kan effectief zijn in het verlagen van de bloeddruk te verhogen.

Deze studies, het dieet benaderingen van hypertensie (Dash) stoppen testte een dieet rijk aan fruit, groenten en vetarme zuivelproducten, en laag in verzadigd en totaal vet. Het dashboard dieet was ook laag in cholesterol; rijk aan voedingsvezels, kalium, calcium en magnesium; en matig hoog in eiwit. De eerste studie toonde aan dat een dieet rijk aan fruit, groenten en vetarme zuivelproducten bloeddruk kan verlagen in de algemene bevolking en de mensen met hypertensie. Het originele dashboard dieet niet ofwel natrium beperking of eisen gewichtsverlies de twee traditionele dieet voor de beheersing van de bloeddruk effectief zijn. De tweede studie van het dashboard onderzoeksgroep gevonden dat koppeling van de oorspronkelijke dashboard dieet met zoutbeperking is effectiever dan elk dieetmanipulatie alleen. In de eerste proef, de dash dieet een netto verlaging van de bloeddruk van 11. 5 mmHg systolische en diastolische, respectievelijk bij patiënten met hypertensie. In de tweede proef, werd de inname van natrium ook gekwantificeerd op een hogere inname van 3.